0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.03.2024 la ora 11:47. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Panouri separatoare & decorative


4 Rezultate
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Sfaturi
Amenajarea livingului cu bucătărie open space - O idee atractivă datorită numeroaselor beneficii

Amenajarea livingului cu bucătărie open space - O idee atractivă datorită numeroaselor beneficii

O tendință în designul modern este amenajarea unui living spațios, care să includă și bucătăria open space. Practic, nu va mai exista peretele dintre cele două încăperi, ci o singură cameră ce le va integra minunat într- ...mai mult

Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Design ieșit din comun, cu panourile decorative de la Hornbach!

Panouri separatoare si decorative

În amenajarea locuinței, panourile decorative sunt o soluție rapidă și originală prin care se poate personaliza un spațiu interior, în funcție de preferințe, dar și de stilul de amenajare folosit în încăpere. Folosirea unor panouri decorative poate schimba radical înfățișarea unei încăperi și oferă posibilitatea unei reamenajări complete, fără prea mult efort.

Specialiștii în amenajări interioare integrează din ce în ce mai mult aceste elemente de design în proiectele lor, așa că o puteți face și dumneavoastră. Folosiți panouri decorative pentru finisarea pereților din interiorul locuinței, fie că sunt în baie, bucătărie, dormitoare, holuri sau în balcoane.

Panouri separatoare si decorative la Hornbach

Aflați ce tip de panou decorativ se potrivește casei dumneavoastră

Aceste elemente de design se pot folosi pentru a îmbrăca estetic pereții unei încăperi, pentru a delimita anumite zone din aceeași încăpere sau pentru a masca zonele de depozitare și anumite imperfecțiuni. La Hornbach găsiți diferite modele de panouri decorative și separatoare realizate din PVC cu diverse modele, dimensiuni, culori și texturi. Sunteți în căutare de panouri decorative cu imitație de cărămidă sau lemn? Găsiți în oferta Hornbach.

Multitudinea de modele, texturi și culori sunt doar câteva dintre avantajele acestor tipuri de produse care își găsesc cu ușurință locul în casa dumneavoastră. Alegeți exact acele panouri decorative care se potrivesc cel mai bine stilului de amenajare al casei.

Calitatea superioară și diversitatea produselor sunt două dintre motivele pentru care clienții aleg Hornbach.

Comanda dumneavoastră de panouri decorative de la Hornbach

Atunci când doriți să comandați panouri decorative pentru proiectul dumneavoastră, puteți ridica produsele de la cel mai apropiat magazin Hornbach sau să le primiți direct acasă. Plătiți direct cu cardul și începeți proiectul de amenajare!

În sus