0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 07:31. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Becuri economice


9 Rezultate
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 9 din 9 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Becuri economice

Becurile economice - soluția cea mai eficientă de iluminat

Becuri economice

Becurile economice sunt din ce în ce mai folosite, înlocuindu-le treptat pe cele convenționale. Acestea luminează încăperi de diferite dimensiuni, având marele avantaj de a consuma mult mai puțină energie electrică decât cele obișnuite. În plus, pot fi montate la diferite modele de corpuri de iluminat sau ca spoturi.

Becuri economice cu lumină caldă, rece sau neutră de la Hornbach

În gama de produse Hornbach, veți găsi becuri economice cu puteri diferite - de 14W, 18W, 20W sau 23W - cel din urma fiind echivalentul unui model convențional de aproximativ 100W. Acestea au diverse forme - spirală, glob, baton sau tijă - corespunzătoare unor lungimi și diametre distincte. De asemenea, puteți opta pentru lumină caldă, rece sau neutră. Tipurile de soclu variază, astfel încât să fie potrivite pentru orice nevoie - E14, E27, G24q3, 2G11 și nu numai.

Produsele sunt încadrate într-o clasă energetică superioară, A++, asigurând, în medie, o durată de viață de aproximativ 10.000 de ore, care poate ajunge, însă, până la 13.000. Numărul de întreruperi variază, în funcție de model, între 5.000 și 6.000. De asemenea, timpul de aprindere diferă la la un bec la altul, fiind între 0 și 30 de secunde.

Becurile economice de la Hornbach - alegeți modelele potrivite în orice locuință

Fie că aveți nevoie de becuri economice pentru interior, fie pentru exterior, la Hornbach veți găsi un raport calitate-preț excelent. Puteți opta atât pentru alternative mai ieftine, cât și pentru produse care se încadrează într-un buget mai mare. Așadar, stabiliți care sunt nevoile dumneavoastră și alegeți modele potrivite!

În sus