0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 22.03.2023 la ora 10:51. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Foarfeci pentru crengi


10 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Umbră naturală în grădină. Copaci și plante potrivite

Umbră naturală în grădină. Copaci și plante potrivite

Soarele arde necruțător. Nimic nu v-ar plăcea mai mult decât să savurați o băutură rece la umbră. Plantați copaci și tufe în grădină pentru a vă bucura de umbră naturală. Iată sfaturile noastre!

Foarfecă crengi cu nicovală
(8)
44,90 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Foarfece de crengi Gardena Easycut 500B
GARDENA
(1)
149,00 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 10 din 10 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Foarfeci pentru crengi

Livadă curată și sănătoasă, cu foarfeca telescopică pentru tăiat crengile de la Hornbach!

Foarfeci pentru crengi

Curățarea pomilor fructiferi din livadă devine o necesitate pentru orice proprietar care știe că de acest aspect depinde cantitatea de fructe pe care o va strânge toamna. Pomii sunt dornici de căldură și de lumină, iar coroana lor trebuie rărită în fiecare an pentru a lăsa loc luminii și aerului să pătrundă peste tot. Dacă proprietarul nu va face această operațiune periodic, atunci roadele vor fi mai mici și mai puține. Într-adevăr, pomii vor înflori și vor rodi, dar cantitatea de fructe strânsă va fi nesemnificativă. Cea mai bună perioadă de tăiere a crengilor uscate sau bolnave este primăvara, dar unii gospodari fac această operațiune și toamna. Hornbach vine în ajutorul tuturor clienților săi cu foarfeci de tăiat crengi la prețuri mici, care se mulează cu succes pe bugetele acestora. Alegerea unui astfel de produs poate fi dificilă pentru un începător în domeniu, dar specialistii noștri sunt gata oricând să ofere numeroase recomandări și sfaturi utile, în așa fel încât rezultatele să fie unele foarte bune. Țineți cont de câteva criterii importante, precum producătorul, modelul, sistemul de tăiere, adâncimea maximă de tăiere, greutatea și prețul.

Foarfeci pentru crengi la Hornbach

De ce să comandați o foarfecă pentru crengi de la Hornbach?

În mediul online găsiți o varietate mare de astfel de produse, la prețuri bune, așa că nu ezitați și căutați la Hornbach ceea ce vă interesează. Puteți să comparați cu ușurință modelele cu ajutorul funcției de comparare a prețurilor existente pe site. Pentru o alegere corectă și cât mai bună, o cercetare amănunțită asupra modelelor de foarfeci pentru crengi ar fi o idee utilă. Astfel, în magazinul nostru veți descoperi foarfecă de tăiat pentru crengi sau pentru copaci, cu sistem de tăiere bypass sau nicovală, cu adâncimea maximă de tăiere de diferite tipuri. Printre produsele cu o singură lamă de tip nicovală, la care tăișul se sprijină pe un suport fix realizând foarte ușor tăierea în sine, se numără foarfeca cu lamă din oțel și oțel-carbon, cu mâner din plastic, care nu permite alunecarea. De asemenea, acest produs nu face zgomot și este extrem de rezistent. În magazinul nostru veți găsiți un model deosebit, care vă permite să ajungeți cât de sus vă doriți, ce se așează confortabil în mână, fiind simplu de utilizat datorită greutății sale reduse. Înălțimea maximă la care veți putea ajunge în timpul folosirii sale, face din start o adevărata achiziție pentru gospodăria oricui. În plus, primiți și un adaptor pentru fierăstrău de copaci.

Comanda dumneavoastră de foarfecă de tăiat crengi profesională de la Hornbach

Curățarea pomilor fructiferi la începutul primăverii nu trebuie să întârzie, altfel ați putea avea probleme cu dăunătorii și paraziții, iar livada va avea de suferit. A sosit momentul potrivit de a cumpăra un astfel de produs cu preț mic din mediul online. În câteva zile lucrătoare, curierul îl livrează la domiciliu sau, dacă nu aveți răbdare, achiziționați-l direct din cel mai apropiat magazin Hornbach. Igienizați-vă livada și bucurați-vă toamna de roade bogate!

Proiectele noastre

În sus