dcsimg

Niciodată nu plătești mult.

HORNBACH: foarte buni în proiecte!
Dorinţa noastră este aceea de a fi prima destinaţie pentru pasionaţii în domeniul DIY şi firmele de meşteşugari atunci când vine vorba despre proiecte având ca obiect lucrări de construcţii sau renovări în casă şi grădină. Din acest motiv ne bazăm pe un sortiment complet cu privire la toate lucrările, asigurarea de stocuri în cantităţi ridicate şi furnizarea de servicii calificate de consiliere şi service.

Prin garanţia preţurilor mereu mici oferită de HORNBACH, chiar şi proiectele de amploare devin accesibile. Dorim să le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona rapid şi comod toate produsele dintr-un singur magazin şi de a evita pierderile inutile de timp prin realizarea de comparaţii complexe de preţuri şi deplasări inutile la diferiţi furnizori!

HORNBACH oferă în orice moment preţuri echitabile:
• pentru toate articolele şi nu numai pentru câteva oferte speciale
• în orice moment şi nu numai pentru promoţii
• pentru toţi clienţii, nu doar pentru cei care deţin carduri de reduceri

* Mereu un avantaj de 10% față de ceilalți!
Dacă ați găsit undeva un articol identic la un preț mai mic, noi vă oferim același preț, plus o reducere de 10%. Exceptând lichidările de stoc, lichidările articolelor de sezon și vânzârile de articole disparate. Valabil și în cazul promoțiilor magazinelor concurente.

Responsabilii noştri pentru verificarea preţurilor se deplasează zilnic şi identifică preţurile aplicate de către toţi concurenţii relevanţi. În măsura în care vor identifica un preţ mai redus aplicat în mod curent de către alt magazin, cu siguranţă că ne vom corecta prețul respectiv.
În contextul unul sortiment care conţine peste 120.000 de articole se poate întâmpla să omitem ceva, astfel încât concurenţii noştri să ofere pentru scurt timp un preţ mai redus la anumite articole. Din acest motiv oferim o garanţie după cum urmează: în cazul în care un client identifică la un concurent un articol identic la preţuri mai reduse în comparaţie cu cele practicate de noi, îi asigurăm preţul respectiv – iar pentru informaţia comunicată îi asigurăm în mod suplimentar o reducere de 10%! Pentru că la HORNBACH totul este mereu la cele mai avantajoase prețuri.

Vă rugăm sa dați click aici pentru a vedea regulamentul garanției prețurilor. (PDF, 1 MB)

Magazinul meu

 Hornbach Berceni

Str. Drumul Gilăului nr. 98-124

041711 București

Tel.: 0310.803-284

Program magazin:
L–S: 08:00–21:00 
D: 08:00–19:00