dcsimg

Avantaje pentru dumneavoastră.

Plătiți proiectul dvs. în rate lunare.

Dvs. aveți ideile, noi vă oferim soluțiile: Puteți realiza proiectele dvs. fără dificultăți. Mai ales la proiecte mari veți observa cât de bune sunt serviciile de finanțare. Mergeți în magazinele Hornbach și întrebați de consultanții băncilor partenere ai noștri.

Rate fixe în lei pe toată perioada creditului

Cumpărați acum! La Hornbach vă oferim totul pentru proiectul dvs. Chiar și banii.

Hornbach își îndeplinește excelent datoria de a vă sprijini în absolut tot. Pe lângă un sortiment enorm de produse și o consiliere de specialitate, vă oferim și modalități avantajoase de plată.

Ce vă oferim noi:
Rate fixe în lei pe toată perioada creditului. Fără avans și girant. Totul se rezolvă pe loc. Serviciu disponibil oricând începând cu o valoare de achiziție de 300 RON. Perioada de finanțare de la 6 până la 60 luni. Sistem de credit oferit de către Cetelem sau ERB Retail Services.
Pentru obținerea creditului sunt necesare următoarele:*
Cartea de identitate și dovada venitului (adeverință de salariu, fluturaș de salariu sau cupon de pensie și fișa fiscală pentru anul 2016)
Sistem de credit oferit de către Cetelem sau ERB Retail Services.

Plătește în 3,6,9 sau 12 rate cu dobândă 0%

Folosește cardul de credit la plata produselor cumpărate de la noi și poți beneficia de rate fixe cu dobândă 0%.

La Hornbach puteți plăti cu cardul dvs. de credit de la BCR, RAIFFEISEN sau CETELEM în maxim 12 rate fixe cu dobândă 0%. Astfel puteți fi siguri că veți termina proiectul dumneavoastră la cel mai bun preț.

Mai multe detalii aici >>

Magazinul meu

 Hornbach Berceni

Str. Drumul Gilăului nr. 98-124

041711 București

Tel.: 0310.803-284

Program magazin:
L–S: 08:00–21:00 
D: 08:00–19:00