dcsimg

Evenimente pentru copii!

De sărbători, la HORNBACH, planurile se transformă în proiecte reușite!

Vă ajutăm să alegeți cadouri originale pentru toți cei dragi, iar dacă visați la un decor de basm, cu steluțe și beteală, vă așteptăm la târgul nostru de Crăciun.

Moș Nicolae și Moș Crăciun vor veni în magazin pentru cei mici.
Nu ratați întâlnirea cu Moș Nicolae pe 6.12. în Baloteștiși pe 9.12. în Berceni,Militari, Brașov,Timișoara și Sibiu.
Moș Crăciun vine întoate magazinele în 16.12.

La Hornbach anul începe cu proiecte noi, nu doar pentru cei mari, ci și pentru cei mici!

Pe 16 decembrie și pe 13 și 27 ianuarie, ne lăsăm imaginația la joacă și îi invităm pe toți micii meșteri să-și dezvolte abilitățile practice în cadrul Atelierelor Creative.
Activitățile își propun să îi încurajeze pe cei mici să se exprime prin artă, le dezvoltă îndemânarea și îi ajută să capete încredere în propriile abilități prin rezultatul muncii - un obiect pe care l-au realizat prin forțe proprii.
Astfel, vom confecționa și vom meșteri diverse obiecte decorative care să le înfrumusețeze camera și să le stimuleze imaginația, deschizând o lume a poveștilor și aventurilor.

Vă invităm așadar, la ateliere, împreună cu cei mici, în toate magazinele noastre, să începem anul cu proiecte frumoase!
La atelier sunt așteptați toți copiii cu vârsta între 4 și 14 ani. Participarea este gratuită, în limita locurilor. Nu este necesară înscrierea.

Activitățile vor avea loc în toate magazinele Hornbach între orele 10.00-17.00 (Baloteşti, Berceni, Militari, Brașov, Timişoara, Sibiu), în zona special amenajată din magazin.

16.12.2017 Atelier confecționare brăduț decorativ / coroniță
Moșul va uita pe loc toate năzdrăvăniile din timpul anului când va vedea o ușă frumos decorată, cu o coroniță sau un brăduț meșterit de cei mai cuminți și pricepuți copii!Folosind crenguțe de brad artificial, copiii vor putea realiza o coroniță pe care o vor decora cu funde, panglici, conuri de brad și globulețe, toate de la Târgul de Crăciun Hornbach! Iar pentru un Crăciun în stil Hornbach, copiii vor putea confecționa o decorațiune brăduț din lemn, pe care o vor picta și decora cu steluțe si panglici. De asemenea, copii vor putea confecționa etichete pentru cadouri, felicitări și decorațiuni de hârtie pentru brad, care vor răspândi monotonia și vor face loc bucuriei sărbătorilor!

13.01.2018 Atelier confecționare decorațiuni din lemn
Pentru un început de an frumos, cei mici vor putea realiza o decorațiune din lemn, pictată de ei care le va înfrumuseța camera sau poate ura ”Bun venit!” tuturor musafirilor care trec pragul casei.

27.01.2018 Atelier confecționare calendar aniversar în familie
În 2018 nu vom uita nicio aniversare, pentru că avem un calendar care ne va aduce aminte de cele mai importante evenimente și aniversări din familie.Cu ajutorul unei bucăți de lemn, panglici decorative și cleștisori de rufe sau agrafe de birou, vom realiza un calendar pe care vom adăuga bilețele cu cele mai importante date și bineînțeles poze de la petrecere!

Materialele vor fi puse la dispoziție în mod gratuit de Hornbach pentru toate atelierele.
Vă așteptăm cu drag!

Magazinul meu

 Hornbach Berceni

Str. Drumul Gilăului nr. 98-124

041711 București

Tel.: 0310.803-284

Program magazin:
L–S: 08:00–21:00 
D: 08:00–19:00