dcsimg

Card cadou pt. cei dragi

Cauți cadou pentru cei dragi?

Noi punem la dispoziție cadoul perfect pentru orice iubitor de construcții și grădinărit!

Condiţii de utilizare a cardului cadou HORNBACH

Informaţii generale:

Cardul cadou emis de HORNBACH permite achiziţionarea de produse din magazinele Hornbach de pe teritoriul României.

Cardul cadou poate fi alimentat cu valori între 40 Lei şi 4500 Lei.

Valabilitatea cardului cadou este de 3 ani de la data încărcării. După expirarea perioadei de valabilitate, cardul cadou se anulează, fără o notificare în prealabil.

Cardul cadou HORNBACH reprezintă un mijloc de plată acceptat de HORNBACH.

Termeni şi condiţii:

Utilizarea cardului cadou implică acceptarea şi respectarea condiţiilor de utilizare a cardului cadou HORNBACH, prezentate aici.

Cardul cadou poate fi utilizat pentru a achita integral sau parțial valoarea achiziţiilor, diferenţa de plată se poate efectua cu orice altă modalitate de plată acceptată de HORNBACH.

Cardul cadou se poate utiliza pentru a achita achiziţiile efectuate în magazinele HORNBACH de ori de câte ori se doreşte, până la epuizarea sumei de bani existente pe acesta.

Puteţi verifica suma existentă pe cardul cadou în orice magazin HORNBACH din România. Puteţi solicita la casele de marcat din magazinele HORNBACH imprimarea detaliilor.

Nu este permisă acordarea de rest în numerar sau plata sumei existente pe cardul cadou. Valoarea ramasă pe cardul cadou poate fi utilizată pentru achiziţii ulterioare.

Nu se acordă dobândă pentru suma existentă pe cardul cadou.

Returul de produse achiziţionate prin plată cu cardul cadou se supune aceleaşi politici de retur ca şi pentru celelalte modalităţi de plată. Prin returul unui produs achitat cu cardul cadou, valoarea în bani a produsului se încarcă din nou pe cardul cadou. Nu este permisă restituirea de bani în nici o altă modalitate de plată decât cardul cadou. Dacă cardul cadou este expirat în momentul returului, suma respectivă se încarcă pe un nou card cadou.

În cazul în care cardul cadou este deteriorat, puteţi solicita în magazinele HORNBACH încărcarea sumei existente de pe acesta, pe un nou card cadou funcţional.

HORNBACH nu va înlocui cardul cadou în cazul în care acesta este furat, utilizat necorespunzător sau pierdut.

Vă așteptăm cu drag în magazinele Hornbach!

Magazinul meu

 Hornbach Berceni

Str. Drumul Gilăului nr. 98-124

041711 București

Tel.: 0310.803-284

Program magazin:
L–S: 08:00–21:00 
D: 08:00–19:00