dcsimg

Salt în apa răcoritoare! Imaginaţi-vă că vă aflaţi în grădină, aerul serii este cald, muşchii vă sunt încălziţi de la activităţile zilei, firele de iarbă vă gâdilă tălpile. Doriţi să vă răcoriţi - şi vă luaţi avânt. Corpul se scufundă în apa răcoritoare: „Uau, minunat!" E timpul să vă treziţi! Nu trebuie să rămână însă un vis. Suflecaţi mânecile şi demaraţi proiectul!

Avantajele piscinelor încastrate
Pentru piscinele încastrate este necesar ca un excavator să formeze o adâncitură pentru bazin. Acest efort va merita cu siguranţă!
Piscinele încastrate sunt soluţia corectă pentru toţi cei care aşteaptă puţin mai mult de la grădina lor:
• mai multă distracţie
• mai multă răcorire
• mai multă atmosferă de concediu

Cu o piscină încastrată obţineţi această „plus-valoare" în propria grădină. Piscinele încastrate oferă un aspect deosebit! Vă oferă mult mai multă libertate. Sunteţi deţinătorul unei piscine proprii. Dumneavoastră stabiliţi programul de funcţionare şi, spre deosebire de piscinele publice, piscina dumneavoastră nu va fi niciodată prea aglomerată - dacă nu doriţi acest lucru.

Forme diferite de piscine
Doriţi o piscină rotundă, octogonală, dreptunghiulară, ovală sau cu formă liberă? Cât de mare şi de adâncă să fie piscina? Aveţi copii? Dacă aceştia nu ştiu încă să înoate, poate fi utilă o porţiune în piscină cu apă mai mică, de exemplu sub formă de scări sau o zonă cu apă mai mică, ce poate fi supravegheată de adulţi.Există suficiente modele şi forme de piscină din care puteţi să alegeţi. Înainte de a lua decizia de a cumpăra, gânidiţi-vă: Ce scop principal trebuie să îndeplinească piscina în aer liber? Câteva exemple:
Piscină sport: Doriţi să faceţi sport, adică să înotaţi lungimi de bazin? În acest caz se recomandă o piscină dreptunghiulară, suficient de lungă. Nu doriţi să ajungeţi la capătul piscinei cu două mişcări de înot. Dacă nu aveţi spaţiu suficient în grădină, se recomandă să instalaţi un sistem de înot contra-curent.
Piscină pentru copii: Dacă doriţi să montaţi o piscină pentru copiii dumneavoastră se recomandă o piscină rotundă, accesibilă uşor din toate direcţiile şi nu foarte adâncă – o adâncime a apei de 1,2 metri ar trebui să fie suficientă. Merită să luaţi în considerare şi o zonă cu apă mică sau cu trepte pentru persoane care nu înoată. Sunt recomandate ca piscine pentru copii şi bazinele gonflabile mai avantajoase la preţ.
• Piscină pentru relaxare: Dacă doriţi ca piscina din grădină să fie o oază de relaxare sau punctul central al grădinii dumneavoastră, atunci se recomandă piscinele cu forme libere, cele ovale sau octogonale.

Magazinul meu

 Hornbach Berceni

Str. Drumul Gilăului nr. 98-124

041711 București

Tel.: 0310.803-284

Program magazin:
L–S: 08:00–21:00 
D: 08:00–19:00