dcsimg

Distracţie fără complicaţii!
După montare poate să înceapă distracţia! Piscinele fast-set sunt montate foarte rapid, după cum spune şi denumirea acestora. În special pasionaţii de bălăceală tineri vor fi deosebit de entuziasmaţi când vor găsi o piscină în propria grădină.

Avantajele piscinelor fast-set Clar, o piscină este fantastică.

Această plăcere costă, însă. O piscină fast-set reprezintă o posibilitate avantajoasă de a vă îndeplini dumneavoastră şi persoanelor dragi visul de a avea propria piscină în grădină.
Piscinele gonflabile au şi alte avantaje, în afară de preţul accesibil.
• Aceste piscine se caracterizează prin montaj simplu şi rapid.
• Pereţii laterali sunt realizaţi din material PVC format din 3 straturi şi din poliester. Sfat: Se recomandă, totuşi, amplasarea unei folii dedesubtul piscinei pentru a evita ca betonul să deterioreze piscina în cazul unei utilizări mai intense.

SFATURI PENTRU MONTAREA UNEI PISCINE GONFLABILE
Pe ce suprafaţă se recomandă montarea piscinelor fast-set?
Piscinele gonflabile pot fi montate pe aproape orice suprafaţă plană. Nu se recomandă suprafeţele cu nisip, deoarece există tendinţa de a se mişca sub piscină. Folosiţi mai bine pământ compactat pentru nivelarea suprafeţei. Pe suprafeţele care nu sunt plane, piscina este expusă tensiunilor şi există pericolul ca aceasta să fie deteriorată.
Distrug aceste piscine gazonul?
Este posibil ca iarba de pe suprafaţa aflată dedesubtul piscinei să fie deteriorată din cauza lipsei de lumină şi a greutăţii piscinei.
Câtă apă încape în piscină?
Până la 80% din capacitatea maximă a acesteia. Dacă se depăşeşte capacitatea maximă a piscinei, pot interveni deteriorări.
Cu câtă presiune trebuie umflată piscina?Umflaţi inelul până marginea superioară deţine o formă rotundă şi devine tare. Nu umflaţi prea mult, în caz contrar inelul poate exploda sau pot fi deteriorate cusăturile, în special după ce razele soarelui încălzeşte materialul.
Trebuie demontată piscina fast-set pe timp de iarnă?
Da, dacă temperatura scade sub 7,5 °C.
Cât de des trebuie înlocuită apa?
Depinde de frecvenţa utilizării piscinei, dacă este acoperită şi dacă se utilizează doza corectă de produse chimice.

Magazinul meu

 Hornbach Berceni

Str. Drumul Gilăului nr. 98-124

041711 București

Tel.: 0310.803-284

Program magazin:
L–S: 08:00–21:00 
D: 08:00–19:00