Atenție!

Conform art. 6.3 din HG 1090/2021, accesul în magazinele fizice HORNBACH este permis doar pentru persoanele care posedă certificatul verde - vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Programul de lucru al magazinelor rămâne neschimbat.

Magazinul nostru online vă stă în continuare la dispoziție la orice oră (24/7) pentru comenzi online cu livrare oriunde în țară.

Momentan, serviciul de Rezervare & ridicare din magazin este disponibil doar pentru persoanele care pot avea acces în magazinele fizice HORNBACH, pe baza certificatului verde. O alternativă disponibilă pentru toți clienții este serviciul de Rezervare & livrarea produselor la mașină, în parcarea magazinului.

Sfaturi HORNBACH 2metri
Sfaturi HORNBACH 2 acces

Informații actuale cu privire la cumpărăturile dumneavoastră și situația în general

La HORNBACH mereu găsești câte ceva de făcut. Acest lucru deține o semnificație complet nouă în această perioadă neobișnuită. În contextul actual și din cauza prevederilor cu privire la COVID-19, adoptăm măsuri pentru a limita riscul răspândirii virusului.

Sănătatea și siguranța angajaților și clienților dețin cea mai înaltă prioritate.

Mugurel-Horia Rusu, directorul general al HORNBACH România.

Cele 8 magazine HORNBACH din România ( București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu, Oradea și Cluj-Napoca) sunt în prezent deschise în continuare, cu adoptarea unor măsuri de siguranță și protecție sporite.

  • accesul este permis doar cu mască sau alte măsuri de protecție ;
  • s-au intensificat perioadele de realizare a curățeniei;
  • s-au montat dozatoare cu dezinfectant, iar personalul de la case a fost dotat cu mănuși și măști;
  • în zona caselor și la intrare se instalează afișe cu recomandări privind distanța între clienți și rulează spoturi audio cu aceeași informație;

Vă vom informa permanent cu privire la orice schimbare survenită.

HORNBACH informează clienții asupra posibilității de a comanda online, cu livrare la domiciliu, produsele dorite. Angajații și partenerii noștri folosesc toate resursele pentru onorarea comenzilor plasate de dumneavostră, punându-vă la dispoziție un sortiment de aproximativ 70.000 de produse pe www.hornbach.ro.

Vă rugăm să respectați indicațiile din magazinele noastre

Dacă nu se poate respecta distanța din cauza unui trafic ridicat al clienților, ne rezervăm dreptul de a gestiona la fața locului fluxul de clienți.

Vă rugăm să respectați în calitate de vizitator al magazinului indicațiile personalului în orice moment, pentru siguranța dumneavoastră și a angajaților noștri.

Măsuri de protecție în magazinele noastre

suntem in siguranta
Masuri de prevenire pentru coronavirus

Păstrați minimum 2 metri distanță la:

  • Punctele info clienți
  • Casele de marcat
  • Discuții