Program și desfășurare

Atelierele vor avea loc pe 1 iunie 2019, în toate magazinele HORNBACH (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu), în zona special amenajată din cadrul departamentului Grădină. Vor fi organizate două ateliere în fiecare magazin, în intervalele orare 10:00-12:00 și 14:00-16:00.
La finalul activității, micii artiști vor primi lucrarea realizată la atelier, o diplomă de participare și un borcănel cu miere.

Participare gratuită

  • Participarea copiilor este gratuită, materialele fiind puse la dispoziție de către HORNBACH.
  • Participarea se face cu înscriere, în limita a 15 locuri pentru fiecare atelier. Dacă cei înscriși nu se prezintă în cel mult 15 minute de la începerea atelierului, locul va fi ocupat de un participant din magazin.

Proiectul copiilor: stup pentru albine

atelier ziua copilului 1

Având ca sursă de inspirație grădinile pline de flori și zumzete de albine, în semn de apreciere pentru micuțele ființe, tema atelierului din 1 iunie va fi realizarea unui stup pentru albine, pe care îl vom decora cu albinuțe.
Proiectul va antrena creativitatea și îndemânarea celor mici și le va stârni curiozitatea pentru a afla mai multe despre albine și rolul lor uimitor în natură.
Copiii vor aprecia astfel micuțele vietăți care sunt importante nu doar pentru miere, ci și pentru hrana planetei. Mii de fructe și legume există numai datorită polenizării.
În concluzie, fără albine producția de hrană ar fi supusă riscului.

Pentru realizarea proiectului vom folosi:

  • un ghiveci ceramic
  • culori acrilice
  • pensule
  • sfoară
  • sârmă de aluminiu
  • spumă pentru decupaj

Înscriere

Participarea se face pe bază de înscriere. Datele participanților vor fi folosite doar în acest scop. Înscrierile se fac până pe 31 mai 2019, în limita locurilor, la numărul de telefon 0749.200.928 (de luni până vineri, 09:00-18:00).
Vă așteptăm la joacă, pe 1 iunie 2019, la HORNBACH!

Consultați aici Regulamentul atelierului pentru copii (PDF, 243 KB) .