0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 0310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.01.2022 la ora 10:33. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

HORNBACH Oradea s-a deschis!

Timp de lectură 3 min.
Hornbach Oradea s a deschis

Familia HORNBACH s-a mărit! Al șaptelea magazin HORNBACH din România s-a deschis la Oradea. Începând cu 30 septembrie 2020, proiectele orădenilor au un nou partener de încredere. Notați adresa: Calea Sântandrei Nr. 2, Oradea 410238.

Mereu găsești ceva de făcut.

Anul 2020 este unul plin pentru HORNBACH. Lucrările continuă, după ce, în primăvară, magazinul din Sibiu a fost extins și a căpătat o nouă mărime.

Luna septembrie se încheie cu un nou proiect de amploare: inaugurarea magazinului din Oradea, al șaptelea din România, după București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara și Sibiu.

Câteva date legate de magazinul HORNBACH Oradea:

23.000 de metri pătrați însumează suprafața totală a magazinului HORNBACH Oradea.

5.900 de metri pătrați reprezintă suprafața Drive In-ului, acolo unde clienții pot găsi toate materialele necesare construcției unei case sau realizării unui proiect de orice tip: izolații, gipscarton, ciment, șape, mortare, adezivi, tencuieli, țiglă metalică, ceramică sau din beton, panouri sandwich, sisteme pluviale, canalizare, cărămidă, BCA, coșuri de fum, pavaje, betoniere, lemn pentru construcții și multe altele.

5.400 de metri pătrați este suprafața departamentului Grădină. Zona este amplasată atât în interiorul, cât și în exteriorul halei centrale a magazinului.

Din suprafața totală a departamentului Grădină, zona ZOO folosește 450 de metri pătrați. De aici, 150 de metri pătrați sunt rezervați celor 27 de acvarii și 6 bazine care găzduiesc peste 3.000 de pești din 200 de specii diferite. Lor li se adaugă și alte viețuitoare acvatice: broaștele țestoase, plantele acvatice, crabii, melcii, creveții și racii.

14.000 de litri de apă conțin cele 27 de acvarii și 6 bazine din zona de acvaristică, unde mai sunt expuse și acvariile, dar și produse dedicate tehnicii de acvariu, un sortiment vast de decorațiuni, nisip și soluții de iluminat (neoane și LED).

Aproximativ 44.000 de produse vor fi permanent în stoc în noul magazin, cu alte 30.000 de produse disponibile la comandă.

Peste 60.000 de litri de vopsele în diverse nuanțe vor fi mereu pe stoc la HORNBACH Oradea.

7.000 de metri liniari de perdele și draperii vor avea la dispoziție clienții magazinului HORNBACH Oradea.

Aici puteți citi toate detaliile despre deschiderea magazinului HORNBACH Oradea. (PDF, 200 KB)

 • Mixare vopsele

  Centrul de mixare vopsele

 • Hrana animale

  Secțiunea dedicată hranei pentru animale

 • Perdele

  Zona de perdele și draperii

 • Drive In

  Drive In

 • Plante exterior

  Secțiunea din exterior dedicată plantelor

 • Flori

  Secțiunea din interior dedicată plantelor

 • Dusuri baterii

  Baterii și sisteme de duș

 • Corpuri de iluminat

  Corpuri de iluminat

din
În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x
HORNBACH