Listă favorite 0 Coşul meu 0

Se deschide HORNBACH Oradea!

Hornbach Oradea deschidere 30 septembrie

A venit momentul să facem un anunț important: familia HORNBACH se mărește! Al șaptelea magazin HORNBACH din România se deschide la Oradea. Notați adresa: Calea Sântandrei Nr. 2, Oradea 410238. Notați și data: 30 septembrie 2020. Mereu găsești ceva de făcut.

Timp de lectură 2 min.

Anul 2020 este unul plin pentru HORNBACH. Lucrările continuă, după ce, în primăvară, magazinul din Sibiu a fost extins și a căpătat o nouă mărime.

Luna septembrie se încheie cu un nou proiect de amploare: inaugurarea magazinului din Oradea, al șaptelea din România, după București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara și Sibiu.

Câteva date legate de magazinul HORNBACH Oradea:

23.000 de metri pătrați însumează suprafața totală a magazinului HORNBACH Oradea.

5.900 de metri pătrați reprezintă suprafața Drive In-ului, acolo unde clienții vor găsi toate materialele necesare construcției unei case sau realizării unui proiect de orice tip: izolații, gipscarton, ciment, șape, mortare, adezivi, tencuieli, țiglă metalică, ceramică sau din beton, panouri sandwich, sisteme pluviale, canalizare, cărămidă, BCA, coșuri de fum, pavaje, betoniere, lemn pentru construcții și multe altele.

5.400 de metri pătrați este suprafața departamentului Grădină. Zona este amplasată atât în interiorul, cât și în exteriorul halei centrale a magazinului.

Din suprafața totală a departamentului Grădină, zona ZOO folosește 450 de metri pătrați. De aici, 150 de metri pătrați sunt rezervați celor 27 de acvarii și 6 bazine care găzduiesc peste 3.000 de pești din 200 de specii diferite. Lor li se adaugă broaștele țestoase, plantele acvatice, crabii, melcii, creveții și racii.

14.000 de litri de apă conțin cele 27 de acvarii și 6 bazine din zona de acvaristică, unde mai sunt expuse și acvariile, dar și produse dedicate tehnicii de acvariu, un sortiment vast de decorațiuni, nisip și soluții de iluminat (neoane și LED).

Aproximativ 44.000 de produse vor fi permanent în stoc în noul magazin, cu alte 30.000 de produse disponibile la comandă.

Peste 60.000 de litri de vopsele în diverse nuanțe vor fi mereu pe stoc la HORNBACH Oradea.

7.000 de metri liniari de perdele și draperii vor avea la dispoziție clienții magazinului HORNBACH Oradea.

Aici puteți citi toate detaliile despre deschiderea magazinului HORNBACH Oradea. (PDF, 200 KB)

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x