0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.12.2023 la ora 02:11. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

HORNBACH și Declic

HORNBACH și Declic

Obiectivul HORNBACH (în materie de sustenabilitate) este protecția pădurilor. Același obiectiv îl urmărește și organizația neguvernamentală Declic

HORNBACH nu mai continuă acțiunea în justiție: „Luptăm pentru același scop”

  • Obiectivul HORNBACH (în materie de sustenabilitate) este protecția pădurilor. Același obiectiv îl urmărește și organizația neguvernamentală Declic.
  • Din anul 1996, compania poartă un dialog intensiv și deschis cu organizații neguvernamentale, printre care FSC și WWF, despre o exploatare durabilă și responsabilă din punct de vedere social a pădurilor.
    • Ne orientăm acțiunile după rezultatele acestui dialog.
    • Dorim să consolidăm această bază de încredere, inclusiv în cadrul dialogului avut cu Declic.
    • HORNBACH protestează în continuare împotriva unor afirmații publice eronate în această privință.

HORNBACH vinde numai lemn provenit din silvicultura sustenabilă.

  • Puteți consulta directivele de achiziții valabile la nivel de concern, pe pagina HORNBACH la www.hornbach-holding.de/csr. Acestea sunt în mod semnificativ mai stricte decât standardul cerut de UE. În plus, suntem deschiși în orice moment la sugestii și la inițierea unui schimb de opinii deschis.
  • Începând din anul 2017, HORNBACH România a înlocuit în mod consecvent diferitele sortimente ale furnizorului Holzindustrie Schweighofer. Din luna septembrie 2018, nu mai achiziționăm niciun fel de marfă de la furnizorul Holzindustrie Schweighofer.

În sus