0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 0310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.01.2022 la ora 10:21. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Planeta lui Împreună, cu Hornbach și Itsy Bitsy

Timp de lectură 6 min.
Planeta lui impreuna cu Hornbach si Itsy Bitsy

Proiectul de azi pentru meșterii de mâine! Copiii reprezintă o categorie aparte la HORNBACH, iar în această vară au parte de o surpriză pe gustul lor. Susținem joaca pe timp de vară și, în parteneriat cu postul de radio Itsy Bitsy FM, le-am pregătit celor mici o misiune specială.

În joaca lor, Itsy și Bitsy au ajuns la HORNBACH și sunt gata să descopere Planeta lui Împreună, alături de micii Super Eroi de acasă. Pentru a-i antrena și încuraja, au pregătit un concurs care le va stimula copiilor imaginația și le va oferi o șansă de a câștiga premiile puse în joc: una dintre cele 18 rachete-căsuțe sau unul dintre cele 6 vouchere în valoare de 1.500 de lei.

Ce trebuie să facă Super Eroii Galactici pentru a participa la concurs?

În perioada 19 iunie – 31 iulie 2020, copiii sunt încurajați să construiască, alături de părinți, o rachetă dintr-un material rigid sau din carton și alte materiale pe care le mai au la îndemână acasă. Ori, dacă sunt prea mici pentru activități de viitor meșter, să realizeze un desen cu racheta lor și planul de zbor pe Planeta lui Împreună.

Copiii se pot înscrie cu o poză sau un filmuleț cu proiectul sau desenul, accesând AICI pagina concursului de pe site-ul postului de radio Itsy Bitsy, unde trebuie să răspundă la 3 întrebări legate de magazinul Hornbach. Acestea pot fi aflate din videoclipul de mai sus, în care Itsy și Bitsy descoperă că la HORNBACH mereu găsești ceva de făcut.

Perioada de înscrieri se încheie pe 31 iulie, la ora 24:00.

Până atunci, săptămână de săptămână, copiii pot intra în direct în emisiunile lor preferate de la radio, unde personajele lor preferate le vor da noi misiuni, cum ar fi să își realizeze propria cască pentru zbor.

Premiile sunt 18 rachete-căsuțe de joacă,fabricate din forex și 6 vouchere în valoare de 1.500 de lei fiecare, ce pot fi folosite în magazinele fizice Hornbach pentru amenajarea camerei copilului sau pentru amenajarea locului de joacă. În fiecare săptămână se vor desemna, prin tragere la sorți, câte 3 câștigători pentru rachete-căsuțe și câte unul pentru vouchere.

racheta hornbach itsy bitsy planeta lui impreuna 1

Cum se construiește căsuța de joacă rachetă?

Joaca este foarte importantă pentru copii. Le oferă prilejul să învețe și să descopere lumea din jur. Le puteți stimula creativitatea și îi puteți implica într-o activitate plăcută, care să le dezvolte încrederea în forțele proprii, construind împreună o căsuță. Evitați plictiseala și construiți o casuță cu o formă cât mai interesantă, astfel încât să le ofere posibilitatea de a construi o poveste nouă, de fiecare dată când se joacă. Și cum imaginația nu are limite, la fel ca spațiul, vă propunem o căsuță de joacă rachetă!

Planificarea căsuței de joacă: idei și inspirație

Primul pas este să decideți ce fel de căsuță doriți să construiți. Poate fi o căsuță pentru exterior sau poate fi un spațiu de joacă pentru interior, atunci când vremea de afară nu este favorabilă.

De asemenea, trebuie să decideți și materialul din care o confecționați. Poate fi o căsuță din material rigid ca de pildă lemn, placaj, plastic sau poate fi din materiale reciclabile, pe care cu siguranță le aveți prin casă. Puteți utiliza cutii de carton sau orice material care nu prezintă riscuri de accidentare pentru cei mici.

Lăsați-vă inspirați!

 • 02
 • 03
 • 06
 • 08
 • 09
din

Căsuța din materiale rigide

Nu există o planuri pentru o căsuță pe măsura imaginației copiilor, însă dacă sunteți meșter cu îndemânare, folosind lemn, placaj sau materiale plastice, puteți da formă căsuței de joacă. Pentru inspirație, puteți descărca de aici schița căsuței noastre!

racheta dimensiuni generale

Căsuța rachetă din materiale reciclabile

Reciclați și transformați ambalajele de carton într-o căsuță rachetă, gata să decoleze spre noi orizonturi! Este o activitate ușoară și creativă, pe care o puteți realiza împreună cu copilul. Activitatea are un grad redus de dificultate și durează între 60 și 180 de minute, în funcție de complexitatea proiectului sau mai bine spus, a planului de zbor!

Pasul 1 – schița
Începeți cu o schiță a casuței. Stabiliți dimensiunile și proporțiile. Acest lucru vă ajută să tăiați corect cartonul. Pentru a da o formă ascuțită, specifică rachetei, vă recomandăm să împărțiți la 6 înălțimea cartonului. 4 părți vor constitui corpul și din 2, veți realiza vârful.
Pasul 2 – pregătiți materialele

 • Cutii de carton (dacă doriți să realizați un model similar cu cel propus de noi, vă sunt necesare 2 cutii)
 • Riglă și/sau ruletă
 • Cutter
 • Foarfecă
 • Bandă dublu adezivă
 • Marker și carioci

Etape de lucru

Pentru început, asamblați și suprapuneți cutiile, pentru a avea din start o perspectivă asupra înălțimii. Tăiați apoi partea de sus a cutiei bază și partea de jos a cutiei, care va fi suprapusă peste aceasta.
Măsurați înălțimea totală. Împărțiți la 6. Cele 4 părți de jos vor constitui baza, din cele două superioare veți face vârful.
Marcați mijlocul pe fiecare latură a cutiei și tăiați cartonul folosind un cutter, astfel încât să obțineți un triunghi cu laturile egale pe fiecare parte a cutiei superioare.

Uniți cutiile folosind o bucată îngustă de carton, care are pe spate două fâșii de bandă dublu adezivă. O puteți aplica atât pe interior cât și pe exterior. Folosiți aceeași metodă pentru a uni laturile vârfului, aplicând carton cu dublu adeziv pe interior.

Adăugați două aripioare de carton pentru a da formă și stabilitate rachetei. De asemenea, puteți decupa hublouri.

Ultimul pas - folosiți-vă imaginația și decorați racheta împreună cu copiii. Aplicați butoane din bucăți mici de carton, sau desenați planete și stele.

Racheta este gata de joacă!

Condițiile de utilizare pentru vouchere

Voucherul sau cardul cadou în valoare de 1500 lei are o perioadă de valabilitate de 3 ani de la data emiterii. Poate fi folosit pentru achiziționarea produselor doar într-unul dintre cele 6 magazine fizice HORNBACH de pe teritoriul României: București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara și Sibiu.

Atenție!

Voucherul nu poate fi folosit pentru cumpărături online în magazinul online www.hornbach.ro.

Regulament

Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe site-ul postului de radio Itsy Bitsy FM și poate fi descărcat și de AICI, în format PDF (PDF, 166 KB).

Teme care te-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x
HORNBACH