0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 01.07.2022 la ora 10:05. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Noutăți

Trăiește HORNBACH!

Timp de lectură 2 min.
Traieste HOrNBACH 2021 2400x1600

La HORNBACH, vizitarea magazinului de materiale de construcții și grădinărit devine o atracție. „Trăiește HORNBACH“ este noua campanie care invită adevărații meșteri amatori într-un tur de explorare, pe un ton plin de umor.

În cele 6 videoclipuri de mai jos puteți urmări vizitatorii entuziasmați care își fac selfie-uri între vasele de toaletă, sărbătoresc un consilier HORNBACH aclamându-l precum suporterii sau pornesc într-un safari pentru prețuri mereu mici prin sortimentul uriaș – mai bine zis, tot ceea ce se întâmplă la HORNBACH.

Prin comentariile sale, ghidul talentat care își conduce prin magazin trenulețul bine aprovizionat transformă chiar și cele mai seci subiecte într-un prilej de divertisment – o călătorie educativă cu un strop din așa-numita „nebunie HORNBACH”.

Dorința noastră să le oferim oaspeților magazinelor noastre - fie cele fizice, fie online - o experiență extraordinară pentru cumpărături și proiecte. Pentru că vizita la HORNBACH este mai mult decât o banală achiziție de materiale.

Construiți cu HORNBACH

Ce ar fi HORNBACH fără consilierii săi?

Prețuri mereu mici

Excursie în Drive In

Experiența HORNBACH

Următoarea oprire

În sus
HORNBACH