0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 07.12.2022 la ora 14:55. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Serviciu de montaj aparate de aer condiționat de perete Vortex, Hisense & Beko (9000 BTU & 12000 BTU)-thumb-0
Serviciu de montaj aparate de aer condiționat de perete Vortex, Hisense & Beko (9000 BTU & 12000 BTU)-0
Poza 1 din 1

Serviciu de montaj aparate de aer condiționat de perete Vortex, Hisense & Beko (9000 BTU & 12000 BTU)

549,00 lei * / buc.

Cod produs: 10562139
Livrare oriunde în țară
Timp de livrare aprox. 1-2 zile lucrătoare
Ridicare din magazinul Domnesti, jud. Ilfov
7 buc. pe stoc în magazin
Sanitare, Culoar 9

Detalii produs

  • Material Hârtie
  • Domeniu de utilizare cupon cu serie unică răzuibilă, pentru programarea serviciului de montaj aparate de aer condiționat de capacitate 9.000 BTU sau 12.000 BTU
  • Potrivit pentru aparatele de aer condiționat de perete Vortex, Hisense sau Beko, comercializate de www.hornbach.ro (se va prezenta factura sau bonul fiscal drept dovadă)
  • Conţinut 1 Bucati
  • Dotări serie unică răzuibilă - ATENȚIE! NU SE ACCEPTĂ RETUR CUPOANELE LA CARE SERIA A FOST DEJA RĂZUITĂ!
  • Informații suplimentare în cazul în care apar erori la introducerea seriei unice pe site-ul www.instalez.com , recomandăm utilizarea numărului de telefon 0374168303 sau a adresei de email relatiiclienti@ces.nt.ro
  • EAN 5943805057327
  • Cod de produs al furnizorului SRVINST220912FK

Fișe de date

Descriere

Serviciul de instalare reprezintă un document înseriat, sub formă de cupon, emis de către S.C. Despec International S.A. (București). În baza seriei unice care trebuie răzuită de pe acest cupon se va completa un formular online pe site-ul www.instalez.com de solicitare a montajului aparatului de aer condiționat ce l-ați achiziționat. Acest cupon este valabil numai însoțit de factură sau bon fiscal în original. Termenul mediu de montaj este cuprins între 3 și 9 zile lucrătoare, de la momentul validării electronice a cererii. În cazul în care S/N nu poate fi citit în urma răzuirii, vă rugăm să apelați la Call Center 0374.168.303 .

Materiale incluse în serviciul de montaj standard:
1. Traseu frigorific din țeavă de cupru și izolație termică în limita a 3m
2. Furtun de scurgere condens
3. Cablu electric 3m pentru conexiunile dintre unitatea interioară și cea exterioară
4. Consolă/e pentru unitatea exterioară, inclusiv sistemul de prindere pe suprafețe standard (fără izolație termică)
5. Bandă de matisat
6. Ștecher
7. Cablu electric 1m pentru alimentare unitate internă.
Notă: aparatele care au kit de montaj inclus dispun deja de traseu frigorific 3m, furtun de scurgere, cablu electric de conexiune, bandă de matisat, cablu unitate internă. Acestea nu se vor livra suplimentar.

Manopera de instalare standard presupune:
1. Executarea unei singure găuri în peretele exterior
2. Amplasarea unității exterioare și unității interioare în limita traseului frigorific de 3m
3. Badijonarea traseului frigorific (în limita celor 3m de traseu)
4. Efectuarea probei de funcționare a aparatului și explicarea principalelor facilități ale acestuia
5. Instalarea se va face respectând legislația în domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stâlpi de beton și nu se vor executa lucrări care pun în pericol rezistența clădirii și siguranța membrilor echipei de instalare)
6. Unitatea exterioară se fixează pe peretele exterior cât mai aproape de unitatea interioară și numai într-un loc accesibil pentru montare și intervenții (imediat sub fereastră, în locuri în care să nu fie periclitată integritatea instalatorului și să nu existe pericol de accidentare)
7. Montajele care necesită folosirea schelelor, scărilor în 3 trepte sau a alpiniștilor nu sunt incluse în instalarea standard
8. Deplasarea echipei de montaj este gratuită numai în localitățile reședință de județ (deplasarea echipei de montaj în afara localităților reședință de județ se tarifează cu 1,8 lei/km TVA inclus, tariful calculându-se dus-întors).

Intervalul de timp anunțat pentru efectuarea montajului poate suferi modificări din cauza unor condiții nefavorabile de trafic, atmosferice, a unor evenimente provocate de terțe părți sau din cauza volumului mare de solicitări, însă acesta nu poate depăși 30 zile lucrătoare.

Atenție: nu sunt incluse în montajul standard: manopera și materialele aferente reparațiilor de zidărie (tencuieli, vopseluri, tapete etc.), lucrări de modificare și reparare a instalației electrice a imobilului, operații de modificare a poziției unor obiecte ce restrictionează montajul (ex.: mobilă), repoziționarea ulterioară a aparatului după montaj, lucrări de curățenie ca urmare a producerii de praf, lucrări de mascare a traseului frigorific (cu gipscarton, canale speciale etc.), demontare geamuri termopan etc.

Serviciul de instalare aparate de aer condiționat este disponibil doar pe teritoriul României, până la data de 31.12.2022.

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus