0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 04.12.2022 la ora 04:34. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-thumb-0
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-thumb-1
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-thumb-2
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-thumb-3
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-thumb-4
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-thumb-5
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-thumb-6
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-thumb-7
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-thumb-8
Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m-0
Poza 1 din 9
Afișare în planificator
Marburg

Tapet vlies Harald Glööckler model pene auriu 10,05x0,70 m

189,00 lei * / rola
(26,87 lei * / m²)

Cod produs: 8803621
 • Dimensiuni: 10,05 x 0,70 m
 • Recomandare adeziv: Adeziv pentru tapet vlies, Adeziv special pentru tapet
Livrare oriunde în țară
Timp de livrare aprox. 5 zile lucrătoare
Ridicare din magazinul Domnesti, jud. Ilfov
Poate fi comandat doar în magazinul fizic
Timp de livrare aprox. 5 zile lucrătoare

Detalii produs

 • Tip produs Tapet
 • Model Tapet Vlies
 • Avantajele tapetului vlies Simplu, rapid și curat: 1) aplicați adezivul cu rola direct pe perete, 2) aplicați rola de tapet uscat - nu necesită timpi de înmuiere, 3) ulterior poate fi îndepărtat în stare uscată, fără a lăsa reziduuri
 • Material Vlies
 • Recomandare adeziv Adeziv pentru tapet vlies, Adeziv special pentru tapet
 • Culoare de bază Auriu
 • Decor / Model Animale
 • Locații Coridor / hol, Bucătărie, Dormitor, Sufragerie
 • Rezistență la spălare Foarte rezistent la spălare
 • Rezistență culori Rezistență bună la lumină
 • Aplicare Aplicaţi adezivul pe perete
 • Îndepărtare tapet Îndepărtare în stare uscată fără urme
 • Dimensiuni 10,05 x 0,70 m
 • Lăţime 70 cm
 • Lungime 1.005 cm
 • Corespondenţă model Aplicare dreaptă
 • Cotă raport/Deplasare cm 64/0
 • Informații suplimentare La achiziționare, aveți neapărat în vedere codul de produs și numărul de producție al rolelor de tapet individuale. Acestea trebuie să corespundă la toate rolele folosite. Cifrele sau literele diferite semnifică faptul că rolele nu provin din același ciclu de imprimare. Atunci există riscul apariției unei diferențe de nuanță. Benzile de tapet din role cu numere de producție diferite nu trebuie aplicate pe aceeași suprafață. Se va asigura caracterul unitar al numărului de producție la vânzarea în magazine și la expediere. Achizițiile ulterioare pot avea un număr de producție diferit. În plus, vă rugăm să aveți în vedere că și stocurile din magazine pot conține numere de producție diferite și de aceea nu este indicat, pe cât posibil, să fie folosite în cadrul aceluiași proiect.
 • Stil Trend
 • Colecţie / Catalog tapet Glööckler Imperial
 • Tapet design de la Harald Glööckler
 • Indicație cu privire la numărul de producție La achiziționare, aveți neapărat în vedere codul de articol și numărul de producție al rolelor de tapet individuale. Acestea trebuie să corespundă la toate rolele folosite. Numerele sau literele diferite semnifică faptul că rolele nu provin din același ciclu de imprimare. Astfel, există riscul apariției unei diferențe de nuanță. Benzile de tapet din role cu numere de producție diferite nu pot fi procesate pe aceeași suprafață. Se va asigura caracterul unitar al numărului de producție la vânzarea în magazine și la expediere. Achizițiile ulterioare pot avea un număr de producție diferit. În plus, vă rugăm să aveți în vedere că și stocurile din magazine pot conține numere de producție diferite și de aceea nu este indicat, pe cât posibil, să fie folosite în cadrul aceluiași proiect.
 • Indicaţie despre materialul necesar Calculatorul nostru vă ajută să calculați rapid și simplu necesarul de role de tapet de care aveți nevoie pentru a determina astfel cantitatea exactă pentru proiectul dvs.
 • Cotă raport/Decalaj cm 64/0
 • EAN 4001860525043
 • Cod de produs al furnizorului 52504

Certificate & servicii

Descriere

Marburger Tapetenfabrik prezintă:

tapete pentru prințese (și prinți) de la Harald Glööckler

Harald Glööckler, cel mai excentric creator de modă al Germaniei și un multitalent de un succes excepțional, are un crez: „Fiecare femeie este o prințesă!“ – o sugestie minunată, care bineînțeles că l-a inspirat pe extravagantul designer și la crearea noii colecții pentru Marburger Tapetenfabrik.

„Istoria Rusiei și mai ales imperiul țarist rus mi-au stimulat dintotdeauna fantezia. Am vrut să realizăm cele mai neobișnuite și mai pompoase tapete din toate timpurile. Tapete care fac ca o mică locuință din plăci prefabricate să strălucească la fel ca un palat rusesc“, scrie Glööckler în cartea sa apărută recent, care poartă motto-ul său deja în titlu. Și continuă: „Astfel am creat tapete, unul mai somptuos ca altul. Tapete de un albastru regal, cu aspecte circulare sau cu aplicații aurii, tapete roșii ornate cu strasuri și cu coroana pompoasă, dar și negre cu pietre strălucitoare. Tapete cu imprimeu negru de leopard, cu funde aurii și cu aripi de îngeri argintii, care plutesc înălțându-se din mai multe coroane, tapete albe cu aplicații argintii și ciucuri sau tapete aurii, cu sau fără detalii baroce.“

Colecția de tapete creată de Harald Glööckler atestă în primul rând înalta calitate și iscusința în imprimare și tehnică, ce justifică renumele internațional al Marburger Tapetenfabrik. Un exemplu îl constituie nenumăratele hașuri precise – acestea sunt structuri superficiale fine care iau naștere pe cilindrul de imprimare printr-o tehnică de gravură manuală și care conferă tapetului o textură reliefată de înaltă calitate. În combinație cu o coloristică rafinată și cu pigmenți iridescenți, iau naștere modele care amintesc de draperii Moiré grele, cu reflexe irizante sau de un penaj dens. Un alt punct culminant sunt penele de păuni de diferite culori, cu dimensiunea de 1,80 metri, care sunt aplicate pe aceste tapete prin procedee de imprimare digitală.

Colecția Glööckler by marburg cuprinde 55 de tapete vlies cu greutate.Nu sunteți sigur ce tapet vi se potrivește?

Comandați pur și simplu un catalog de tapete și alegeți de acasă tapetul dorit! (30 de zile drept de retur)

De aici ajungeți la cataloagele de tapete

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus