0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 30.03.2023 la ora 01:06. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Ulei pentru lemn incolor 750 ml-thumb-0
Ulei pentru lemn incolor 750 ml-0
Poza 1 din 1
Hornbach

Ulei pentru lemn incolor 750 ml

30,90 lei * / buc.
(41,20 lei * / l)

Dimensiune ambalaj0,75 l2,5 l
Cod produs: 5509685
 • Ideal pentru: Placări, Terase, Mobilier grădină, Elemente de protecție vizuală, Garduri, Jucărie pentru copii, Mobilă
Livrare oriunde în țară
Timp de livrare aprox. 1-2 zile lucrătoare
Ridicare din magazinul Domnesti, jud. Ilfov
Serviciu gratuit
Poate fi ridicat din magazin în 2 ore
12 buc. pe stoc în magazin
culori, Culoar 13
Indicații suplimentare privind pericolele (codare EUH)

(EUH208) Conţine 1,2-benzisotiazol-3(2H)-onă. Poate provoca o reacţie alergică.
(EUH210) Fişa cu date de securitate disponibilă la cerere.

Detalii produs

 • Tip produs Ulei pentru lemn
 • Ideal pentru Placări, Terase, Mobilier grădină, Elemente de protecție vizuală, Garduri, Jucărie pentru copii, Mobilă
 • Potrivit pentru suprafaţa Lemn
 • Culoare de bază Incolor
 • Nuanţă Incolor
 • Nuanţabil în centrul de mixare culori HORNBACH Da
 • Proprietăţi Recomandat pentru jucării
 • Tip vopsire Lubrifiant
 • Număr de straturi recomandate 2
 • Dimensiune ambalaj 0,75 l
 • Rezultate (aprox.) după vopsirea cu un strat 13 m²/l
 • Indicaţie cu privire la consum Consumul depinde puternic de modul de aplicare. Recomandarea producătorului este de a aplica materialul în strat subțire. Acoperirea depinde şi de alţi factori: capacitatea de absorbţie, structura (de ex. caneluri, rugozitate), tipul de lemn şi gradul de degradare cauzată de intemperii al suprafeţei. Din acest motiv, valorile indicate pentru acoperire sunt numai aproximative.
 • Bază Diluabil în apă
 • Reglează umezeala Da
 • Rezistent la intemperii şi raze UV Nu
 • Locație de utilizare Interior, Exterior
 • Timp de uscare aprox. 24 h
 • Aplicare Cu pensula, Cu trafaletul
 • Grund recomandat Nu
 • Indicaţie cu privire la tratarea suprafeţei Pretratați în funcţie de suprafaţa suport. (Vezi fișa tehnică de produs în secțiunea Fișe de date.) Suprafața de aplicare trebuie să fie absorbantă, curată, uscată, fără praf sau grăsime și rezistentă. Îndepărtați toate urmele de ceară sau straturile vechi de vopsea care acoperă porii. Umiditatea lemnului nu trebuie să depășească 15%. Șlefuiți lemnul vechi și suprafețele rugoase și rindeluite cu hârtie abrazivă cu granulație de 120. Șlefuiți până la lemnul sănătos suprafețele puternic afectate de intemperii. Pasul de lucru 1: În funcție de absorbția lemnului, aplicați uleiul incolor în strat subțire și în mod uniform, până când lemnul nu mai poate absoarbi deloc ulei. Aplicați mereu în direcția fibrei lemnului. Pasul de lucru 2: După cca 15 minute, îndepărtați cu o cârpă de bumbac uleiul în exces care nu a pătruns în lemn. Pe suprafață nu trebuie să mai rămână urme de ulei. Lăsați suprafața să se usuce bine.
 • Informații suplimentare Curățați uneltele imediat după utilizare cu apă. Atenție: Cârpele îmbibate cu produs prezintă risc de autoaprindere. Din acest motiv, trebuie păstrate în recipiente din tablă bine închise, ignifuge sau, înainte de aruncare, recipientele trebuie lăsate să se usuce în aer liber.
 • Indicații suplimentare privind pericolele (codare EUH) (EUH208) Conţine 1,2-benzisotiazol-3(2H)-onă. Poate provoca o reacţie alergică., (EUH210) Fişa cu date de securitate disponibilă la cerere.
 • Variantă HORNBACH Ulei pentru lemn
 • Cod de produs al furnizorului 14873, 28273
 • EAN 4306517181161, 4306517201302, 4306517205799, 4306517203528, 4306517208066, 4306517201791

Fișe de date

Descriere

Uleiul nostru universal pentru lemn: Uleiul incolor pentru lemn HORNBACH este un ulei fără solvenți, pe bază de componente naturale, conceput special pentru protecția și îngrijirea tuturor suprafețelor din lemn din interior și exterior.

Informații despre uleiul pentru lemn HORNBACH
Pentru toate suprafețele din lemn de esență tare, moale sau nobil, netratate, impregnate sub presiune sau deja uleiate din spațiile interioare și exterioare. Ideal pentru mobilă din lemn, terase din lemn, jucării pentru copii și garduri din lemn etc. Uleiul pentru lemn este potrivit pentru toate situațiile! Aplicați produsul cu pensula, trafaletul sau cu o cârpă de bumbac și curățați uneltele cu apă imediat după utilizare. 1 litru de ulei pentru lemn este suficient pentru cca 13 m² la aplicarea într-un singur strat, în funcție de capacitatea de absorbție și de structura suprafeței. - Nu astupă porii, permite suprafeței tratate să respire și reglează umiditatea - Creează suprafețe rezistente la intemperii și trafic, care resping murdăria, hidrofuge - Protejează lemnul de uscare - Reduce riscul de formare a fisurilor - Nu se cojește - Poate fi aplicat în variantă transparentă sau poate fi nuanțat în nuanța dorită în cadrul centrului de mixare vopsele HORNBACH - Uleiul pentru lemn nuanțat oferă o protecție ridicată împotriva razelor UV și a înnegririi - Nuanța naturală a lemnului este scoasă în evidență și împrospătată - Prelucrare rapidă și simplă - 1 strat este suficient

Ce ar mai trebui să știți despre uleiul pentru lemnul de tec HORNBACH
Uleiurile pentru lemn HORNBACH sunt realizate din produse naturale pure, renunțându-se la lianți sintetici. Scopul principal al uleiurilor noastre este protecția și îngrijirea. Uleiurile mate sunt ideale pentru a accentua aspectul natural al lemnului. În acest scop, acestea au o putere mare de penetrare, ceea ce face lemnul mai robust și mai rezistent la solicitări. Spre deosebire de lazuri, uleiurile nu formează straturi, motiv pentru care nici nu se exfoliază. Uleiurile HORNBACH pentru lemn oferă o protecție durabilă și păstrează în același timp aspectul atractiv al materialului în spațiile exterioare cu influențe climatice puternice, precum umezeală și lumină solară.

În concluzie: Uleiul pentru lemn HORNBACH este uleiul perfect pentru orice situație! Vă hrănește și vă protejează lemnul, îl face robust și rezistent la solicitări și îl echipează pentru toate situațiile zilnice.

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus