0 Listă favorite 0 Coşul meu

Wonderful Home

Stiluri de amenajare toamna iarna 2019 Wonderful Home

Stilul de amenajare Wonderful Home se bazează pe un concept compus din culori și materiale rezistente. Aici există un joc de lumină și întuneric, care conferă încăperii un aspect atrăgător. Nuanțele intense, liniștitoare, asigură stabilitate.

Timp de lectură 1 min.

Catifea închisă la culoare, piele, blănuri - și între ele puțină alamă: această tendință este completă. Plină de materiale și culori puternice, care merg până la negru. Astfel, încăperea obține o greutate intenționată și un confort elegant.

Cele mai importante accesorii ale acestei tendințe: surse de iluminat bine poziționate, care aduc luminează adâncimile și le scot în evidență coloritul.

Wonderful Home este un stil de amenajare foarte expresiv, încrezător. Perfect pentru toți cei care știu ce vor și unde sunt.

Centru mixare vopsele Centru mixare vopsele

Alegeți-vă culorile dorite. (PDF, 508 KB) Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori stil de amenajare Wonderful Home

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x