0 Listă favorite 0 Coşul meu

SIBIU: Rezervare & Livrare la domiciliu

livrare din magazin serviciu sibiu

Perioadele neobișnuite necesită măsuri neobișnuite.
Serviciul nostru de „Rezervare & Ridicare“ devine acum „Rezervare & Livrare“ pentru SIBIU. Dorim să venim în ajutorul clienților noștri din SIBIU și împrejurimi - și să livrăm noi la domiciliu produsele rezervate, pentru siguranța tuturor.

Rezervați produsele în magazinul din apropierea dumneavoastră și echipa HORNBACH va face tot posibilul să vă livreze produsele la domiciliu.


Timp de lectură 2 min.

Știm că nu mai poți ajunge la noi sau ți-ar fi mult mai greu decât până acum, motiv pentru care serviciul de Rezervare & Ridicare a suferit modificări. Nu mai poți să ridici personal comanda din magazin, dar am găsit o soluție prin care am putea să venim noi la tine: serviciul de Rezervare & Livrare, prin care livrăm produsele rezervate de tine, la cel mult 60 km în jurul magazinului HORNBACH SIBIU.

Cum funcționează noul serviciu?

  • Rezervați online produsele alocate magazinului HORNBACH SIBIU.
  • Plătiți online cu cardul contravaloarea produselor rezervate online.
  • Apelăm la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră, cât timp analizăm modalitatea de livrare, în situația actuală.
  • Echipa HORNBACH din magazinul SIBIU vă va contacta cât se poate de repede la telefon, pentru a stabili o dată de livrare și o adresă de livrare.
  • Modul de predare a mărfurilor poate fi, de asemenea, stabilit în detaliu în cadrul discuției telefonice.

Produsele nu sunt disponibile pentru rezervare?

În cazul în care produsele pe care le doriți nu pot fi rezervate și livrate la domiciliu, puteți contacta direct magazinul HORNBACH SIBIU la următorul număr de telefon:


HORNBACH Sibiu: 0371.516.971


Colegii noștri vor face tot posibilul să livreze produsele dorite.

Important:

  • Rezervarea minimă este de 149 lei.
  • Există un cost de livrare fix, în valoare de 54,90 lei, pentru fiecare rezervare livrată la domiciliu.
  • Livrarea se va face la maximum 60 km în jurul magazinelor HORNBACH.
  • În cazul în care adresa dumneavoastră se află în afara zonei de acoperire, de 60 km în jurul magazinului HORNBACH, comanda va fi stornată automat. Restituirea contravalorii se va efectua prin metoda de plată utilizată inițial.
  • Costul de Livrare acoperă doar serviciul de transport. Descărcarea produselor din autovehicul se va efectua doar împreună cu clientul și nu intră exclusiv în sarcina conducătorului auto. Clientul trebuie să își asigure posibilitatea de descărcare a mărfurilor livrate.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x