Istoria Hornbach 1900 02.

De peste 140 de ani.
De la specialişti pentru specialişti, acesta este pe scurt istoricul firmei Hornbach. Piatra de temelie a fost pusă în anul 1877 de Michael Hornbach, specialist în învelirea cu ardezie, prin inaugurarea unui atelier în Landau in der Pfalz. După 23 de ani, atelierul a fost extins de fiul său, Wilhelm, devenind un magazin de comercializare a materialelor de construcţii. Pornind de la această tradiţie, de atunci şi până în prezent, fiecare generaţie a adus o contribuţie la dezvoltarea companiei.

Profilul european nu este determinat de numărul magazinelor noastre.

12 cuie familia HORNBACH 02

Ci de suprafaţa acestora.
Cele 165 de magazine nu reprezintă o cifră impresionantă, dar Hornbach nu mizează pe cantitate, ci pe calitate şi dimensiune. În segmentul magazinelor mari, ceea ce reprezintă, din punct de vedere al suprafeţei, de două ori mai mult decât un magazin „normal” de materiale de construcţii în ceea ce priveşte dimensiunea, Hornbach ocupă din acest motiv detaşat prima poziţie. „Dacă tot ne-am apucat de treabă, atunci să lucrăm cum trebuie“. Aceasta este deviza care se află la baza procesului de dezvoltare parcurs de Hornbach de multă vreme şi în Austria, Olanda, Luxemburg, Cehia, Elveţia, Suedia, Slovacia şi România.

Chiar lângă centrala firmei, motto-ul „Construcții adevărate, nu joacă“ a fost aplicat cu succes: magazinul din Bornheim.

La selectarea locației aplicăm aceleași criterii ca în cazul construcției de locuințe.

12 cuie pasiune HORNBACH 03

Pentru veşnicie.
Toate locaţiile de care dispunem reprezintă un motiv de mândrie pentru noi şi avem certitudinea că situaţia va rămâne neschimbată. Pentru că succesul durabil nu poate fi obţinut peste noapte. La fel ca la ridicarea propriului cămin, toate locaţiile noi sunt evaluate în detaliu în ceea ce priveşte calitatea şi potenţialul de dezvoltare. Numai amplasările de top cu acces optim şi teritorii de influenţă suficient de mari sunt în discuţie în cele din urmă pentru magazinele Hornbach.

HORNBACH este o companie de familie.

12 cuie familia HORNBACH 04

În prezent, concernul include peste 23.000 de angajați.
Compania noastră se dezvoltă an de an şi creează astfel permanent locuri de muncă noi şi de durată. Din acest motiv, modalitatea de cooperare este similară celei specifice unei mari familii. Tinerii lucrează alături de cei în vârstă, cei experimentaţi alături de cei în curs de instruire, uniţi prin loialitate, umanitate şi încredere. Dreptul de a greşi este un lucru firesc, asemenea dreptului de a beneficia de perspective profesionale. Din acest motiv, structura de responsabilitate este decentralizată. Toţi sunt chemaţi să contribuie la efortul companiei.

Angajații sunt succesul companiei.

Cursul acțiunilor noastre la bursă este justificat.

12 cuie pasiune HORNBACH 05

Din beton şi oţel.
Hornbach acţionează cu valori reale şi dispune de o bază de încredere. Clienţii, furnizorii, dar şi investitorii ştiu pe ce se bazează când vine vorba despre grupul Hornbach listat la bursă încă din anul 1987. Aceştia profită de expansiunea de succes a concernului în Europa. Astfel, în calitate de lider în domeniul magazinelor de materiale de construcţii, Hornbach valorifică noile potenţiale de dezvoltare nu doar în Germania, ci şi în alte opt ţări.

Așa se construiește viitorul.

Pentru clienții noștri renovarea nu reprezintă un rău necesar.

12 cuie pasiune HORNBACH 06

Este o misiune promovată cu pasiune.
Mândria de a pune în practică o capacitate creatoare valorificată cu propriile puteri, de a realiza lucruri noi pe ruinele trecutului. Cine nu a fost niciodată plin de transpiraţie după ce şi-a renovat singur propria mansardă, baie, etc., nu poate înţelege textual care sunt argumentele care îi stimulează pe clienţii noştri. Clienţii Hornbach se remarcă prin exigenţe profesionale ridicate la punerea în practică a proiectelor acestora. Din acest motiv reprezentăm şi prima destinaţie pentru clienţii profesionişti.

Pentru a rămâne în memoria clienților, comunicarea noastră merge uneori pe drumuri neobișnuite.

Cine vine la HORNBACH nu are nevoie doar de cinci cârlige decorative.

12 cuie pasiune HORNBACH 07

Este nevoie de un partener puternic pentru proiectul propriu.
Clienţii Hornbach au în toate cazurile proiecte de amploare. Indiferent dacă este vorba despre renovarea băii, despre o amenajare a mansardei sau a unui iaz de grădină. În mod corespunzător, la Hornbach nu sunt avute în vedere numai plăci de teracotă, scânduri sau şuruburi individuale, ci este vizat un proiect de ansamblu. Cu toate mijloacele şi modalităţile de transpunere a acestuia în practică. Hornbach s-a specializat asupra acestor clienţi de proiect. Cu un sortiment unic la capitolul varietăţii, profunzimii, calităţii şi disponibilităţii imediate. Nu uitaţi: gama noastră extinsă de servicii. Pentru că cine intră într-un magazin Hornbach trebuie să ştie imediat: am ajuns unde trebuie – la liderul în domeniul realizării de proiecte.

Magazin de materiale de construcții și grădinărit, Drive-In, magazin online – Hornbach are tot ceea ce își dorește un client.

Fiecare poate beneficia de un produs la prețuri foarte avantajoase.

12 cuie pasiune HORNBACH 08

Hornbach doreşte să fie un partener de nădejde pentru proiectele clienților. Batem palma!
La ce foloseşte disponibilitatea unui ciment la preţuri imbatabile, dacă toate celelalte produse necesare pentru realizarea unui perete nou sunt scumpe? Din acest motiv, obiectivul declarat al firmei Hornbach este reprezentat de comercializarea tuturor produselor la un preţ mereu mic. 365 de zile pe an. În acest mod garantăm siguranţa de planificare pentru clienţii noştri orientaţi către realizarea de proiecte. Pentru că aceştia sunt interesaţi în final și de preţ. Toţi cei care pot dovedi că Hornbach aplică preţuri mai mari primesc 10 procente din valoarea articolului achiziţionat de la alt comerciant. Mult noroc la căutare, cu siguranţă că veţi avea nevoie de acest lucru.

Batem palma: Garanția prețului Hornbach face posibilă punerea în practică a proiectelor independent de ofertele speciale.

Clienții care pot ridica cu două degete un ciocan de 10 kilograme preferă să achiziționeze numai produse de calitate.

12 cuie pasiune HORNBACH 09

Punct.
Este evident că cine doreşte să realizeze fără compromisuri proiectele sale de renovare sau amenajare a grădinii, acela este mulţumit numai cu materiale şi scule/unelte de calitate de top. Din acest motiv, Hornbach comercializează numai produse care ar urma să fie utilizate chiar de Hornbach. Calitatea pe care ne putem baza. În cantităţi enorme şi la un preţ care… continuarea la această frază o cunoaşteţi însă chiar dumneavoastră.

Cele mai bune mărci au un singur loc: Hornbach.

Produsul nostru nu este reprezentat de marfă.

12 cuie pasiune HORNBACH 10.

Produsul nostru este reprezentat de clienţii entuziasmaţi.
Prin extinderea ofertei şi a posibilităţilor rezultate în acest mod, este stimulată imaginaţia clienţilor noştri. Pentru transpunerea acesteia în realitate, Hornbach nu oferă doar produsele necesare în acest scop. Indiferent dacă este vorba despre centrul de mixare a vopselelor, despre serviciile de debitare a lemnului, închirierea de maşini sau modalităţile de finanţare. Nu uitaţi cel mai important serviciu dintre toate: discuţia personală cu angajaţii noştri competenţi.

Clienții tipici Hornbach: oameni hotărâți, care nu sunt dispuși să facă compromisuri.

La capitolul expansiunii nu lăsăm nimic la voia întâmplării.

12 cuie pasiune HORNBACH 11

Totul asigurat de proprii experţi. La nivel european.
Motorul expansiunii Hornbach în întreaga Europă este reprezentat de Hornbach Immobilien AG. O echipă puternică alcătuită din specialişti din domeniul imobiliar cu experienţă internaţională achiziţionează, asigură şi dezvoltă noi locaţii promiţătoare cu amplasare excelentă: pe plan naţional, dar şi internaţional. Dar lucrurile nu se opresc aici: în ultimii ani a fost intensificată şi activitatea în sectorul „Sale & Lease Back“. În acest context, o parte a noilor magazine Hornbach este vândută investitorilor, fiind închiriată de la aceştia pe termen lung. Astfel este refinanţată şi promovată rapid continuarea procesului dinamic de expansiune a firmei Hornbach. Dar Hornbach Immobilien AG nu este implicată activ doar la susţinerea propriei activităţi: la nivel european, un interes deosebit este acordat locaţiilor atractive cu amplasări de top în care sunt realizate frecvent magazine de specialitate şi centre comerciale pentru terţi. Astfel sunt realizaţi magneţi suplimentari în sectorul comercial şi al prestării serviciilor care intensifică atractivitatea unei întregi regiuni prin intermediul unei oferte variate.

Mereu găsești câte ceva de făcut.

12 cuie pasiune HORNBACH 12

Minunat, Excelent!
Hornbach nu este o stare. Hornbach este o mişcare. Mai bine zis: trebuie să fie o mişcare, pentru că şi piaţa este în permanentă mişcare. Condiţiile de piaţă se modifică, apar produse noi, în anumite situaţii poate fi negociat un preţ mai avantajos. Din acest motiv am preluat această idee ca slogan. La Hornbach se realizează însă permanent o renovare şi pe plan intern. Iar operaţiunile necesare sunt realizate aşa cum trebuie, în stil mare. Procesele operaţionale sunt perfecţionate permanent şi sunt susţinute de tehnologia informaţiei şi logistica de perspectivă. Aceasta înseamnă o implicare şi o transformare permanentă a celor peste 23.000 de angajaţi disponibili în prezent – iar pentru Hornbach în sine obligaţia unei comunicări interne permanente. Astfel de măsuri sunt sintetizate la Hornbach în cadrul unui moto propriu: „Sub semnul ciocanului“. Începând cu o revistă detaliată pentru angajaţi, continuând cu emisiunile prezentate la nivelul întregii companii şi până la „principiile Hornbach“, cu regulile obligatorii ale cooperării noastre.

Voință, pasiune, curaj pentru schimbare.

Acestea sunt caracteristicile clienților, dar și ale angajaților Hornbach.

Dezvoltarea grupului HORNBACH

  • 165 de magazine
  • Tări: Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Cehia, Suedia, Elveția, Slovacia, România
  • Peste 23.000 de angajați

HORNBACH România:

HORNBACH Centrala SRL
CUI: RO 17777320 Nr. ord. reg. Com: J23/699/2010
Adresa: Strada Hornbach nr. 17 - 21, comuna Domnești, județul Ilfov, cod poștal 077090.
Telefon: 021/206.15.30
Fax: 021/206.15.32
E-mail: info_ro@hornbach.com, onlineshop@hornbach.ro