0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 04.07.2022 la ora 11:11. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Rezervare și ridicare din magazin

Timp de lectură 4 min.
Rezervare si ridicare in doua ore

Rezervați produsele rapid și simplu online. Ridicarea acestora este posibilă după 2 ore de la trimiterea rezervării, sau selectați un alt termen de ridicare personalizat. Un angajat pregătește în magazin produsele rezervate de dumneavoastră online. Produsele sunt pregătite astfel pentru ridicare la ieșire marfă. Începeți-vă proiectul acum, online!

Avantajele serviciului de rezervare & ridicare din magazin

Batem palma!

 • Confortabil, rezervări non stop la www.hornbach.ro;
 • Rezervați online produsele în unul dintre cele 8 magazine din apropierea dumneavoastră ( București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu, Oradea și Cluj-Napoca);
 • Puteți plăti produsele la ridicare sau online, cu cardul bancar (posibil și în rate fără dobândă);
 • Câștigați timp considerabil pentru proiect – prin pregătirea în magazin a produselor rezervate de către dumneavoastră online;
 • Ridicarea acestora este posibilă după numai 2 ore de la confirmarea rezervării sau alt termen personalizat;
 • Toate produsele rezervate sunt pregătite pentru ridicare la ieșire marfă;
 • Serviciul este complet gratuit și nu există o sumă minimă de comandă.

Batem palma
Rezervare si ridicare

Pașii pentru rezervare

 • Intrați pe www.hornbach.ro;
 • Rezervați produsele online și alegeți data și ora de ridicare a produselor din magazin;
 • Trimiteți rezervarea la magazinul selectat;
 • Veți primi un e-mail de confirmare. La ridicarea produselor, trebuie să știți numărul comenzii sau să aveți e-mail-ul de confirmare în format digital ori printat;
 • Luați astfel produsele pregătite de la ieșire marfă;
 • Încărcați mașina și conduceți către casă, unde vă așteaptă proiectul;
Veți vedea: rezervarea și ridicarea din magazin înseamnă economie mare de timp.

Main ridicare magazin

Întrebările dumneavoastră, răspunsurile noastre

Nimic. Dimpotrivă, vă ajută să economisiți ceva: timp.

Când ați trimis rezervarea online, primiți un e-mail de confirmare. Atunci când veniți la magazin, trebuie să știți numărul comenzii sau să aveți e-mail-ul de confirmare în format digital ori printat. Gata.

În magazinul selectat de dumneavoastră – după doar 2 ore de la efectuarea rezervării online sau la un alt termen preferat.

Plata se poate face în două moduri:

1) în avans, online cu cardul (debit, credit sau în rate fără dobândă) prin PayU, în momentul în care efectuați rezervarea; debitarea sumei aferente se va face imediat;

2) la ridicarea comenzii, în magazin.

Dacă ați achitat deja rezervarea, puteți prelua produsele în cel mult 3 săptămâni de la data selectată pentru ridicarea comenzii.

În cazul în care ați optat pentru plata comenzii în magazin (la ridicarea produselor), rezervarea dumneavoastră se va anula automat după 4 zile lucrătoare de la data selectată pentru ridicarea comenzii.

În cazul în care produsele nu vor fi ridicate, HORNBACH va considera rezervarea anulată și, dacă plata a fost deja efectuată, va returna Clientului suma achitată în avans, în contul din care a fost efectuată plata.

Simplu și gratuit. Un e-mail sau un telefon la magazinul ales de dumneavoastră este de ajuns.

Folosiți formularul de contact disponibil la www.hornbach.ro. Sau întrebați un angajat de la biroul de servicii din magazin.

Datele dumneavoastră sunt folosite exclusiv în scopul executării contractului și procesării solicitărilor dumneavoastră. Nu primiți reclame sau Newsletter HORNBACH dacă nu v-ați dat acordul.

În sus
HORNBACH