Cost de livrare

Informaţii referitoare la costul de livrare regăsiţi atât în procesul de lansare a comenzii, sub fiecare produs în parte, cât şi în Coşul meu, în momentul finalizării comenzii.

Avantajele dumneavoastră

  • Profitați de programul de funcționare al magazinelor HORNBACH, care vine în întâmpinarea clienților.
  • Aveți întrebări legate de proiect sau de produs? Lăsați-vă consiliat de un angajat HORNBACH în momentul în care veniți să ridicați marfa.
  • Dacă produsul nu se potrivește, îl trimitem înapoi pentru dumneavoastră. Astfel scăpați de un drum.

Ridicare simplă - chiar și după serviciu

După primirea unei notificări corespunzătoare, aveți posibilitatea de a ridica marfa în interval de 14 zile calendaristice. După acest interval, marfa se returnează în depozitul nostru logistic. În acest caz, dacă plata a fost deja realizată, suma vă este returnată desigur automat în cont.
Ca mijloace de plată, aveți la dispoziție toate posibilitățile de plată din magazinul online. Singura care nu este din păcate posibilă este plata comenzii abia la momentul ridicării din magazin. Rețineți faptul că marfa comandată este expediată abia după intrarea plății la noi.

bestellen und in den markt liefern lassen service

Aşa funcționează!

Pasul 1
Alegeți produsele dorite din bogatul nostru sortiment online.
Folosiți multiplele funcții oferite, cum ar fi comparațiile între produse sau lista de preferințe.

Pasul 2
V-ați decis? După ce ați plasat produsele în coșul de cumpărături cu ajutorul butonului „Comandă online”, selectați ca opțiune pentru adresa de expediere „Livrare în magazinul dumneavoastră HORNBACH“. Trimiteți și plătiți apoi comanda.

Pasul 3
Bucurați-vă de achiziție!
Primiți o notificare imediat ce comanda dumneavoastră a ajuns în magazin.
Rețineți faptul că timpii de livrare diferă de la un produs la altul. Informații în acest sens sunt asociate fiecărui produs în parte.

Batem palma

Batem palma!

30 de zile drept de returnare – și în magazin!
V-ați răzgândit? Luăm produsul înapoi. La noi puteți returna marfa comandată într-un interval de maximum 30 de zile de la primire! Desigur și în magazinul dumneavoastră.

Protecția datelor – Ce este sigur, este sigur!
Nu există desigur nicio îndoială asupra faptului că noi, cei de la HORNBACH, respectăm toate reglementările legale privind protecția datelor.

Asta înseamnă avantajos! Garantat nu veți plăti niciodată prea mult! 365 de zile garanție a prețurilor mici! Datorită prețurilor mereu mici de la HORNBACH și marile proiecte pot fi dovedite, deoarece HORNBACH oferă permanent prețuri corecte, iar aceasta:

  • pentru toate produsele şi nu numai pentru anumite oferte speciale;
  • în orice moment şi nu numai în cazul promoțiilor;
  • pentru toți clienții și nu doar pentru cei cu carduri de reducere;
  • atât online, cât și în magazin.