HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe
x

Noutăți

Noutăți wh 0718

Cataloage și prospecte HORNBACH

Accesați cataloagele noastre pentru afla informații despre Proiecte și Sortimente. Răsfoiți acum prospectele noastre și descărcați-le în format PDF.
Cataloagele noastre pot fi găsite și în magazinele fizice HORNBACH.

noutati gradina 600x400

Noutăți grădină ”Vremea grătarelor”

În perioada 1 august - 2 septembrie 2018, vă invităm în magazinele HORNBACH, în departamentul Grădină, să aflați cum puteți să obțineți cele mai reușite preparate la grătar. Noi vă prezentăm și online câteva informații foarte utile înaintea achiziționării unui grătar și ce oferte de grătare avem în sortimentul de Grătare și accesorii, disponibil în magazinul HORNBACH.

lumea proiectelor 600x400

Lumea proiectelor "Montarea plăcilor ceramice mari"

Plăcile ceramice mari sunt în mare vogă. Printr-o pardoseală cu plăci ceramice de format mare, oferiţi încăperilor dumneavoastră o nouă dimensiune. Vă invităm în magazinele HORNBACH la prezentarea proiectului „Montarea plăcilor ceramice de dimensiuni mari“ din 01.08. până în data de 02.09.


ein akkuf fuer alle geraete

Mașini de grădină cu acumulatori

O piesă şi o infinitate de posibilităţi - cu sistemele de acumulatori mărcile Pattfield, for_q şi Hitachi, grădinăritul devine acum foarte flexibil. Deoarece sistemele de acumulatori sunt realizate astfel încât puteţi utiliza un acumulator pentru mai multe aparate.

tenneker gratare 1200x800

Grătare și gătit în aer liber

Când cârnații sunt pe grătar, inima multora sare din piept. BBQ-ul este în plină expansiune! Aproape toată lumea a luat foc. Fie că este grătar pe cărbune, gaz sau electric - aici veți găsi tot ce trebuie să știți despre grătare. Garnituri de înaltă calitate și accesorii pentru grătar în sortimentul HORNBACH!

În sus