0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.09.2023 la ora 20:26. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Închiriere remorci și mașini de transport

Închiriere remorci și mașini de transport

Planificați un proiect și cumpărați materialele de construcții necesare din magazinul nostru. Însă în autoturismul dumneavoastră nu aveți loc să transportați totul acasă? Nicio problemă, deoarece noi închiriem avantajos remorci și mașini de transport pentru proiectul dumneavoastră, pentru a vă putea aduce rapid și în siguranță marfa acasă.

Vă oferim remorca GRATIS.

Dacă la mașina dumneavoastră puteti atașa o remorcă, la HORNBACH vă oferim remorca GRATIS ca să vă transportați cumpărăturile făcute la noi.

Nu percepem decât o garanție de 200 RON, care vă va fi restuită integral de îndată ce returnați remorca. E simplu!

Inchiriere remorca HORNBACH
Banner Inchiriere Dokker 540x151 2

Vă oferim servicii de închiriere Dacia Dokker pentru transport în aceeași zi

Dacă nu aveți timp să așteptați ca marfa să fie livrată acasă, în magazinul Berceni aveți acum posibilitatea să închiriați Dacia Dokker pentru transport în aceeași zi.

Prețuri închiriere: Prima oră 44,90 lei și fiecare jumătate de oră suplimentară 38 de lei. În prețul de închiriere sunt incluse: asigurarea full-casco cu o franșiză de 300 de lei. Beneficiarul se obligă să achite această sumă către HORNBACH la producerea prejudiciului. Prețurile conțin TVA.

Vă oferim servicii de transport cu camioneta Hornbach începând cu 71,90 lei.

Mașinile noastre de transport sunt adecvate în special pentru transportul mărfurilor care nu intră în portbagajul dumneavoastră sau pe o remorcă.

Suprafața de încărcare: 4,2 m x 1,9 m x 2,5 m lățime (L x Î x l). Pentru a afla zonele de livrare și prețurile pentru fiecare magazin, vă rugăm să consultați listele de mai jos:

Transport camioneta HORNBACH
În sus