0 Listă favorite 0 Coşul meu
Sfaturi

Închiriere remorci și mașini de transport

Timp de lectură 3 min.
Inchiriere remorci

Planificați un proiect și cumpărați materialele de construcții necesare din magazinul nostru. Însă în autoturismul dumneavoastră nu aveți loc să transportați totul acasă? Nicio problemă, deoarece noi închiriem avantajos remorci și mașini de transport pentru proiectul dumneavoastră, pentru a vă putea aduce rapid și în siguranță marfa acasă.

Vă oferim remorca GRATIS.

Dacă la mașina dumneavoastră puteti atașa o remorcă, la HORNBACH vă oferim remorca GRATIS ca să vă transportați cumpărăturile făcute la noi.

Nu percepem decât o garanție de 200 RON, care vă va fi restuită integral de îndată ce returnați remorca. E simplu!

Remorca 968x287 RO Pic 550x142
Banner Inchiriere Dokker 540x151 2

Vă oferim servicii de închiriere Dacia Dokker pentru transport în aceeași zi

Dacă nu aveți timp să așteptați ca marfa să fie livrată acasă, în magazinul Berceni aveți acum posibilitatea să închiriați Dacia Dokker pentru transport în aceeași zi.

Prețuri închiriere: Prima oră 44,90 lei și fiecare jumătate de oră suplimentară 38 de lei. În prețul de închiriere sunt incluse: asigurarea full-casco cu o franșiză de 300 de lei. Beneficiarul se obligă să achite această sumă către HORNBACH la producerea prejudiciului. Prețurile conțin TVA.

Vă oferim servicii de transport cu camioneta Hornbach începând cu 54,90 lei.

Mașinile noastre de transport sunt adecvate în special pentru transportul mărfurilor care nu intră în portbagajul dumneavoastră sau pe o remorcă.

Suprafața de încărcare: 4,2 m x 1,9 m x 2,5 m lățime (L x Î x l). Pentru a afla zonele de livrare și prețurile pentru fiecare magazin, vă rugăm să consultați listele de mai jos:

transport Camioneta 968x287 RO
transport Camion macara 968x287 RO

Vă livrăm la domiciliu orice cantitate de produse cu ajutorul camioanelor HORNBACH dotate cu lift.

Pentru a afla zonele de livrare și prețurile pentru fiecare magazin, vă rugăm să consultați listele de mai jos:

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x