Servicii

Servicii de debitare

Servicii de debitare

Nu pentru fiecare proiect există în casă ferăstrăul potrivit și poate că nu doriți să achiziționați o nouă unealtă doar pentru câteva tăieri. Iar pentru unele lucrări de debitare, pentru ca tăieturile să iasă perfect, sunt necesare cunoștințe de specialitate, pe care nu orice meseriaș le posedă.
Pentru astfel de situații, HORNBACH vă pune la dispoziție serviciul nostru de debitare.

Vă rugăm să țineți cont de dimensiunile noastre minime

Cu echipamentele noastre, nu se pot debita plăci mai mici de 230 mm orizontal și 500 mm vertical. Vă rugăm ca în prealabil să stabiliți toate detaliile cu magazinul dvs.

Aşa funcționează

1. Alegeți placa pentru care solicitați debitarea

Poate știți deja ce doriți. În caz contrar, personalul nostru de specialitate vă va sfătui în mod competent și vă va prezenta paleta noastră de produse.

2. Indicați dimensiunile
Dacă aveți dimensiunile la dumneavoastră, ni le puteți da direct. Dacă sunteți însă nesigur sau dacă aveți dificultăți la măsurători, apelați la personalul nostru calificat, care vă poate oferi un sfat.

Serviciu debitare

Așa se calculează prețul pentru placă și pentru debitare

1. Doriți să cumpărați o placă întreagă?
La cumpărarea unei plăci întregi, plătiți prețul pe bucată. Pentru a facilita transportul, puteți apela la serviciul de debitare pentru tăierea plăcii, în schimbul unei mici sume suplimentare. În acest caz, s-ar putea realiza una sau cel mult două tăieturi. Nu se pot realiza tăieturi la milimetru.

2. Pentru proiectul dumneavoastră aveți nevoie numai de o parte din placă sau de o bucată decupată?
Nicio problemă! Serviciul nostru de debitare calculează plăcile și la metru liniar, respectiv la mp. La serviciul de debitare din magazin aflați prețurile pentru mp sau pentru m debitat. Batem palma!

Zuschnittservice Fall 1 2 478x444 Pic 308x287

Important!

Unele servicii de debitare au nevoie de un anumit timp de pregătire. În acest caz, serviciul nu poate fi executat în aceeași zi.

 • 
				schnitt gerade 478x444 Pic 170x142

  Tăiere pe drept

  Pentru unele proiecte, este suficientă o debitare simplă pe drept. Noi o realizăm cu mare precizie.

 • 
				kuerzung massivholztueren 478x444 Pic 170x142

  Scurtare uși de interior

  Uneori este nevoie să scurtați anumite uși. Dacă ușile nu au dimensiunea corectă, pot lăsa pe pardoseală urme de zgârieturi și de frecare. Acesta nu sunt numai inestetice, ci diminuează și valoarea locuinței. De aceea, noi vă oferim serviciul de scurtare a ușilor de interior.
  Ușile cu interior tip fagure pot fi scurtate cu maximum 1,5 cm, iar cele cu șpan tubular cu maximum 5 cm.

 • 
				eckverbindungsfraesung 478x444 Pic 170x142

  Frezare pentru îmbinări la colțuri

  Doriți să îmbinați două blaturi de lucru în colț? Pentru astfel de situații, vă punem la dispoziție frezarea pentru îmbinări la colțuri.

 • 
				vollausschnitt spuele herd 478x444 Pic 170x142

  Decupaje pentru chiuvetă și plită

  Pentru montarea chiuvetei și a plitei, blatul de lucru trebuie decupat în mod corespunzător. Noi putem efectua aceste decupaje pentru dumneavoastră cu maximă precizie, pe baza dimensiunilor pe care ni le indicați.

 • 
				lochbohrung armatur 360x142 Pic 170x142

  Găuri pentru baterii

  Doriți să montați o nouă baterie la chiuvetă și aveți nevoie de un orificiu în blatul de lucru? Pentru astfel de situații, vă punem la dispoziție găuriri pentru baterii. Nu trebuie decât să ne indicați dimensiunile.

Pe lângă serviciile explicate mai sus, în magazinele HORNBACH puteți beneficia, de asemenea, și de următoarele servicii:

 • FASONARE CANT BLAT BUCĂTĂRIE LEMN MASIV - Prelucrarea, rotunjirea marginilor blaturilor din lemn masiv
 • FASONARE COLŢURI PAL - Prelucrarea, rotunjirea marginilor plăcilor de PAL
 • FREZARE CANT - Prelucrarea, rotunjirea marginilor la diverse plăci
 • GĂURIRE ÎN MAI MULTE PUNCTE POLIŢE ŞABLON - Perforarea plăcilor care se folosesc în general la construcția de mobilă pentru montarea polițelor
 • GĂURIRE MAXIM 10 MM - Perforarea plăcilor cu o adâncime de maxim 10mm
 • GĂURIRE PENTRU BALAMALE - Perforarea în vederea montării balamalelor
 • LIPIRE CANTURI - Lipirea canturilor
 • TĂIERE DIAGONALĂ PROFILE LEMN - Tăietura în diagonală a plăcilor

Alegerea corectă pentru debitările de lemn și plăci

OSB

OSB este prescurtarea pentru denumirea în limba engleză: oriented strand board (placă din așchii orientate). Plăcile OSB sunt plăci multistrat, realizate din linii lungi și subțiri de așchii, de o anumită formă și grosime. Așchiile mari, plate, sunt orientate longitudinal. Datorită așchiilor lungi și subțiri, rezistența la îndoire este mai mare decât cea a plăcilor aglomerate normale. Aspectul caracteristic al plăcilor OSB este oferit de încleiere și de structura așchiilor. Vă rugăm să rețineți: plăcile OSB normale (fără canelură și fără feder) pot fi debitate în magazin. Plăcile OSB pentru montare (cu canelură și cu feder) nu pot fi, din păcate, debitate.
Utilizare: plăcile aglomerate sunt foarte potrivite pentru confecționarea de mobilă, pentru pardoseală, perete și plafon, precum și pentru lucrări de construcții și de renovare. În funcție de încleiere, plăcile aglomerate se împart în categorii de la P1 la P7. Plăcile noastre aglomerate sunt de categoria P3, fiind astfel adecvate pentru piese neportante în domeniul confecționării de mobilă pentru spații umede.

Plăcile HDF

Placa lăcuită din fibre lemnoase cu densitate înaltă (HDF lăcuit) este alcatuită dintr-o placă HDF simplă (în conformitate cu EN 622-5), acoperită cu un lac decorativ UV pe bază de apă. Plăcile au o suprafață dură, fin lustruită, ceea ce le conferă rezistența și caracteristici excelente de prelucrare. Suprafața este totodata rezistentă la acțiunea substanțelor chimice și la impactul mecanic. Este adecvată pentru o gamă variată de utilizări, în domeniul amenajărilor interioare și in industria mobilei, ca de exemplu, pentru interioare de sertar, uși sau panouri publicitare.

Plăcile MDF

MDF sunt plăci din fibre de densitate medie, care prezintă o structură uniformă în toate direcțiile. Fibrele de lemn sunt presate în formă de placă, ca un carton gros. Densitatea este între 600 și 900 kg/m3. Plăcile MDF au o suprafață extrem de fină, deoarece sunt prelucrate mașinist. Canturile sunt netede și tari.

Utilizare: aceste plăci sunt adecvate pentru spații interioare și exterioare, protejate conform DIN EN 438-4 [2005-04]. Sunt folosite, de asemenea, pentru suprafețe de lucru, placaje de pereți în spații sanitare și pentru acoperiri.

Placajul

Placajul are o stabilitate maximă în direcția de creștere, longitudinală. Pentru a atinge un grad de stabilitate și mai mare, sunt încleiate în cruce minimum trei straturi de furnir. Straturile sunt încleiate între ele în unghi de 90°, astfel încât proprietățile lemnului se egalizează, de ex. comportamentul de umflare și de contracție. Diferitele straturi de lemn lucrează în direcție opusă, iar placa întreagă are șanse mai mici de a se deforma.
Utilizare: placajul este potrivit pentru amenajări interoare, confecționarea de mobilă, pentru standuri și cofraje pentru beton. Placajul laminat este rezistent la intemperii și poate fi astfel folosit și în construcția de mașini.

Plăcile aglomerate

Plăcile aglomerate sunt compuse din aşchii fine de lemn, presate cu adaos de clei și la presiune mare pentru a forma o placă omogenă. Suprafața este șlefuită.
Utilizare: plăcile aglomerate sunt foarte potrivite pentru confecționarea de mobilă, pentru pardoseală, perete și plafon, precum și pentru lucrări de construcții și de renovare. În funcție de încleiere, plăcile aglomerate se împart în categorii de la P1 la P7. Plăcile noastre aglomerate sunt de categoria P3, fiind astfel adecvate pentru piese neportante în domeniul confecționării de mobilă pentru spații umede.

PAL

Placa melaminată din așchii lemnoase (PAL melaminat), în conformitate cu EN 14322, este fabricată prin laminarea unei plăci din așchii lemnoase de tip P2, în conformitate cu EN 312, cu o hârtie decorativă impregnată cu rășină. Placa de PAL melaminat este destinată utilizării în spații uscate. Caracteristicile plăcilor de PAL:

- Gamă largă de decoruri

- Durabilitate și rezistență mari

- Stabilitate deosebită

- Prefinisat

Servicii profi

Pentru clienți persoane juridice, HORNBACH pune la dispoziție un serviciu special. Serviciul ProfiService cu persoane de contact proprii, achiziții în cont deschis și numeroase alte facilități, pe care profesioniștii știu să le aprecieze.

servicii profi hornbach

Teme care v-ar mai putea interesa

Montarea blatului de bucătărie

Doriți să vă amenajați bucătăria? Vă vom arăta cum să vă montați un nou blat de lucru. Instalarea blatului de bucătărie pas cu pas cu Academia Meșterului HORNBACH.