0 Listă favorite 0 Coşul meu
Sfaturi

Servicii de debitare

Timp de lectură 7 min.
serviciu taiere debitare

Nu pentru fiecare proiect există în casă ferăstrăul potrivit și poate nu doriți să achiziționați o nouă unealtă doar pentru câteva tăieri. Iar pentru unele lucrări de debitare, pentru ca tăieturile să iasă perfect, sunt necesare cunoștințe de specialitate, pe care nu orice meseriaș le posedă.
Pentru astfel de situații, HORNBACH vă pune la dispoziție serviciul nostru de debitare.

Vă rugăm să țineți cont de dimensiunile noastre minime

Cu echipamentele noastre, nu se pot debita plăci mai mici de 230 mm orizontal și 500 mm vertical. Vă rugăm ca în prealabil să stabiliți toate detaliile cu magazinul dvs.

Aşa funcționează

1. Alegeți placa pentru care solicitați debitarea

Poate știți deja ce doriți. În caz contrar, personalul nostru de specialitate vă va sfătui în mod competent și vă va prezenta paleta noastră de produse.

2. Indicați dimensiunile
Dacă aveți dimensiunile la dumneavoastră, ni le puteți da direct. Dacă sunteți însă nesigur sau dacă aveți dificultăți la măsurători, apelați la personalul nostru calificat, care vă poate oferi un sfat.

Serviciu debitare

Așa se calculează prețul pentru placă și pentru debitare

1. Doriți să cumpărați o placă întreagă?
La cumpărarea unei plăci întregi, plătiți prețul pe bucată. Dacă doriți să tăiați placa, mai aveți de plătit o mică sumă suplimentară.

2. Pentru proiectul dumneavoastră aveți nevoie numai de o parte din placă sau de o bucată decupată?
Nicio problemă! Serviciul nostru de debitare calculează plăcile și la metru liniar, respectiv la mp. La serviciul de debitare din magazin aflați prețurile pentru mp sau pentru m debitat. Batem palma!

Zuschnittservice Fall 1 2 478x444 Pic 308x287

Important!

Unele servicii de debitare au nevoie de un anumit timp de pregătire. În acest caz, serviciul nu poate fi executat în aceeași zi.

Pe lângă serviciile explicate mai sus, în magazinele HORNBACH puteți beneficia, de asemenea, și de următoarele servicii:

  • FASONARE CANT BLAT BUCĂTĂRIE LEMN MASIV - Prelucrarea, rotunjirea marginilor blaturilor din lemn masiv
  • FASONARE COLŢURI PAL - Prelucrarea, rotunjirea marginilor plăcilor de PAL
  • FREZARE CANT - Prelucrarea, rotunjirea marginilor la diverse plăci
  • GĂURIRE ÎN MAI MULTE PUNCTE POLIŢE ŞABLON - Perforarea plăcilor care se folosesc în general la construcția de mobilă pentru montarea polițelor
  • GĂURIRE MAXIM 10 MM - Perforarea plăcilor cu o adâncime de maxim 10mm
  • GĂURIRE PENTRU BALAMALE - Perforarea în vederea montării balamalelor
  • LIPIRE CANTURI - Lipirea canturilor
  • TĂIERE DIAGONALĂ PROFILE LEMN - Tăietura în diagonală a plăcilor

Alegerea corectă pentru debitările de lemn și plăci

OSB este prescurtarea pentru denumirea în limba engleză: oriented strand board (placă din așchii orientate). Plăcile OSB sunt plăci multistrat, realizate din linii lungi și subțiri de așchii, de o anumită formă și grosime. Așchiile mari, plate, sunt orientate longitudinal. Datorită așchiilor lungi și subțiri, rezistența la îndoire este mai mare decât cea a plăcilor aglomerate normale. Aspectul caracteristic al plăcilor OSB este oferit de încleiere și de structura așchiilor. Vă rugăm să rețineți: plăcile OSB normale (fără canelură și fără feder) pot fi debitate în magazin. Plăcile OSB pentru montare (cu canelură și cu feder) nu pot fi, din păcate, debitate.
Utilizare: plăcile aglomerate sunt foarte potrivite pentru confecționarea de mobilă, pentru pardoseală, perete și plafon, precum și pentru lucrări de construcții și de renovare. În funcție de încleiere, plăcile aglomerate se împart în categorii de la P1 la P7. Plăcile noastre aglomerate sunt de categoria P3, fiind astfel adecvate pentru piese neportante în domeniul confecționării de mobilă pentru spații umede.

Placa lăcuită din fibre lemnoase cu densitate înaltă (HDF lăcuit) este alcatuită dintr-o placă HDF simplă (în conformitate cu EN 622-5), acoperită cu un lac decorativ UV pe bază de apă. Plăcile au o suprafață dură, fin lustruită, ceea ce le conferă rezistența și caracteristici excelente de prelucrare. Suprafața este totodata rezistentă la acțiunea substanțelor chimice și la impactul mecanic. Este adecvată pentru o gamă variată de utilizări, în domeniul amenajărilor interioare și in industria mobilei, ca de exemplu, pentru interioare de sertar, uși sau panouri publicitare.

MDF sunt plăci din fibre de densitate medie, care prezintă o structură uniformă în toate direcțiile. Fibrele de lemn sunt presate în formă de placă, ca un carton gros. Densitatea este între 600 și 900 kg/m3. Plăcile MDF au o suprafață extrem de fină, deoarece sunt prelucrate mașinist. Canturile sunt netede și tari.

Utilizare: aceste plăci sunt adecvate pentru spații interioare și exterioare, protejate conform DIN EN 438-4 [2005-04]. Sunt folosite, de asemenea, pentru suprafețe de lucru, placaje de pereți în spații sanitare și pentru acoperiri.

Placajul are o stabilitate maximă în direcția de creștere, longitudinală. Pentru a atinge un grad de stabilitate și mai mare, sunt încleiate în cruce minimum trei straturi de furnir. Straturile sunt încleiate între ele în unghi de 90°, astfel încât proprietățile lemnului se egalizează, de ex. comportamentul de umflare și de contracție. Diferitele straturi de lemn lucrează în direcție opusă, iar placa întreagă are șanse mai mici de a se deforma.
Utilizare: placajul este potrivit pentru amenajări interoare, confecționarea de mobilă, pentru standuri și cofraje pentru beton. Placajul laminat este rezistent la intemperii și poate fi astfel folosit și în construcția de mașini.

Plăcile aglomerate sunt compuse din aşchii fine de lemn, presate cu adaos de clei și la presiune mare pentru a forma o placă omogenă. Suprafața este șlefuită.
Utilizare: plăcile aglomerate sunt foarte potrivite pentru confecționarea de mobilă, pentru pardoseală, perete și plafon, precum și pentru lucrări de construcții și de renovare. În funcție de încleiere, plăcile aglomerate se împart în categorii de la P1 la P7. Plăcile noastre aglomerate sunt de categoria P3, fiind astfel adecvate pentru piese neportante în domeniul confecționării de mobilă pentru spații umede.

Placa melaminată din așchii lemnoase (PAL melaminat), în conformitate cu EN 14322, este fabricată prin laminarea unei plăci din așchii lemnoase de tip P2, în conformitate cu EN 312, cu o hârtie decorativă impregnată cu rășină. Placa de PAL melaminat este destinată utilizării în spații uscate. Caracteristicile plăcilor de PAL:

- Gamă largă de decoruri

- Durabilitate și rezistență mari

- Stabilitate deosebită

- Prefinisat

Servicii profi

Pentru clienți persoane juridice, HORNBACH pune la dispoziție un serviciu special. Serviciul ProfiService cu persoane de contact proprii, achiziții în cont deschis și numeroase alte facilități, pe care profesioniștii știu să le aprecieze.

servicii profi hornbach
În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x