0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 22.03.2023 la ora 11:53. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Garanția prețurilor

Timp de lectură 11 min.
Garanția prețurilor

HORNBACH: Partenerul de încredere pentru proiecte! Dorinţa noastră este să fim prima destinaţie pentru pasionaţii în domeniul materialelor de construcții și bricolaj, dar şi pentru firmele de meşteşugari atunci când vine vorba despre proiectele care au ca obiect lucrări de construcţii sau renovări în casă şi grădină.

Garanția prețurilor

icon kundenkonto

Ne bazăm pe un sortiment complet cu privire la toate lucrările, asigurarea de stocuri în cantităţi ridicate şi furnizarea de servicii calificate de consiliere şi service. Prin garanţia preţurilor mereu mici oferită de HORNBACH, chiar şi proiectele de amploare devin accesibile.

Dorim să le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona rapid şi comod toate produsele dintr-un singur magazin şi de a evita pierderile inutile de timp prin realizarea de comparaţii complexe de preţuri şi deplasări inutile la diferiţi furnizori!

icon kassenbon

HORNBACH oferă în orice moment preţuri echitabile:

  • pentru toate produsele şi nu numai pentru câteva oferte speciale
  • în orice moment şi nu numai pentru promoţii
  • pentru toţi clienţii, nu doar pentru cei care deţin carduri de reduceri

Responsabilii noştri pentru verificarea preţurilor se deplasează zilnic şi identifică preţurile aplicate de către toţi concurenţii relevanţi. În măsura în care vor identifica un preţ mai redus aplicat în mod curent de către alt magazin, cu siguranţă că ne vom corecta prețul respectiv.

În contextul unui sortiment care conţine peste 120.000 de produse se poate întâmpla să omitem ceva, astfel încât concurenţii noştri să ofere pentru scurt timp un preţ mai redus la anumite articole. Din acest motiv oferim o garanţie după cum urmează: în cazul în care un client identifică la un concurent un produs identic la preţuri mai reduse în comparaţie cu cele practicate de noi, îi asigurăm preţul respectiv – iar pentru informaţia comunicată îi asigurăm în mod suplimentar o reducere de 10%!

Filosofia prețurilor mici

Aşa este rentabil: aceasta este filosofia preţurilor mereu mici la HORNBACH

HORNBACH este de părere că: Oricine ar trebui să poată să îşi realizeze proiectul, indiferent de mărimea acestuia. Este clar că acest lucru presupune unelte şi materiale la un preţ avantajos. De aceea, la HORNBACH se aplică filosofia preţurilor mereu mici. În acest scop, comparăm periodic preţurile noastre cu cele ale concurenţei. Dacă preţul concurenţei este mai avantajos, adaptăm preţurile rapid, consecvent şi pe termen lung la situaţia pieţei. Astfel, dumneavoastră cumpăraţi la noi întotdeauna mai avantajos decât la concurenţă. Batem palma!

Preturi mici 1

De obicei, cine practică ofertele speciale, îşi recuperează banii cu alte produse. Este evident că HORNBACH nu participă la acest joc. La noi, toate produsele au un preţ echitabil. Acest lucru vine în special în întâmpinare atunci când aveţi proiecte mai mari. Nu este în interesul nimănui, dacă un produs este mai avantajos la preţ şi alte douăzeci sunt scumpe. Graţie filosofiei preţurilor mereu mici la HORNBACH, veţi achita în final mai puţin decât la concurenţă.

Preturi mici 2

La HORNBACH nu trebuie să aşteptaţi oferte speciale, pentru a vă realiza proiectul. Acest lucru înseamnă în mod concret: nu oferim produse la preţuri avantajoase pentru două săptămâni, ci 365 de zile pe an. Înseamnă că nu trebuie să aşteptaţi următoarea perioadă de promoţii pentru a începe proiectul. Puteți începe fără întârziere. Şi puteți face acest lucru la un preţ corect.

Preturi mici 3

În spatele unor reduceri ar putea sta măriri anterioare ale prețurilor. La noi nu există acest lucru. Efectuăm calculul prețului în mod cinstit, astfel încât putem oferi clienților imediat prețul corect. Nu trebuie aşadar să colecţionaţi luni de zile puncte bonus şi premii cadou, înainte de a începe un proiect. Cu HORNBACH puteţi începe proiectul imediat, la un preţ avantajos.

Preturi mici 4

Cei care oferă prețuri mai mici online nu au neapărat cele mai bune prețuri în magazine. La HORNBACH facem totul, astfel încât clienții noștri să beneficieze întotdeauna de un preț echitabil pentru proiectul lor. Acest lucru este convenabil pentru clienţii noştri. Deoarece avem prețuri mici atât pe site, cât și în magazinele fizice.

Principiile prețurilor mereu mici

Atenție!

Dacă găsiți la un concurent un produs identic la un preț mai mic, noi vă oferim același preț, plus o reducere de 10%. Valabil și în cazul ofertelor promoționale și prețurilor reduse la produsele comercializate prin intermediul internetului, exceptând lichidările de stoc, lichidările produselor de sezon și vânzările de produse disparate. Facilitatea este valabilă exclusiv în condițiile și limitările din regulamentul de mai jos.

Așa funcționează:

1. Comunicați-ne prețul:
- la biroul de informații din magazin;
- online, cu ajutorul formularului nostru de garanție cu fotografii/capturi de ecran datate, respectiv link direct către ofertă.

2. Verificăm prețul în cel mai scurt timp posibil.

3. Dacă solicitarea este îndreptățită, vă acordăm prețul mai avantajos și suplimentar o reducere de 10% pentru informația primită de la dumneavoastră. Rambursarea se va efectua prin aceeaşi metodă de plată utilizată în momentul lansării comenzii.

Important!

Nu sunt luate în considerare costul de livrare, manipulare sau ambalaje practicate de către concurent (atât în cazul magazinelor fizice, cât şi în cazul magazinelor/platformelor de comerţ online). Acest lucru înseamnă că vom compara întotdeauna preţul brut al produsului.

Garanția prețurilor mereu mici se aplică…

La campanii publicitare și promoții ale concurenților

Concurenții noștri utilizează permanent diverse campanii promoționale sau strategii de promovare a unui produs. În situația în care, în cadrul unei astfel de promoții, va fi aplicat un preț mai scăzut decât garanția noastră a preţurilor mereu mici, se va aplica fără îndoială garanția noastră a prețurilor mereu mici.

La prețurile concurenților obișnuiți

Garanția de preț se aplică pentru prețurile practicate de concurenții care își desfășoară activitatea în România, respectând prevederile legale și reglementările autorităților și care asigură și garanția și service-ul în țară. Din acest motiv, aceasta nu se aplică pentru prețurile practicate de către „comercianții ambulanți”, furnizorii externi sau persoanele fizice care vând un produs ocazional.

La prețurile practicate de magazinele/platformele de comerț online

Bineînțeles. Și cu privire la internet ne raportăm, de asemenea, la concurenții care își desfășoară activitatea în România, respectând prevederile și reglementările legale în vigoare și care asigură și garanția și service-ul în țară.
Nu sunt luate în considerare costul de livrare, manipulare sau ambalaje practicate de către concurent (atât în cazul magazinelor fizice cât şi în cazul magazinelor/platformelor de comerţ online). Acest lucru înseamnă că vom compara întotdeauna preţul brut al produsului.

La produsele identice

Pentru noi, un produs identic trebuie să îndeplinească următoarele criterii: produsul să fie comercializat de către acelaşi producător, sub aceeaşi denumire şi cod de produs, respectiv toate caracteristicile produsului să fie identice. În plus, unitatea de ambalare şi dacă este cazul, accesoriile incluse în unitatea de ambalare trebuie să fie similare. Menţionăm faptul că produsul cu preţ mai mic practicat de concurent nu trebuie să facă obiectul unei acţiuni de recondiţionare, refolosire sau resigilare.

La prețurile care sunt sau au fost valabile în același moment

În cazul în care este comparat un preț practicat de HORNBACH cu un preț practicat de concurent, ambele trebuie să fie (sau să fi fost) valabile în același moment. Prețul concurentului trebuie să fie (sau să fi fost) valabil cel puţin pentru durata unei zile.

Până la 30 de zile după cumpărare

Garanția prețurilor mereu mici poate fi solicitată până la 30 de zile de la achiziția de la HORNBACH.

Garanția prețurilor mereu mici nu se aplică pentru…

Produse din categoria ultima strigare

Produsele care ies din sortiment și au prețurile deja reduse se regăsesc la secțiunea „Ultima strigare”, în magazinele fizice.

Produse personalizate

În calitate de magazin de materiale de construcţii destinat realizării de proiecte, oferim peste 120.000 produse disponibile pe stoc sau la comandă, pentru care se aplică garanţia preţurilor mici. HORNBACH nu oferă garanţia preţului pentru produsele personalizate în urma selecţiei şi indicaţiilor clientului sau pentru produsele care necesită prelucrare specială, cum ar fi de exemplu metrajele tăiate la o anumită dimensiune sau produsele debitate.

Prestări de servicii

HORNBACH oferă şi serviciile necesare pentru proiecte: de la consultanţă de specialitate calificată la serviciile de montaj – absolut fiabil şi în condiţii optime de calitate. Din acest motiv, garanţia preţurilor mereu mici se aplică numai pentru preţul produselor, nu şi pentru lucrările de service sau alte costuri suplimentare (costuri de transport etc.), în măsura în care sunt prevăzute preţuri pentru aceste prestaţii.

Lichidări de stoc

Preţurile reduse în cadrul lichidărilor de stoc, lichidărilor produselor de sezon sau al vânzării de produse disparate nu pot fi invocate pentru garanţia preţurilor mereu mici.

Revânzare/Comercializare

Garanţia preţurilor mereu mici nu se aplică pentru comercianţi şi pentru orice alte persoane care achiziţionează produsele în scopul comercializării. Î̂n caz contrar ar putea exista situaţii de achiziţionare în cantităţi ridicate în temeiul garanţiei preţurilor mereu mici în condiţii deosebit de avantajoase, cu obţinere de profit în cadrul revânzării, ceea ce ar fi în defavoarea clienţilor noştri.

Licitații

Preţurile aplicabile în cadrul licitaţiilor (pe internet) nu pot fi comparate cu preţurile practicate de HORNBACH, care au caracter permanent pentru toţi clienţii.

Prețuri valabile doar pentru o categorie de clienți

Garanţia preţurilor mici se referă la preţurile aplicate pentru acelaşi produs şi care sunt valabile pentru toţi clienţii. Aceasta implică şi valabilitatea acestora pentru cel puţin o zi. În cazul în care preţurile concurenţilor sunt valabile numai pentru anumiţi clienţi, nu suntem dispuşi să ne raportăm la acestea. Din acest motiv, ofertele individuale nu reprezintă o bază pentru garanţia de preţ.

Garanțiile de preț

Baza garanţiei preţurilor mereu mici este reprezentată în toate cazurile de preţul unui produs. Un preţ apărut ca urmare a faptului că un concurent a aplicat o garanţie de preţ nu poate justifica o garanţie de preţ aplicată de HORNBACH cu privire la preţul redus.

Discount-uri sau facilități suplimentare

La HORNBACH se aplică principiul „Imediat avantajos!”. Anumiţi comercianţi oferă clienţilor un „discount” sau alte asemenea facilităţi, de exemplu în baza volumului anual de vânzări. Asemenea facilităţi nu pot fi luate în considerare pentru garanţia preţurilor mici.

În cazul în care se practică de concurenți un preț mai redus decât cel de achiziție

În Romania este interzis să se comercializeze produse în pierdere (mai mic sau egal cu preţul de achiziţie, aşa cum este definit de către dispoziţiile legale în vigoare), cu excepţia situaţiilor expres prevăzute de lege. (Dispoziţiile art. 73 (5) din OG 99/2000 raportat la dispoziţiile art. 17 din acelaşi act normativ). Din acest motiv ne rezervăm dreptul de a respinge în situaţii speciale o garanţie de preţ, dacă aceasta ar însemna o vânzare la un preţ mai mic sau egal cu cel de achiziţie.

Între HORNBACH și HORNBACH

HORNBACH oferă preţuri mici atât în magazinele fizice, cât şi online. În funcție de structurile locale de livrare şi de sortiment, în situaţii izolate pot exista preţuri diferite în anumite magazine individuale. În asemenea cazuri, garanţia preţului nu este aplicabilă.

Important

În principiu, ne rezervăm dreptul de a limita acordarea garanției de preț clienților la anumite cantități.

Formular garanţie de preţ online

Puteți solicita garanția de preț imediat după efectuarea comenzii în magazinul online.

Completați formularul pentru garanția de preț online în termen de 30 de zile de la plasarea comenzii la HORNBACH. Dacă solicitarea este îndreptățită, valoarea garanției de preț vă este restituită prin aceeași modalitate de plată utilizată în momentul plasării comenzii. Solicitarea dumneavoastră va fi prelucrată în cel mult 5 zile lucrătoare.

Formular garanţie de preţ online

În sus