Garanția prețurilor

icon kundenkonto

Ne bazăm pe un sortiment complet cu privire la toate lucrările, asigurarea de stocuri în cantităţi ridicate şi furnizarea de servicii calificate de consiliere şi service. Prin garanţia preţurilor mereu mici oferită de HORNBACH, chiar şi proiectele de amploare devin accesibile.

Dorim să le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona rapid şi comod toate produsele dintr-un singur magazin şi de a evita pierderile inutile de timp prin realizarea de comparaţii complexe de preţuri şi deplasări inutile la diferiţi furnizori!

icon kassenbon

HORNBACH oferă în orice moment preţuri echitabile:

  • pentru toate produsele şi nu numai pentru câteva oferte speciale
  • în orice moment şi nu numai pentru promoţii
  • pentru toţi clienţii, nu doar pentru cei care deţin carduri de reduceri

Responsabilii noştri pentru verificarea preţurilor se deplasează zilnic şi identifică preţurile aplicate de către toţi concurenţii relevanţi. În măsura în care vor identifica un preţ mai redus aplicat în mod curent de către alt magazin, cu siguranţă că ne vom corecta prețul respectiv.

În contextul unui sortiment care conţine peste 120.000 de produse se poate întâmpla să omitem ceva, astfel încât concurenţii noştri să ofere pentru scurt timp un preţ mai redus la anumite articole. Din acest motiv oferim o garanţie după cum urmează: în cazul în care un client identifică la un concurent un produs identic la preţuri mai reduse în comparaţie cu cele practicate de noi, îi asigurăm preţul respectiv – iar pentru informaţia comunicată îi asigurăm în mod suplimentar o reducere de 10%!