0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 04.10.2023 la ora 04:08. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Livrare cu camionul

Livrare cu camionul

Cantitățile mari și produsele voluminoase, de ex. căsuțele de grădină, saunele, garajele deschise, plăcile ceramice, materialele de construcție, materiale de grădină etc. sunt livrate, de regulă, cu un camion mare. Livrarea comenzii dumneavoastră poate avea loc cu ajutorul unui camion de la 7,5 tone până la 40 de tone (în funcție de cantitate și de volum), dar trebuie să solicitați in mod personal acest serviciu, într-unul din magazinele HORNBACH.

Important!

Vă rugăm să țineți cont de faptul că descărcarea camionului are loc la bordură. Marfa nu se aduce până la locul final de montare!

Informații importante cu privire la livrare

Livrarea cu camionul poate fi programată doar în urma vizitei dumneavoastră în magazin.

Numărul dumneavoastră de telefon este important pentru livrare.
Acesta este necesar pentru ca șoferul camionului să stabilească împreună cu dumneavoastră un termen de livrare personal sau să vă poată contacta în caz de întrebări suplimentare sau înainte de livrare. Pentru că nimic nu ar fi mai supărător pentru dumneavoastră decât ca marfa să se afle în fața casei, fără ca dumneavoastră să fi fost informat sau să fiți acasă.

În plus, verificați înainte de comandă:

  • dacă pe strada dumneavoastră pot circula camioane. De exemplu, dimensiunile unui camion de 40 de tone sunt 4 m x 18 m x 2,5 m.
  • dacă există un acces final, rezistent și posibilități de oprire și de descărcare pentru un camion mare. Respectiv loc suficient în funcție de mărimea unităților/bucăților! Formula generală în această privință: 2,5 m lățime camion, plus lățimea celei mai mari unități livrate, plus 1 m lățime de manevră, deci aproximativ 5 - 8 metri.

livrare

Comanda dumneavoastră nu poate fi livrată în următoarele situații:


  • Atunci când condițiile mai sus menționate pentru accesul camionului, oprire și descărcare nu sunt îndeplinite.
  • În cartiere înghesuite, cu curbe strâmte.
  • În pasaje comerciale, unde accesul cu stivuitorul de la ultima posibilitate de oprire și de descărcare a camionului până la adresa de livrare propriu-zisă este mai mare de 100 m.
  • În cazul transportului cu stivuitorul, strada de acces nu este cu minimum 50 cm mai lată decât lungimea mărfii.
  • Accesul este blocat pentru ansamble autovehicul tractor - remorcă conform legislației rutiere.
  • Nu este posibilă o descărcare fără pericole pentru șofer, deoarece este vorba despre o stradă principală, cu mult trafic și cu multe curbe.
  • Dacă adresa de livrare se află pe o insulă (fără livrări pe insule!).
Deoarece șoferul camionului este responsabil de livrare, respectiv de acces, decizia finală privind posibilitatea de livrare este exclusiv a acestuia.

În sus