Cataloage și prospecte HORNBACH

Catalogul lunii iunie 2022 1200x800

Proiectele verii 2022

iunie 2022

A venit vara, iar odată cu ea temperaturile ridicate. La Hornbach găsiți tot ce v-ați putea dori pentru anotimpul cald, de la materiale de construcții, până la unelte, mașini de tuns iarba, sisteme de udat pentru grădină și chiar piscine și alte produse care să vă faciliteze relaxarea. Catalogul lunii iunie le reunește pe toate. De asemenea, site-ul și aplicația stau oricând la dispoziție pentru comenzile online.

Catalogul lunii mai 2022 1200x800

Pregătește-ți vara încă de acum!

mai 2022

Vremea caldă s-a instalat în toată regula și ne pregătim de o vară plină. Cu Hornbach, posibilitățile pentru proiectele tale sunt nenumărate, așa că trebuie doar să îți stabilești prioritățile și să treci la treabă! Catalogul lunii mai este aici, cu tot ce îți trebuie pentru cele mai îndrăznețe misiuni pentru interiorul, exteriorul și împrejurimile locuinței. De asemenea, site-ul și aplicația stau oricând la dispoziție pentru comenzile online.

Catalogul lunii aprilie 2022

Vremea perfectă pentru proiectele în aer liber

aprilie 2022

Primăvara este în toi și vremea ține cu pasionații de proiecte în aer liber, așa că e timpul să dăm frâu liber imaginației și chemărilor pentru ce nu ai apucat să începi până acum. Te invităm să consulți catalogul HORNBACH pentru luna aprilie și să alegi tot ce îți trebuie pentru țintele tale din această primăvară. De asemenea, site-ul și aplicația stau oricând la dispoziție pentru comenzile online.

Catalogul lunii martie 2022 1200x800

Primăvara 2022: start pentru proiecte!

martie 2022

Începe primăvara cu proiectele care au așteptat momentul potrivit. Catalogul HORNBACH pentru luna martie este aici, iar în el găsești tot ce îți trebuie pentru a începe treaba cât de rapid dorești. Fie că vrei să pui la punct grădina sau acoperișul, să construiești casa ori gardul, produsele sunt disponibile în magazinele fizice, pe site și în aplicație, de unde pot fi și comandate online.

Catalogul lunii decembrie 2021 1200x800

A început iarna! Singuri ne-o facem plăcută

decembrie 2021

Iarna începe cu luna cadourilor! Nici proiectele nu pot rămâne de izbeliște, pentru ca anul nou să nu le prindă neterminate. La HORNBACH găsiți tot ce vă trebuie pentru pregătirile de Crăciun ori pentru proiectele fiecăruia. Catalogul lunii decembrie este aici, iar produsele sunt disponibile în magazinele fizice, pe site și în aplicație, de unde pot fi și comandate online.

Catalogul lunii noiembrie 2021 1200x800

Pregătirile de iarnă, pe ultima sută de metri

noiembrie 2021

Cu gândul la finalul de an, ne ocupăm de proiectele care trebuie finalizate cât mai curând. În sortimentul HORNBACH găsești tot ce îți trebuie pentru a le duce la bun sfârșit, iar catalogul lunii noiembrie este aici pentru a îți oferi o privire clară asupra produselor necesare. Sunt disponibile în magazinele fizice, pe site și în aplicație, de unde pot fi și comandate online.

Catalogul lunii octombrie 2021 1200x800

Toiul toamnei, toiul proiectelor

octombrie 2021

Suntem în toiul toamnei, iar pregătirile pentru venirea frigului sunt pe cale să intre în linie dreaptă. Catalogul HORNBACH este aici, gata să te ghideze prin sortimentul nostru. Produsele sunt disponibile în magazinele fizice și pe site, unde sunt disponibile și pentru comenzi online.

Catalogul lunii septembrie 2021 1200x800

Începe anotimpul culorilor!

septembrie 2021

HORNBACH este partenerul proiectelor tale! Găsim mereu câte ceva de făcut și în această toamnă. Peste 70.000 de produse vă așteaptă pe site, gata să fie comandate online, iar în magazinele HORNBACH sortimentul este și mai vast.

Catalogul lunii august 2021 1200x800

Atracțiile verii: distracție, inspirație, autodepășire!

august 2021

La HORNBACH, vizitarea magazinului de materiale de construcții și grădinărit devine o atracție. HORNBACH înseamnă distracție, inspirație și, mai ales, un îndemn pentru autodepășire. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii iunie 2021 1200x800

Vara a venit cu noi proiecte și activități

iunie 2021

A venit vara, spor la proiecte! Răsfoiți catalogul și descoperiți temele actuale și cele mai potrivite materiale, unelte și mașini pentru fiecare proiect pe care îl aveți în plan sau în desfășurare. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii mai 2021 1200x800

Îndrăznește! Grădina și locuința așteaptă să faci pasul

mai 2021

Catalogul lunii mai este aici! Răsfoiți-l pentru a consulta temele actuale, cele mai bune materiale, scule și unelte pentru proiectele de sezon, pentru grădină și nu numai. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii aprilie 2021 2 1200x800

Timpul potrivit pentru proiectele tale

aprilie 2021

Primăvara este în toi, la fel sunt și proiectele! La HORNBACH aveți la dispoziție toate materialele, sculele și accesoriile necesare celor mai îndrăznețe activități din grădină și nu numai. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii martie 2021 2 1200x800

O primăvară plină de proiecte!

martie 2021

Start pentru proiectele primăverii! După ce am scăpat de iarnă, e timpul să plantăm, să amenajăm și să începem să construim. La HORNBACH aveți la dispoziție toate materialele, sculele și accesoriile necesare celor mai îndrăznețe proiecte. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii decembrie 2020 1200x800

Cadouri pentru toată lumea

decembrie 2020

A venit iarna, iar odată cu ea a apărut și zăpada. Am intrat în linie dreaptă și cu pregătirile pentru Crăciun și Revelion, iar la HORNBACH găsiți tot ce vă trebuie pentru a vă asigura Sărbători luminoase, colorate și liniștite. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii noiembrie 2020 1200x800

Cum stați cu pregătirile pentru iarnă?

noiembrie 2020

Pe final de toamnă, intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sezonul rece. De asemenea, în magazinele HORNBACH s-a deschis Târgul de Crăciun și aveți la dispoziție din vreme produsele pentru cea mai luminoasă sărbătoare a iernii! Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalog octombrie 2020 600x400

Provocările toamnei

octombrie 2020

Toamna își intră în drepturi, dar proiectele nu suportă amânare. Chiar dacă par imposibile, nu vă lăsați descurajați și fiți încrezători că puteți face față cu brio oricărei provocări. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii septembrie 2020 600x400

O toamnă plină de proiecte cu HORNBACH!

septembrie 2020

Să-i urăm cu toții bun venit toamnei! Odată cu ea vin și proiectele care au așteptat până acum, iar la HORNBACH găsiți tot ce vă trebuie pentru a începe munca și pentru a vă înfumuseța cel mai colorat anotimp al anului. Catalogul este disponibil atât pe site, cât și în aplicația HORNBACH.

Catalog August HORNBACH

Posibilitățile HORNBACH!

august 2020

Vara continuă și odată cu ea continuă și proiectele dvs.! HORNBACH vă pune la dispoziție toate produsele de care aveți nevoie pentru a vă putea definitiva proiectul. Și nu numai! Consultați catalogul, care este disponibil și pe site și pe aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii iulie 2020 Hornbach 600x400

Pe locuri, fiți gata, construiți!

iulie 2020

La HORNBACH descoperiți cât de simplu se poate derula o sesiune de cumpărături, chiar dacă produsele sunt voluminoase. Consultați catalogul, faceți o listă cu produsele dorite, intrați direct cu mașina în Drive In, cumpărați tot ce vă trebuie și plătiți la o singură casă. Catalogul este disponibil pe site și pe aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii iunie 2020 ZV0620 1200x800

Start pentru proiectele mult așteptate

iunie 2020

Vara a început oficial și odată cu ea pot porni și proiectele care până acum au așteptat momentul potrivit. HORNBACH vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a vă putea duce treburile la bun sfârșit. Și nu numai! Consultați catalogul, care este disponibil și pe site și pe aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii aprilie 2020 Hornbach 600x400

Uniți în fiecare proiect

aprilie 2020

În aceste vremuri neobișnuite, HORNBACH rămâne partenerul de încredere pentru proiectele tale. Chiar dacă îți este mai greu să ajungi în magazinele noastre, catalogul lunii aprilie îți stă la dispoziție aici, pe site și poți comanda acasă fără probleme produsele dorite.

Catalogul lunii martie 2020 Hornbach 600x400

Primăvara e aici!

martie 2020

Simțeam prezența primăverii de ceva timp, dar acum începe cu adevărat! Să-i urăm cu toții bun venit, cu ajutorul proiectelor de amploare, pe care le putem demara fără emoții. Produsele din vastul sortiment vă stau la dispoziție în cataloage, iar de pe site aveți de ales dintre peste 55.000 de produse online.

decembrie 2019 600x400

Iarna începe cu luna cadourilor

decembrie 2019

Luna decembrie vine cu brazi de Crăciun (atât naturali, cât și artificiali), decorațiuni, utilaje pentru deszăpezit și nu numai. Sculele și uneltele au și ele un loc binemeritat în ultimul catalog al anului. Ai de unde alege și pentru comenzile online, unde sunt 50.000 de produse disponibile pe www.hornbach.ro și pe aplicația HORNBACH.

noiembrie 2019 600x400

Pregătiri de iarnă

noiembrie 2019

Este final de toamnă și trebuie să închei proiectele rămase în lucru, dar și să te pregătești corespunzător pentru iarna care bate la ușă. S-a deschis și Târgul de Crăciun, așa că ai de unde alege! Informează-te din cataloage, de pe www.hornbach.ro și din aplicația HORNBACH.

werbeheft 1019 1200x800 octombrie 2019

Toamnă plină, proiecte pe măsură

octombrie 2019

Este miezul toamnei și a venit momentul să pui la punct ultimele pregătiri înainte ca vremea să se strice. La HORNBACH ai tot ce îți trebuie pentru a fi gata la timp, înainte de instalarea frigului. Informează-te din cataloage, de pe www.hornbach.ro și din aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii septembrie 2019

Toamna se numără proiectele

septembrie 2019

Odată cu venirea toamnei, schimbă și prioritățile. În cataloagele HORNBACH, dar și pe www.hornbach.ro și pe aplicația HORNBACH, găsești idei de amenajări interioare și toate materialele necesare pentru toate proiectele pe care le ai de finalizat în noul anotimp.

HBA august2

Toate materialele de construcții de care ai nevoie

august 2019

Se termină concediile, continuă construcțiile. Toate materialele de care ai nevoie sunt în magazinele fizice HORNBACH. Verifică specificațiile și disponibilitatea lor pentru comenzi pe www.hornbach.ro și pe aplicația HORNBACH.

werbeheft 0819 RO 1200x800

Totul pentru proiectul tău

august 2019

Proiectele serioase au nevoie de un partener pe măsură. Ne dorim să îți punem la dispoziție tot ceea ce îți trebuie, de la cele mai mici șuruburi, până la cele mai groase scânduri, disponibile pe www.hornbach.ro și pe aplicația HORNBACH.

iulie 2019 600x400

Miezul verii, miezul proiectelor

iulie 2019

Dacă nu ești în concediu, treburile de acasă au prioritate. Toți vorbesc despre preț. Noi vorbim despre proiect. O mulțime de idei și o multitudine de produse sunt disponibile în cataloage, pe www.hornbach.ro și pe aplicația HORNBACH.

werbeheft 0619 1200x800 catalog iunie 2019

Întâmpină vara cum se cuvine!

iunie 2019

Vara își intră în drepturi și HORNBACH vă invită să o întâmpinați cum se cuvine. Piscinele, copertinele, marchizele ventilatoarele, aparatele de aer condiționat și multe alte produse sunt disponibile în cataloage și pe www.hornbach.ro.

Catalogul lunii mai 0519 1200x800

Dă startul activităților în aer liber!

mai 2019

Centrul activităților tale se mută în aer liber. Pe www.hornbach.ro găsiți peste 50.000 de produse din toate categoriile, perfecte pentru grădina, terasa ori excursia ta în natură.

Balconul tau gradina aprilie HORNBACH

Balconul tău, grădină

aprilie 2019

Grădina ta, balconul. Oricum ai spune-o, balconul tău merită o reamenajare pe măsură. Pe www.hornbach.ro găsiți peste 47.000 de produse din toate categoriile.

Asa miroase primavara catalog aprilie hornbach

Așa miroase primăvara

aprilie 2019

Este mirosul ierbii proaspete, al florilor, al pământului trezit după îngheț, al chefului de muncă, de renovări sau amenajări. Pe www.hornbach.ro găsiți peste 47.000 de produse din toate categoriile.

martie 2019

Primăvara vine cu noutăți!

martie 2019

Primăvara va aduce raiul in gradina sau balconul dumneavoastra. Pe www.hornbach.ro găsiți peste 45.000 de produse din toate categoriile.

Catalog Hornbach Februarie 2019

Facem loc pentru articole noi reduse cu până la 80%.

februarie 2019

Ultima strigare! Produsele selectate sunt acum reduse cu până la 80%. În magazinul dumneavoastră - În limita stocului disponibil.

catalog 1218 1200x800

Peste 40.000 de produse disponibile online!

decembrie 2018

Pe www.hornbach.ro, peste 40.000 de produse disponibile online! Brad natural disponibil și online!

catalog 1118 1200x800

Posibilitățile HORNBACH online și în magazin

noiembrie 2018

Pe www.hornbach.ro aveți acum 40.000 de produse din toate categoriile. Spor în toate proiectele!

catalog octombrie 1018 1200x800

Încălzirea potrivită oricărui spațiu

octombrie 2018

Vă prezentăm sortimentul nostru online: sobe teracotă, șeminee și radiatoare, potrivit pentru a încălzi orice încăpere.

wh 0918

Amenajări de calitate

septembrie 2018

Vopsea. Tapet. Parchet. Uși. Radiatoare. Obiecte sanitare. Covoare. Corpuri de iluminat

wh 0818

Renovarea băii

august 2018

Design variat și calitate!

wh 0718

Renovarea băii

iulie 2018

Gresie și decoruri pentru cele mai frumoase amenajări

wh 0618

Consilierul HORNBACH

iunie 2018

Dedicat, amabil, informat. Pe scurt, consilierul HORNBACH!

wh 0518

Construirea terasei și montarea pavajului

mai 2018

Combinați WPC-ul cu piatră naturală!

wh 0418

Eliberează-te de stres!

aprilie 2018

Șef care țipă. Eliberează-te de stres cu HORNBACH!

wh 0318

Începeți proiectul și pe www.hornbach.ro

martie 2018

Șef care țipă. Eliberează-te de stres cu HORBACH!

wh 1

Facem loc pentru articole noi!

februarie 2018

Articole reduse în magazinele HORNBACH!