Cataloage și prospecte HORNBACH

Catalogul lunii septembrie 2023

Proiecte de succes, în grădină și la interior

septembrie 2023

Odată cu venirea toamnei, scăpăm de caniculă și de ce ne poate distrage și putem prioritiza din nou proiectele! În catalogul lunii septembrie găsiți inspirația și produsele necesare pentru activitățile din grădină, de pe șantier și din interiorul locuinței. Le găsiți în magazinele HORNBACH, pe site și în aplicație.

Catalogul lunii august 2023

Căldura continuă, meșterii răzbat

august 2023

Vara continuă și odată cu ea continuă și proiectele voastre! HORNBACH vă pune la dispoziție toate produsele de care aveți nevoie pentru a vă putea definitiva proiectul. Și nu numai! Consultați catalogul, care este disponibil și pe site și pe aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii iunie 2023

Întâmpină vara cum se cuvine!

iunie 2023

Vara își intră în drepturi și HORNBACH vă invită să o întâmpinați cum se cuvine. Piscinele, copertinele, marchizele, ventilatoarele, aparatele de aer condiționat și mii de alte produse sunt disponibile în magazinele fizice sau la comandă online ori din aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii mai 2023 1200x800

Final de primăvară, început de proiecte

mai 2023

În sfârșit, vreme bună! Ultima lună de primăvară se anunță una propice pentru startul proiectelor îndrăznețe, de amploare. În catalogul lunii mai găsești tot ce îți trebuie pentru treburile de care te-ai apucat deja sau pe care le ai în plan. Vino în magazinele fizice sau comandă produsele online ori din aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii aprilie 2023

Lasă natura să facă ce știe ea mai bine

aprilie 2023

Campania de primăvară este aici! Lasă natura să facă ce știe ea mai bine. Rezultatul te va uimi, atunci când natura va ajusta imaginea grădinii perfecte. Vino în magazinele fizice sau comandați online sau din aplicația HORNBACH tot ce îți trebuie pentru proiectele primăverii tale perfecte!

Catalogul lunii martie 2023 1200x800

Restart în grădină: o primăvară minunată!

martie 2023

Luna martie este sinonimă cu renașterea în grădină. În catalogul HORNBACH găsiți totul pentru a începe primăvara cu dreptul: de la flori și semințe, până la uneltele și mașinile care vă vor face munca mai ușoară și mai plăcută. Pot începe și construcțiile în aer liber! Veniți în magazinele fizice sau comandați online sau din aplicația HORNBACH tot ce vă trebuie pentru proiectele pe care sunteți gata să le începeți!

Catalogul lunii decembrie 2022 ZV

Luna cadourilor și a proiectelor

decembrie 2022

În luna decembrie, cadourile sunt cuvântul de ordine. În catalogul HORNBACH din ultima lună a anului, aveți la dispoziție sortimentul de Crăciun, în frunte cu brazii naturali și cei artificali și toate decorațiunile pentru a vă asigura că veți avea sărbători cât mai luminoase și mai colorate!

Catalogul tematic al lunii decembrie 2022

Catalogul tematic al lunii decembrie: mașini & atelier

decembrie 2022

Mașini. Unelte. Echipamente pentru atelier. Tot ce-i trebuie unui meșter priceput pe timpul anotimpului rece, într-un singur catalog HORNBACH. Lăsați priceperea și imaginația să capete formele dorite și alegeți ajutoarele potrivite pentru misiunea pe care trebuie să o duceți la bun sfârșit.

Catalogul lunii noiembrie 2022 1200x800

Cum stați cu pregătirile pentru iarnă?

noiembrie 2022

Pe final de toamnă, intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sezonul rece. În magazinele HORNBACH se deschide Târgul de Crăciun și aveți la dispoziție din vreme produsele pentru cea mai luminoasă sărbătoare a iernii! Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii octombrie 2022 1200x800

Toamna se numără proiectele

octombrie 2022

În miezul toamnei, proiectele rămân la fel de importante și intră în linie dreaptă. În grădină, încep pregătirile pentru anotimpul rece. La interiorul locuinței, sistemul de încălzire și restul treburilor presante au prioritate. Catalogul HORNBACH pentru luna octombrie este aici, iar produsele sunt disponibile în magazinele fizice și pe site, pentru comenzi online.

Catalogul lunii septembrie 2022 1200x800

Startul toamnei, un nou început

septembrie 2022

Finalul verii și al perioadei prielnice pentru vacanță înseamnă o aplecare mai atentă asupra proiectelor. Grădinărim, recoltăm, finalizăm construcțiile, decorăm și, mai ales, începem să ne pregătim pentru iarnă. Catalogul lunii septembrie adună laolaltă produsele potrivite, iar site-ul și aplicația stau oricând la dispoziție pentru comenzile online.

Catalog materiale de constructii luna august 2022 1200x800

Niciun proiect nu este prea greu!

august 2022

Produse voluminoase? Nicio problemă! Sesiunea de cumpărături nu are de ce să aibă de suferit. Consultați catalogul, puneți produsele dorite pe listă, apoi intrați direct cu mașina în Drive In-ul HORNBACH și cumpărați tot ce vă trebuie. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii august 2022 1200x800

Cum răspunzi chemării proiectului?

august 2022

Bucurați-vă de ultima lună de vară și prioritizați-vă cu grijă proiectele în perioada următoare. Printre pavaje, renovări și diverse alte amenajări, gândul ne zboară deja și la proiectele de toamnă, precum strângerea recoltei ori punerea la punct a sistemelor de încălzire pentru la iarnă. În catalogul lunii august aveți tot ce vă trebuie pentru proiectele voastre. De asemenea, site-ul și aplicația stau oricând la dispoziție pentru comenzile online.

Catalogul lunii iunie 2022 1200x800

Proiectele verii 2022

iunie 2022

A venit vara, iar odată cu ea temperaturile ridicate. La Hornbach găsiți tot ce v-ați putea dori pentru anotimpul cald, de la materiale de construcții, până la unelte, mașini de tuns iarba, sisteme de udat pentru grădină și chiar piscine și alte produse care să vă faciliteze relaxarea. Catalogul lunii iunie le reunește pe toate. De asemenea, site-ul și aplicația stau oricând la dispoziție pentru comenzile online.

Catalogul lunii mai 2022 1200x800

Pregătește-ți vara încă de acum!

mai 2022

Vremea caldă s-a instalat în toată regula și ne pregătim de o vară plină. Cu Hornbach, posibilitățile pentru proiectele tale sunt nenumărate, așa că trebuie doar să îți stabilești prioritățile și să treci la treabă! Catalogul lunii mai este aici, cu tot ce îți trebuie pentru cele mai îndrăznețe misiuni pentru interiorul, exteriorul și împrejurimile locuinței. De asemenea, site-ul și aplicația stau oricând la dispoziție pentru comenzile online.

Catalogul lunii aprilie 2022

Vremea perfectă pentru proiectele în aer liber

aprilie 2022

Primăvara este în toi și vremea ține cu pasionații de proiecte în aer liber, așa că e timpul să dăm frâu liber imaginației și chemărilor pentru ce nu ai apucat să începi până acum. Te invităm să consulți catalogul HORNBACH pentru luna aprilie și să alegi tot ce îți trebuie pentru țintele tale din această primăvară. De asemenea, site-ul și aplicația stau oricând la dispoziție pentru comenzile online.

Catalogul lunii martie 2022 1200x800

Primăvara 2022: start pentru proiecte!

martie 2022

Începe primăvara cu proiectele care au așteptat momentul potrivit. Catalogul HORNBACH pentru luna martie este aici, iar în el găsești tot ce îți trebuie pentru a începe treaba cât de rapid dorești. Fie că vrei să pui la punct grădina sau acoperișul, să construiești casa ori gardul, produsele sunt disponibile în magazinele fizice, pe site și în aplicație, de unde pot fi și comandate online.

Catalogul lunii decembrie 2021 1200x800

A început iarna! Singuri ne-o facem plăcută

decembrie 2021

Iarna începe cu luna cadourilor! Nici proiectele nu pot rămâne de izbeliște, pentru ca anul nou să nu le prindă neterminate. La HORNBACH găsiți tot ce vă trebuie pentru pregătirile de Crăciun ori pentru proiectele fiecăruia. Catalogul lunii decembrie este aici, iar produsele sunt disponibile în magazinele fizice, pe site și în aplicație, de unde pot fi și comandate online.

Catalogul lunii noiembrie 2021 1200x800

Pregătirile de iarnă, pe ultima sută de metri

noiembrie 2021

Cu gândul la finalul de an, ne ocupăm de proiectele care trebuie finalizate cât mai curând. În sortimentul HORNBACH găsești tot ce îți trebuie pentru a le duce la bun sfârșit, iar catalogul lunii noiembrie este aici pentru a îți oferi o privire clară asupra produselor necesare. Sunt disponibile în magazinele fizice, pe site și în aplicație, de unde pot fi și comandate online.

Catalogul lunii octombrie 2021 1200x800

Toiul toamnei, toiul proiectelor

octombrie 2021

Suntem în toiul toamnei, iar pregătirile pentru venirea frigului sunt pe cale să intre în linie dreaptă. Catalogul HORNBACH este aici, gata să te ghideze prin sortimentul nostru. Produsele sunt disponibile în magazinele fizice și pe site, unde sunt disponibile și pentru comenzi online.

Catalogul lunii septembrie 2021 1200x800

Începe anotimpul culorilor!

septembrie 2021

HORNBACH este partenerul proiectelor tale! Găsim mereu câte ceva de făcut și în această toamnă. Peste 70.000 de produse vă așteaptă pe site, gata să fie comandate online, iar în magazinele HORNBACH sortimentul este și mai vast.

Catalogul lunii august 2021 1200x800

Atracțiile verii: distracție, inspirație, autodepășire!

august 2021

La HORNBACH, vizitarea magazinului de materiale de construcții și grădinărit devine o atracție. HORNBACH înseamnă distracție, inspirație și, mai ales, un îndemn pentru autodepășire. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii iunie 2021 1200x800

Vara a venit cu noi proiecte și activități

iunie 2021

A venit vara, spor la proiecte! Răsfoiți catalogul și descoperiți temele actuale și cele mai potrivite materiale, unelte și mașini pentru fiecare proiect pe care îl aveți în plan sau în desfășurare. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii mai 2021 1200x800

Îndrăznește! Grădina și locuința așteaptă să faci pasul

mai 2021

Catalogul lunii mai este aici! Răsfoiți-l pentru a consulta temele actuale, cele mai bune materiale, scule și unelte pentru proiectele de sezon, pentru grădină și nu numai. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii aprilie 2021 2 1200x800

Timpul potrivit pentru proiectele tale

aprilie 2021

Primăvara este în toi, la fel sunt și proiectele! La HORNBACH aveți la dispoziție toate materialele, sculele și accesoriile necesare celor mai îndrăznețe activități din grădină și nu numai. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.

Catalogul lunii martie 2021 2 1200x800

O primăvară plină de proiecte!

martie 2021

Start pentru proiectele primăverii! După ce am scăpat de iarnă, e timpul să plantăm, să amenajăm și să începem să construim. La HORNBACH aveți la dispoziție toate materialele, sculele și accesoriile necesare celor mai îndrăznețe proiecte. Catalogul este disponibil pe site și în aplicația HORNBACH.