0 Listă favorite 0 Coşul meu

Măsuri COVID-19: Accesul în magazinele HORNBACH se face doar cu mască sau alte mijloace de protecție adecvate.

Reciclează baterii și HORNBACH te recompensează

recicleaza baterii si Hornbach te premiaza

Te așteptăm cu 7 baterii sau acumulatori uzați în magazinele HORNBACH în perioada 1 ianuarie 2020 - 31 decembrie 2020 și primești la schimb o baterie nouă Varta, de tip AA sau AAA. Împreună putem schimba lucrurile în bine. În eforturile tale te sprijină echipa HORNBACH și echipa CCR REBAT.

Timp de lectură 1 min.

Știați că?...

  • ... o singură baterie aruncată otrăvește aproape 4000 de litri de apă?
  • ... bateriile conţin substanţe toxice, precum: mercur, plumb, nichel, cadmiu, litiu, care afectează grav sănătatea umană?
  • ... substanţele conţinute de bateriile aruncate ca deșeu menajer vor ajunge în sol şi în ape?

Să protejăm împreună natura

  • Deșeurile de baterii și acumulatori nu se elimină ca deșeuri municipale nesortate, ci se colectează selectiv.
  • Nu aruncați deșeuri de baterii și acumulatori împreună cu gunoiul menajer. Sunt un pericol pentru mediu și pentru sănătatea umană.
  • Reciclați împreună cu noi: la HORNBACH puteți preda orice tip de baterii sau acumulatori portabili uzați. Însă nu toate tipurile sunt și premiate în cadrul campaniei - detalii mai jos.

Folosește cutiile CCR REBAT din magazinele HORNBACH

Recipientele speciale pentru colectarea becurilor uzate se găsesc la Info Clienți, în toate magazinele fizice HORNBACH (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara și Sibiu). Pot participa toate persoanele fizice cu vârsta de peste 18 ani, care au domiciliul / rezidența pe teritoriul României.

Campania se derulează în perioada 1 ianuarie 2020 - 31 decembrie 2020 sau în limita stocului disponibil. Cutiile pentru colectarea bateriilor uzate se găsesc la Info Clienți, în magazinul HORNBACH. Nu sunt incluse în campanie bateriile tip pastilă. Aceste baterii se colectează, însă nu fac obiectul campaniei.

Pentru mai multe detalii accesați www.rebat.ro sau www.hornbach.ro.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x