0 Listă favorite 0 Coşul meu

Planificator de spațiu - interior și exterior

Planificator de spatiu interior si exterior

Atunci când locuința cere o schimbare și nu ai idei pentru a o reamenaja, HORNBACH îți vine în ajutor. Ce pardoseală se potrivește cu pereții tăi? Iată pașii simpli care te vor lămuri:

1. Îți fotografiezi încăperea.
2. Încarci poza în Planificatorul de spațiu HORNBACH.
3. Vizualizezi cum arată camera ta.

Click mai jos pentru a începe.

Timp de lectură 1 min. Pornește simularea!
Prima impresie contează! Bineînțeles, acest lucru este valabil și pentru propria casă.

Atunci când trebuie schimbat nu doar tapetul, ci trebuie reamenajată toată încăperea, se poate pierde imaginea de ansamblu. Fiecare nuanță și textură aleasă influențează aspectul camerei Așadar, cum trebuie să arate o încăpere ce vă oferă o stare de bine? Albastru ca marea, roșu cărămiziu sau culoarea piersicii? În dungi, cu flori sau cu ornamente? Și la picioarele dumneavoastră parchet laminat, pardoseală din plută, parchet sau pardoseală din vinil? Planificarea living-ului, a dormitorului, a camerei adolescenților și cea a copiilor sunt acum mai simple.
Cu ajutorului Planificatorului de spaţiu interior HORNBACH aveți suportul necesar pentru proiectul dumneavoastră pentru ca reamenajarea încăperilor să fie floare la ureche.

Lucrările de vopsire a pereților și de montare a tapetului în casă pot fi implementate foarte repede, iar pardoselile noi pot fi instalate rapid. Dar ce zici de renovări majore și lucrări de construcție a casei? Proiectarea unei fațade, instalarea unei uși de intrare sau construirea unei terase sunt printre proiectele care pot da ceva bătăi de cap. Este mai ușor dacă știi deja cum vor arăta ulterior.
Planificatorul exterior HORNBACH vă va ajuta în acest sens. Combinați produsele după gusturile dumneavoastră și vă puteți apuca de proiect. Yippie!

Noutate pentru Planificatorul de spațiu HORNBACH

Știi dinainte cum va arăta casa ta cu pardoseala aleasă.

Încărcați simplu în planificatorul de spațiu HORNBACH o poză proprie cu spațiul pentru care vreți să executați o simulare și proiectați singur/ă pardoseala!

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x