0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.12.2023 la ora 03:34. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Planificator de spațiu - interior și exterior

Planificator de spațiu - interior și exterior

Atunci când locuința cere o schimbare și nu ai idei pentru a o reamenaja, HORNBACH îți vine în ajutor. Ce pardoseală se potrivește cu pereții tăi? Iată pașii simpli care te vor lămuri:

1. Îți fotografiezi încăperea.
2. Încarci poza în Planificatorul de spațiu HORNBACH.
3. Vizualizezi cum arată camera ta.

Click mai jos pentru a începe.

Prima impresie contează! Bineînțeles, acest lucru este valabil și pentru propria casă.

Atunci când trebuie schimbat nu doar tapetul, ci trebuie reamenajată toată încăperea, se poate pierde imaginea de ansamblu. Fiecare nuanță și textură aleasă influențează aspectul camerei Așadar, cum trebuie să arate o încăpere ce vă oferă o stare de bine? Albastru ca marea, roșu cărămiziu sau culoarea piersicii? În dungi, cu flori sau cu ornamente? Și la picioarele dumneavoastră parchet laminat, pardoseală din plută, parchet sau pardoseală din vinil? Planificarea living-ului, a dormitorului, a camerei adolescenților și cea a copiilor sunt acum mai simple.
Cu ajutorului Planificatorului de spaţiu interior HORNBACH aveți suportul necesar pentru proiectul dumneavoastră pentru ca reamenajarea încăperilor să fie floare la ureche.

Lucrările de vopsire a pereților și de montare a tapetului în casă pot fi implementate foarte repede, iar pardoselile noi pot fi instalate rapid. Dar ce zici de renovări majore și lucrări de construcție a casei? Proiectarea unei fațade, instalarea unei uși de intrare sau construirea unei terase sunt printre proiectele care pot da ceva bătăi de cap. Este mai ușor dacă știi deja cum vor arăta ulterior.
Planificatorul exterior HORNBACH vă va ajuta în acest sens. Combinați produsele după gusturile dumneavoastră și vă puteți apuca de proiect. Yippie!

Noutate pentru Planificatorul de spațiu HORNBACH

Știi dinainte cum va arăta casa ta cu pardoseala aleasă.

Încărcați simplu în planificatorul de spațiu HORNBACH o poză proprie cu spațiul pentru care vreți să executați o simulare și proiectați singur/ă pardoseala!

 • 
				Lista de preferinte

  Doriți să amenajați mai multe încăperi și să vă hotărâți ulterior asupra unui anumit produs? Nicio problemă.
  Cu lista de preferințe puteți să salvați selecțiile și să le accesați oricând doriți. Funcționează și atunci când încărcați propriile poze.

 • 
				Functia zoom

  Funcția Zoom vă permite să vedeți în detaliu produsele selectate.
  Astfel puteți vedea de aproape, de exemplu, textura pardoselii și detaliile tapetului.

 • 
				Distribuire imagini

  Cu ajutorul acestei funcții puteți arăta încăperea amenajată familiei și prietenilor și le puteți cere o părere. Simplu, distribuiți prin e-mail sau Facebook și așteptați răspunsurile lor.

 • 
				Imprimare

  Vreți imprimarea fotografiei încăperii cu informațiile despre articolele selectate? Nicio problemă, și acest lucru este posibil!
  Astfel aveți totul la îndemână - inclusiv pentru vizita în magazinul HORNBACH.

 • 
				Comparati

  Ați combinat diferite modele de pardoseli și plăci murale și le-ați salvat în lista de preferințe? Cu ajutorul acestei funcții puteți compara imaginile a două încăperi pentru a lua o decizie.

 • 
				Full screen afișare pe intregul ecran

  Perspectiva nu este destul de largă? Nicio problemă. Cu ajutorul acestei funcții vedeți planificatorul de spațiu HORNBACH pe întregul ecran. Atenție: cu cât monitorul este mai mare, cu atât mai mare este imaginea de ansamblu a încăperii. Yippie!

În sus