0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 01.10.2023 la ora 01:13. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Sistemul avertizorului de integritate

Sistemul avertizorului de integritate

Succesul companiei românești HORNBACH Centrala SRL și al tuturor companiilor HORNBACH se bazează pe un angajament clar față de integritate, responsabilitate și conformitate. Acest lucru înseamnă că HORNBACH nu tolerează nicio încălcare a legilor sau a directivelor interne ale companiei.

HORNBACH Centrala SRL este convinsă că, prin promovarea unei culturi corporative deschise și responsabile, pot fi prevenite abaterile și incidentele grave. Ca urmare a acestui efort, HORNBACH dorește să ofere tuturor - adică angajaților, clienților, furnizorilor și prestatorilor de servicii - posibilitatea de a raporta încălcările de conformitate cu ajutorul sistemului său de denunțare pe internet.

Sistemul de alertă HORNBACH este operat de EQS Group AG, cu sediul în Zurich (Elveția). Toate informațiile și datele din sistemul de denunțare sunt criptate și sunt accesibile doar persoanelor autorizate de HORNBACH. Acestea rulează pe servere de înaltă securitate ale EQS Group AG.

Sistemul de alertă HORNBACH poate fi utilizat pentru a raporta incidente în cadrul Grupului HORNBACH și de-a lungul lanțurilor sale de aprovizionare.

În conformitate cu Legea nr. 361/2022 privind protecția avertizorilor de integritate în interes public, rapoartele pot fi depuse în următoarele domenii:

  • Încălcarea legii concurenței (Legea 21/1996)
  • Corupție
  • Fraudă / înșelăciune / deturnare de fonduri / furt
  • Încălcarea legii privind prevenirea spălării banilor (Legea 129/2019)
  • Protecția Mediului (Ordonanța 195/2005 a Guvernului României)
  • Drepturile omului (Constituția României)
  • Alte încălcări ale legii
  • Încălcări ale reglementărilor interne

HORNBACH își încurajează în mod expres angajații și părțile externe să semnaleze conduita necorespunzătoare. Cu toate acestea, sistemul de denunțare al HORNBACH nu trebuie să fie folosit în mod abuziv pentru a denunța alte persoane.

Nici adresele IP și nici accesul la sistemul de alertă nu pot fi urmărite. Acest lucru asigură cel mai înalt nivel posibil de confidențialitate și securitate.

Mai multe informații pot fi găsite în următoarea politică de denunțare a neregulilor.

În sus