Mediul înconjurător este mai sănătos cu fiecare factor poluant care este gestionat și eliminat în mod corespunzător, astfel încât natura să nu aibă de suferit de pe urma deșeurilor.

Campania „ Orice bec ars merită să ajungă într-un Colț Verde. Acum și la HORNBACH!” se derulează în perioada 25 februarie 2021 - 21 februarie 2022 sau în limita stocului disponibil (3.000 de tichete valorice). Tichetul primit în schimbul becurilor predate poate fi folosit pentru a cumpăra orice fel de produs, în orice magazin care acceptă bonuri valorice.

cutie colectare becuri arse hornbach
Cutiile de colectare pentru becurile arse care vor fi reciclate

Recipientele speciale pentru colectarea becurilor uzate se găsesc la Info Clienți, în toate magazinele fizice HORNBACH (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu și Oradea). Pot participa toate persoanele fizice cu vârsta de peste 18 ani, care au domiciliul / rezidența pe teritoriul României.

Obiectul campaniei îl reprezintă sursele de iluminat arse, după cum urmează: becuri LED (cu filet „E”, sau cu pini „G”), tuburi LED (liniare sau circulare), benzi LED, becuri economice compacte (indiferent de forma lor), tuburi fluorescente (liniare sau circulare), becuri cu vapori de mercur, becuri cu vapori de sodiu.
Becurile incandescente și cele cu halogen nu fac parte din campanie; acestea vor fi colectate, pentru a nu ajunge la groapa de gunoi, însă nu vor fi premiate.

Consultă AICI Regulamentul Campaniei de colectare deșeuri de becuri arse din Magazinele HORNBACH (PDF, 312 KB).

Pentru mai multe detalii accesați site-ul www.recolamp.ro.