0 Listă favorite 0 Coşul meu

Reciclează becuri și HORNBACH te recompensează

recicleaza becurile arse si Hornbach te premiaza

Participă și tu la campania promoțională „ Orice bec ars merită să ajungă într-un Colț Verde. Acum și la HORNBACH!”, desfășurată în parteneriat cu Asociația Recolamp. Fii responsabil, informat și înțelege avantajele reciclării! Te așteptăm cu 7 becuri arse în magazinele fizice HORNBACH în perioada 17 februarie 2020 - 31 decembrie 2020 și primești la schimb un tichet cadou în valoare de 10 lei.

Timp de lectură 2 min.

Mediul înconjurător este mai sănătos cu fiecare factor poluant care este gestionat și eliminat în mod corespunzător, astfel încât natura să nu aibă de suferit de pe urma deșeurilor.

Campania Orice bec ars merită să ajungă într-un Colț Verde. Acum și la HORNBACH!” se derulează în perioada 17 februarie 2020 - 31 decembrie 2020 sau în limita stocului disponibil (3.000 de tichete valorice). Tichetul primit în schimbul becurilor predate poate fi folosit pentru a cumpăra orice fel de produs, în orice magazin care acceptă bonuri valorice.

cutie colectare becuri arse hornbach
Cutiile de colectare pentru becurile arse care vor fi reciclate

Recipientele speciale pentru colectarea becurilor uzate se găsesc la Info Clienți, în toate magazinele fizice HORNBACH (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara și Sibiu). Pot participa toate persoanele fizice cu vârsta de peste 18 ani, care au domiciliul / rezidența pe teritoriul României.

Obiectul campaniei îl reprezintă sursele de iluminat arse, după cum urmează: becuri LED (cu filet „E”, sau cu pini „G”), tuburi LED (liniare sau circulare), benzi LED, becuri economice compacte (indiferent de forma lor), tuburi fluorescente (liniare sau circulare), becuri cu vapori de mercur, becuri cu vapori de sodiu.
Becurile incandescente și cele cu halogen nu fac parte din campanie; acestea vor fi colectate, pentru a nu ajunge la groapa de gunoi, însă nu vor fi premiate.

Pentru mai multe detalii accesați www.recolamp.ro sau www.hornbach.ro.

Consultă AICI (PDF, 215 KB) Regulamentul Campaniei de colectare deșeuri de becuri arse din Magazinele HORNBACH.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x