Ce reprezintă marca J.C. Schwarz

Pentru că oamenii de acțiune merită numai ce-i mai bun! Sculele electrice de la J.C. Schwarz ...

 • sunt proiectate special pentru necesitățile profesioniștilor și ale oamenilor de acțiune care uneori doresc să devină profesioniști;
 • din punct de vedere tehnic, sunt comparabile cu cele ale marilor producători de marcă;
 • reprezintă calitatea excepțională, performanțe extreme în funcționare, un design remarcabil și funcționalitate fără compromisuri;
 • sunt testate de un institut independent (KIT) și dispun de toate certificatele de testare pentru calitatea în utilizare;
 • sunt făcute să dureze, de neoprit indiferent ce le iese în cale și, astfel, aproape de nestricat;
 • dispun de 5 ani garanție pentru defecte de fabricație sau de material ale aparatelor;
 • în cazul în care, în urma expertizei HORNBACH, se observă că avaria mașinii J.C. Schwarz a apărut la motorul acesteia, în primii 5 ani de la data cumpărării înlocuim imediat mașina 1:1;
 • îndeplinesc toate cerințele legale (printre altele CE, CEM, RoHS, HAP);
 • oferă un raport preț-calitate optim.

Masini scule electrice bormasina JC Schwarz

Sculele electrice de la J.C. Schwarz nu sunt cu nimic mai prejos față de cele ale producătorilor de marcă cunoscuți. Aceasta nu este doar o afirmație, ci este un fapt dovedit de rezultatele respectivelor procese de verificare ale KIT Campus Transfer GmbH (KCT) din Karlsruhe.
Pentru a dobândi certificatul de testare, o mașină J.C. Schwarz trebuie să prezinte durabilități și o calitate comparabile cu cele ale mașinilor mărcilor unor producători cunoscuți. În prima etapă are loc o analiză a construcției, la care mașinile sunt dezasamblate complet în componentele lor individuale, pentru ca astfel să poată fi excluse slăbiciunile constructive eventual existente. Apoi mașinile sunt examinate cu foarte multă atenție și evaluate de către verificatori independenți. Rezultatele sunt puse ulterior la un loc cu datele măsurate obiectiv. În continuare se mai efectuează un test de 30 de ore, în cele mai dure condiții. Mașinile care fac față acestui test sunt dezmembrate din nou și le este verificat gradul de uzură.

Toate mașinile profesionale de la J.C. Schwarz au parcurs procesele de testare și au convins prin calitatea lor în utilizare.
Și de aceea au primit toate certificatele de testare, care atestă calitatea lor excepțională. Pentru a putea garanta permanent aceeași înaltă calitate, se efectuează examinări continue.
Metoda de verificare servește la evaluarea obiectivă a caracterului adecvat pentru utilizare pentru uneltele portabile. Metoda a luat naștere în cadrul lucrărilor științifice de cercetare sub conducerea prof. univ. dr. ing. Sven Matthiesen de la Institutul pentru tehnologie din Karlsruhe și utilizează abordări consacrate din știință, pentru a garanta evaluări independente.
Certificatul de testare pentru calitatea de utilizare verificată are o valabilitate de un an.

Sortimentul J.C. Schwarz

Aparate de măsurat digitale J.C. Schwarz

Nivelă laser 360° - J.C. Schwarz

 • liniile laser pot fi pornite individual;
 • linia orizontală este generată peste 360°, astfel încât obiectele de pe pereții opuși să poată fi aliniate și într-un singur pas de lucru;
 • autonivelare printr-un sistem integrat de pendul;
 • funcție de avertizare optică pentru momentul în care se depășește autonivelarea;
 • include stația de bază magnetică și placa țintă pentru alinierea optimă.

Nivela digitala laser JC Schwarz 10155935

Telemetru cu laser J.C. Schwarz max. 60 de metri

 • măsurători ușoare și precise pentru distanțe de până la 60 de metri;
 • opțiuni multiple de măsurare pentru diverse domenenii unde pot fi întrebuințate: măsurarea distanței, măsurare continuă, măsurarea suprafeței, măsurarea volumului și măsurarea indirectă;
 • aliniere optimă cu ajutorul bulei integrate în aparat.

Telemetru digital laser J.C. Schwarz pentru masurare

Endoscop video - cameră de inspecție J.C. Schwarz

 • ideal pentru inspectarea zonelor greu accesibile, precum canalele de scurgere, țevi, tavane false, motoare;
 • cablul cu o lungime de 1,10 metri corespunde standardului IP67 și poate fi complet retras în carcasă;
 • ecran TFT mare, de 4,3”;
 • include accesorii suplimentare (oglindă, magnet și cârlig) și baterii.

Video endoscop camera de inspectie JC Schwarz

Garanția J.C. Schwarz: 5 ani

Sculele electrice marca J.C. Schwarz primesc o garanție de cinci ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării.

În situația în care intervine un caz de garanție, pentru a dovedi data cumpărării, aveți nevoie de bonul fiscal sau factura fiscală, așa că vă rugăm să le păstrați cu grijă.

În cazul în care, în urma expertizei HORNBACH, se observă că avaria mașinii J.C. Schwarz a apărut la motorul acesteia, în primii 5 ani de la data cumpărării înlocuim imediat mașina 1:1.

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH.

Acest produs al mărcii J.C. Schwarz a fost produs în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supus unui control permanent și strict de calitate.

HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) garantează, conform dispozițiilor de mai jos, o garanție de înlocuire pentru mașina achiziționată de la garant, marca J.C. Schwarz.

Garantie JC Schwarz 5 ani RO