Listă favorite 0 Coşul meu 0

Marca J.C. Schwarz - Mașini pentru eternitate

J.C. Schwarz masini scule electrice

Cu mașinile mărcii J.C. Schwarz reușiți să realizați toate proiectele, indiferent cât de mari sunt acestea. Fie că este vorba despre beton, fier sau lemn – noua dumneavoastră mașină este făcută pentru sarcini dificile și utilizare de lungă durată - sunteți de neoprit. Faceți cunoștință acum cu J.C. Schwarz!

Timp de lectură 3 min. Sortimentul JC Schwarz
Masini scule electrice bormasina JC Schwarz

De ce ar trebui să vă luați o sculă electrică de la J.C. Schwarz?

Pentru că oamenii de acțiune merită numai ce-i mai bun! Sculele electrice de la J.C. Schwarz ...- sunt proiectate special pentru necesitățile profesioniștilor și ale oamenilor de acțiune care uneori doresc să devină profesioniști.- din punct de vedere tehnic, sunt comparabile cu cele ale marilor producători de marcă.- reprezintă calitatea excepțională, performanțe extreme în funcționare, un design remarcabil și funcționalitate fără compromisuri.- sunt testate de un institut independent (KIT) și dispun de toate certificatele de testare pentru calitatea în utilizare.- sunt făcute să dureze, de neoprit indiferent ce le iese în cale și, astfel, aproape de nestricat.- dispun de cinci ani garanție – în cazul avariilor la motor, în primii cinci ani înlocuim imediat mașina 1:1.- îndeplinesc toate cerințele legale (printre altele CE, CEM, RoHS, HAP).- oferă un raport preț-calitate optim.

Masini scule electrice polizor unghiular JC Schwarz

Încă nu cunoașteți firma J.C. Schwarz? Atunci este timpul!

Sculele electrice de la J.C. Schwarz nu sunt cu nimic mai prejos față de cele ale producătorilor de marcă cunoscuți. Aceasta nu este doar o afirmație, ci este un fapt dovedit de rezultatele respectivelor procese de verificare ale KIT Campus Transfer GmbH (KCT) din Karlsruhe.
Pentru a dobândi certificatul de testare, o mașină J.C. Schwarz trebuie să prezinte durabilități și o calitate comparabile cu cele ale mașinilor mărcilor unor producători cunoscuți. În prima etapă are loc o analiză a construcției, la care mașinile sunt dezasamblate complet în componentele lor individuale, pentru ca astfel să poată fi excluse slăbiciunile constructive eventual existente. Apoi mașinile sunt examinate cu foarte multă atenție și evaluate de către verificatori independenți. Rezultatele sunt puse ulterior la un loc cu datele măsurate obiectiv. În continuare se mai efectuează un test de 30 de ore, în cele mai dure condiții. Mașinile care fac față acestui test sunt dezmembrate din nou și le este verificat gradul de uzură.

Toate mașinile profesionale de la J.C. Schwarz au parcurs procesele de testare și au convins prin calitatea lor în utilizare.
Și de aceea au primit toate certificatele de testare, care atestă calitatea lor excepțională. Pentru a putea garanta permanent aceeași înaltă calitate, se efectuează examinări continue.
Metoda de verificare servește la evaluarea obiectivă a caracterului adecvat pentru utilizare pentru uneltele portabile. Metoda a luat naștere în cadrul lucrărilor științifice de cercetare sub conducerea prof. univ. dr. ing. Sven Matthiesen de la Institutul pentru tehnologie din Karlsruhe și utilizează abordări consacrate din știință, pentru a garanta evaluări independente.
Certificatul de testare pentru calitatea de utilizare verificată are o valabilitate de un an.

Garanția J.C. Schwarz: 5 ani

Sculele electrice marca J.C. Schwarz primesc o garanție de cinci ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării.

În situația în care intervine un caz de garanție, pentru a dovedi data cumpărării, aveți nevoie de bonul fiscal sau factura fiscală, așa că vă rugăm să le păstrați cu grijă.

În cazul în care la mașina dumneavoastră J.C. Schwarz se produce o avarie la motor în primii cinci ani, vă înlocuim imediat mașina 1:1.

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH.

Acest produs al mărcii J.C. Schwarz a fost produs în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supus unui control permanent și strict de calitate.

HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) garantează, conform dispozițiilor de mai jos, o garanție de înlocuire pentru mașina achiziționată de la garant, marca J.C. Schwarz.

Condiții de garanție:

Termenul de garanție este de cinci ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material. Garanția se aplică numai în cazul utilizării pentru uz personal a articolului.

Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de:

 • daune transport
 • de utilizare abuzivă sau necorespunzătoare
 • de forță excesivă sau de influențe externe
 • de daune apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de montaj sau de utilizare
 • de conectarea la o tensiune de rețea sau la un tip de curent greșite
 • de instalare neprofesională
 • de suprasolicitarea aparatului
 • de o utilizare a vehiculelor de intervenție sau a accesoriilor neomologate
 • de nerespectarea condițiilor de securitate și de întreținere,
 • de pătrunderea corpurilor străine în aparat
 • de uzura uzuală în conformitate cu utilizarea

Garanția nu se aplică în cazul deteriorării pieselor de uzură cauzate de uzura normală. Garanția nu include nici daunele colaterale, nici daunele indirecte și nici posibilele costuri de montare și de demontare.

Pe durata garanției, garantul va examina articolul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, garantul va înlocui articolul respectiv. Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) se dispun la discreția garantului. În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar. Articolul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestuia trec în proprietatea garantului. În timpul reparației este exclusă solicitarea unui articol înlocuitor.

Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu conduc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa www.hornbach.ro.

Sau contactați garantul la următoarea adresă de e-mail: onlineshop@hornbach.ro.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și la răspunderea pentru produse.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x