0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 13:19. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

REIKA - Marca de accesorii pentru baie

Timp de lectură 2 min.
REIKA - Marca de accesorii pentru baie

Declarați război găurilor inestetice din gresia și faianța dumneavoastră! Soluția perfectă pentru aceasta o reprezintă seria de accesorii magnetice pentru baie de la REIKA.

Ce reprezintă marca REIKA

Produsele REIKA se modelează perfect în baia dumneavoastră, formând un concept armonios integrat în combinație cu mobilierul de baie. Prin integrarea sortimentului decorativ de calitate ridicată de la REIKA baia dumneavoastră va căpăta un aspect extrem de atrăgător. Marca REIKA vă oferă o gamă integrală de accesorii elegante pentru baie, de la săpuniere până la pahare pentru periuța de dinți și suporturi de duș.

Gama de produse de la REIKA

Accesoriile dumneavoastră pentru baie, mereu sub control!

Cu seria OVARO de la REIKA, totul își găsește locul potrivit în baia dumneavoastră. Noile accesorii magnetice pentru baie vă permit o fixare cu ușurință – fără a mai fi necesară găurirea. Aveți nevoie doar de placa practică de montaj de la REIKA, care este disponibilă în diferite mărimi. Pe verso-ul plăcii din oțel inoxidabil, care este extrem de rezistentă, este aplicat un adeziv care aderă optim la orice suprafață netedă.

Accesorii de baie Reika

Posibilități individuale de combinare cu REIKA

Baia dumneavoastră are găuri vechi sau pete inestetice? Nicio problemă! Cu placa de montaj OVARO le puteți acoperi cu ușurință. În plus, flexibilitatea seriei este invincibilă. Combinați accesoriile în mod personalizat și după propriul gust! Firește, accesoriile magnetice pentru baie de la REIKA pot fi schimbate, repoziționate și combinate cu ușurință.

  • 
			Posibilitati de combinare Reika 01
  • 
			Posibilitati de combinare Reika 02
  • 
			Posibilitati de combinare Reika 03
  • 
			Posibilitati de combinare Reika 04
  • 
			Posibilitati de combinare Reika 05
  • 
			Posibilitati de combinare Reika 06
  • 
			Accesorii de baie Reika

Garanție REIKA

Produsele mărcii REIKA au fost fabricate în conformitate cu cele mai moderne metode de producție și sunt supuse unui control de calitate constant și strict. HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 garantează calitatea capacelor de WC marca REIKA, potrivit următoarelor prevederi.

REIKA conditii de garantie

Consultați și descărcați condițiile de garanție pentru produsele REIKA:

Condițiile de garanție pentru capacele de WC REIKA (PDF, 1.482 KB)

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus