0 Listă favorite 0 Coşul meu

SICAP PROFI

ProfiService News

Un profesionist dorește să fie informat! Lumea HORNBACH este în continuă mișcare. Tot timpul avem produse și servicii noi care vă interesează în mod deosebit ca profesionist.

Timp de lectură 1 min.

Descrierea procedurilor de listare și ridicare a produselor

Consilierii Profi vă pun la dispoziție o lungă listă de produse. Tot ce trebuie să faceți este să consultați lista online, care poate fi trimisa mai apoi ca atasament catre persoanele de contact.

Trimiteți lista către un consilier Profi din magazin sau către persoana de contact din SICAP. În e-mail va trebui să specificați urmatoarele informații : modalitatea de plata - plata prin OP/numerar sau prin contract la termen și modalitatea de transport - cu programare sau ridicare personala din magazin.

Consilierul Profi vă va confirma în cel mai scurt timp disponibilitatea produselor și va solicita confirmarea comenzii inițiate

Se inițializează procedura de achiziție prin sistemul SICAP

Pentru a putea ridica produsele din magazinele noastre, plata trebuie să fie înregistrată înaintea emiterii facturii (conform legislației în vigoare). Mai multe detalii veți primi din partea consilierului Profi, care vă stă oricând la dispoziție.

Fie că optați pentru ridicarea directă din magazin, fie că doriți ca produsele să fie livrate la adresă, consilierii Profi vă stau la dispoziție.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x