Descrierea procedurilor de listare și ridicare a produselor

Pasul 1: Ofertarea produselor

Consilierii Profi vă pun la dispoziție o lungă listă de produse. Tot ce trebuie să faceți este să consultați lista online, care poate fi trimisa mai apoi ca atasament catre persoanele de contact.

Pasul 2: Trimiteți lista de produse

Trimiteți lista către un consilier Profi din magazin sau către persoana de contact din SICAP. În e-mail va trebui să specificați urmatoarele informații : modalitatea de plata - plata prin OP/numerar sau prin contract la termen și modalitatea de transport - cu programare sau ridicare personala din magazin.

Pasul 3: Confirmarea comenzii

Consilierul Profi vă va confirma în cel mai scurt timp disponibilitatea produselor și va solicita confirmarea comenzii inițiate

Pasul 4: Listarea articolelor

Se inițializează procedura de achiziție prin sistemul SICAP

Pasul 5: Finalizarea procedurii

Pentru a putea ridica produsele din magazinele noastre, plata trebuie să fie înregistrată înaintea emiterii facturii (conform legislației în vigoare). Mai multe detalii veți primi din partea consilierului Profi, care vă stă oricând la dispoziție.

Pasul 6: Ridicarea/livrarea produselor

Fie că optați pentru ridicarea directă din magazin, fie că doriți ca produsele să fie livrate la adresă, consilierii Profi vă stau la dispoziție.