0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 08.02.2023 la ora 12:41. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Seturi de duș & pare de duș


337 Rezultate
Sfaturi
Planificarea băii

Planificarea băii

Hai la stropit și la săpunit. Din păcate însă, nu merge atât de repede. O baie bună trebuie planificată cum trebuie pentru a corespunde tuturor cerințelor. Indiferent dacă doriți să amenajați o baie mare sau mică, aici g ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 72 din 337 rezultate
Pagina 1 din 5
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Seturi de duș & pare de duș

Filtre populare în categoria Seturi de duș & pare de duș

Seturi de duș și pare de duș

Seturi de dus si pare de dus

Amenajarea casei trebuie realizată cu mare atenție, precizie și eficiență. Tocmai acestea sunt și cuvintele care definesc munca pe care Hornbach o depune zilnic pentru dumneavoastră, aducând în magazine și online obiecte și accesorii potrivite celor mai exigente gusturi. Misiunea noastră de zi cu zi este, astfel, de a vă ajuta să construiți un cămin de vis, în care să petreceți cele mai plăcute momente. în ceea ce privește baia, una dintre cele mai pretențioase încăperi din întreaga casă, am ales să punem la dispoziția dumneavoastră doar produse provenind de la cei mai recunoscuți producători și designeri. Este momentul să acordați atenția cuvenită băii cu sisteme de duș eficiente, accesorii deosebite și finisaje calitative, dacă visați la răsfățul deplin.

Seturi de dus si pare de dus la Hornbach

Iată câteva secrete ale seturilor de duș:

Există diferențe vizibile între sistemele pe care le găsiți la Hornbach și cele din alte magazine. Noi avem grijă ca seturile duș să aibă un preț corespunzător multitudinii de beneficii pe care vi le oferă. Fie că alegeți o pară de duș economică, o pară pentru tavan sau una normală, verificați opțiunile acestora. Puteți avea confort, flexibilitate, eficiență și design desăvârșit într-un singur obiect. Cereți părerea experților din magazin înainte de a vă achiziționa setul sau pară de duș ideală pentru baia dumneavoastră. De asemenea, dacă v-ați orientat către o pară de tavan, aveți garanția că aceasta va lăsa să curgă o ploaie uniformă de apă la temperatura perfectă atunci când vreți să vă relaxați la începutul unei zile agitate sau înainte de a va pune în pat, după o zi călduroasă de vară. Alegeți o pară de duș care să fie ușor de manevrat atât pentru dumneavoastră, cât și pentru ceilalți membri ai familiei. Mai mult, la Hornbach găsiți seturi de baie cu funcții variate, care să vă ofere plăcerea unui duș perfect pentru mult timp de acum înainte. Cu una, 3 sau 5 funcții și tipuri de jet, perele pentru duș trebuie să se alinieze design-ului băii dumneavoastră, dar și nevoilor pe care le aveți. De aceea, la Hornbach am selectat cea mai variată gamă de instalații și seturi din care să alegeți pentru amenajarea băilor mai mici, de apartamente, cât și celor celor încăpătoare.

Cum să alegeți setul de duș potrivit:

Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că sunteți în căutarea unui sistem potrivit pentru întreaga familie. Acesta nu trebuie să fie nici prea înalt, nici prea incomod, dar nici foarte mic pentru cei care îl vor folosi zilnic. Dacă baia dumneavoastră este încă în construcție, atunci puteți alege para de duș ce poate fi montată în tavan, însă dacă vă doriți o soluție simplă și rapidă, aveți la dispoziție mai multe opțiuni practice, cu furtun sau bare montate pe perete. Mai departe, verificați presiunea apei care curge în baie și găsiți para de duș potrivită. În acest caz, vă puteți orienta chiar către una economică și extrem de eficientă. Prețul va fi, de asemenea, pe măsură. Indiferent că vă renovați baia ori doriți să înlocuiți vechile accesorii, la Hornbach găsiți toate dotările moderne și practice de care aveți nevoie.

În sus