0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.12.2022 la ora 01:32. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Povestea unei transformări

Transformă balconul într-o terasă de vis, într-un loc în care te poți relaxa complet și în care poți uita de orice grijă! Temperaturile au început să crească, vara bate la ușă, ceea ce înseamnă că balconul poate fi oaza ta de relaxare!

Începutul poveștii

Ca toate poveștile, și a noastră începe cu ...a fost odată. Da, a fost odată un balcon aflat într-un București vechi, plin de mistere. Oriunde priveai, vedeai istoria uneori tumultoasă, alteori lină, dar niciodată plictisitoare a unei capitale. Și, ca în toate poveștile, există o serie de transformări. Și, desigur, o percepție a lor. Cum arăta la început, cum s-a transformat și care este rezultatul final?

Important

Podeaua de pe balcon este expusă mereu la schimbări de temperatură, ploaie și zăpadă. Prin urmare, podelele trebuie să aibă rezistență la temperaturi ridicate, la îngheț, să nu absoarbă umezeala, să fie ușor de curățat, să fie neinflamabile și, desigur, să nu alunece.

În miezul lucrărilor

Pas cu pas, trebăluim de zor convinși că balconul merită mai mult. După ce a fost curățat și nivelat, transformarea poate începe: pardoseala, pereții, balustrada, zona de depozitare, zona de relaxare, jardinierele cu flori. Transformarea devine vizibilă.

E vremea finisărilor

Fiind un balcon deschis, poți profita de balustradă și o poți decora cu flori. O idee interesantă ni s-a părut instalarea unei bănci de lemn de-a lungul balustradei, pe care pot fi puse perne și obiecte de decor.

Pentru a obține un spațiu de relaxare ideal, am pus mai mult accent pe încoporarea unei lăzi de care, cu ajutorul câtorva pernuțe, te poți bucura în momentele libere.

Balconul poate fi decorat cu flori plantate și îngrijite chiar de tine. Le poți suspenda pe perete sau le poți agăța pe marginea balconului. Contează mult nu doar plantele, ci și ghivecele, jardinierele și măștile de ghivece, mai ales dacă plantele urmează să fie mutate în casă pe timpul iernii.

Atenție

Dacă nu ai suficient spațiu pentru a amplasa o măsuță, poți valorifica pervazul, fixând pe acesta un blat rabatabil din lemn

Final fericit

Povestea a ajuns la final. Și ca în aproape orice poveste, finalul este unul fericit. Și ce poate fi mai frumos decât să petreceri serile de vară pe balcon, într-o companie plăcută, alături de un pahar cu băutura favorită?

DSC 3285
În sus
HORNBACH