Listă favorite 0 Coşul meu 0

Lumea proiectelor - „Stiluri de amenajare și soluții de iluminat smart“

Stiluri de amenajare și soluții de iluminat smart

Și toamna asta se poartă stilul HORNBACH! Lasă-te inspirat de noile tendințe în amenajările interioare și alege iluminatul smart. Te invităm în magazinele noastre (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu), la prezentarea proiectului „Stiluri de amenajare și soluții de iluminat smart“, din 04 septembrie până pe 29 septembrie 2019.

Timp de lectură 3 min.
ps program 735x218

Stiluri de amenajare Hornbach

Wonderful Home, Urban Jungle, Get Together și Perfect Day sunt cele 4 stiluri de amenajare propuse de HORNBACH pentru sezonul toamnă-iarnă 2019. Sunt puse la punct de o echipă întreagă de experți în materie de mobilier și folosire a culorilor în amenajarea spațiilor interioare, în strânsă colaborare cu designeri de renume. Cercetările noastre de tendințe stau la baza stilurilor gândite aici și care pot fi personalizate cu ușurință de fiecare în parte. Misiunea noastră: design și modele de culori adaptate pentru casa ta.

Wonderful Home propune un joc de lumină și întuneric, cu nuanțe intense și liniștitoare. Senzația de greutate conferită încăperilor este un efect căutat intenționat, pentru un confort și o eleganță aparte. Catifea închisă la culoare, piele, blănuri; între ele, puțină alamă. Toate, puse în valoare de surse de lumină bine plasate, contribuie la un stil expresiv și încrezător.

Urban Jungle este un stil potrivit atât pentru interior, cât și pentru exterior. Fie că îl puneți în scenă pe balcon sau alegeți să amenajați astfel sufrageria, efectul este garantat: locuința prinde viață atunci când elementele jucăușe ale acestui stil dinamic și plin de vitalitate se completează cu plantele care nu trebuie să lipsească din nicio casă.

Get Together mixează culorile calde cu cele reci și pe cele deschise cu cele închise, pentru o atmosferă potrivită pentru toată lumea. Elementele diferite, dar îmbinate armonios, demonstrează că echilibrul poate fi adus și de contraste.

Perfect Day asigură, după cum i-o spune și numele, o zi perfectă. Stilul de amenajare de orientare scandinavă folosește culori deschise, decente și care garantează buna dispoziție și relaxarea în căminul propriu. Orice zi începe cu zâmbetul pe buze într-un spațiu gândit pentru a te lăsa să te desfășori în voie și să respiri liber.

Iluminat Smart

Atunci când vine vorba despre amenajările interioare, lumina joacă un rol determinant. De ce să nu te bucuri și după lăsarea serii de culorile și designul pe care le-ai ales? Fii smart și alege confortul completat de economia la energie, ce reprezintă un factor cel puțin la fel de important. Controlează lumina cu simple atingeri de deget de pe telefonul mobil sau tabletă, cu sistemele Philips Hue și Eglo Crosslink.

Philips Hue

Luminile LED răspund necondiționat comenzilor pe care le dai prin intermediul Philips Hue. Lumini, senzori, comutatoare și instalații de iluminat cu forme diverse, toate se pot conecta cu sistemul Philips Hue Bridge (până la 50 de lămpi sau becuri și 25 de întrerupătoare). Viața ta se poate schimba cu adevărat, atunci când le poți controla din orice colț al lumii, prin intermediul aplicației conectate la internet.

Eglo Crosslink

Sistemul Eglo Crosslink oferă o conectare cât se poate de lejeră prin telecomanda Crosslink sau pe smartphone, prin aplicația gratuită Smart Control disponibilă pe Google Play Store sau pe Apple App Store. Tehnologia Bluetooth asigură o instalare rapidă și o conexiune sigură.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x