Lumea proiectelor - „Soluții pentru camping“

Camping

A început sezonul vacanțelor și te încurajăm să petreci cât mai mult timp în aer liber. Campingul e varianta ideală! HORNBACH îți vine în ajutor și îți oferă soluțiile pentru o petrecere de neuitat în natură. Te invităm în magazinele noastre (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu), la prezentarea proiectului „Soluții pentru camping“, din 08 mai până pe 02 iunie 2019.

timp de lectură 3 min. Grătare în magazinul online
Program Lumea Proiectelor

Pentru o ieșire la iarbă verde fără neplăceri, aveți în vedere următoarele lucruri:

  • Verificați prognoza meteo înainte de a porni la drum, pentru a nu vă lăsa surprinși de unul dintre principalii factori care ar putea transforma momentul mult așteptat într-o experiență neplăcută.
  • Documentați-vă cu privire la locul ales. Asigurați-vă că acesta este amenajat pentru o astfel de evadare în natură, iar așa puteți preveni și evita eventuale accidente sau chiar amenzi.
  • Lista cu lucruri necesare vă ajută să vă organizați mai bine și să economisiți, astfel, timp și energie. Vă veți asigura, astfel, că aveți toate lucrurile necesare pentru confort și relaxare în natură.
  • Asigurați-vă o rezervă suficientă de apă. Veți avea nevoie de mai multe bidoane mari cu apă, atât pentru igienizarea mâinilor, spălarea alimentelor, dar și pentru băut. Nu consumați apă de izvor, dacă nu sunteți siguri că este potabilă.
  • Trusa de prim ajutor. Niciodată nu știi când pot apărea mici accidente, astfel că cel mai bine este să fiți pregătit pentru orice situație și să aveți soluțiile la îndemână, nu să le căutați în momentul în care sunt absolut necesare.
  • Aveți grijă la țânțari, muște și căpușe. Insectele sunt marele dezavantaj al zonelor preferate pentru grătar, cum ar fi locurile cu multă verdeață sau cele situate pe malul lacurilor. Luați cu dumneavoastră soluții de protecție împotriva înțepăturilor și aveți grijă ca alimentele să fie acoperite, pentru a nu atrage alte insecte.

Mobilier pentru petreceri de neuitat: compact și practic

Alegeți mobilierul pe care îl luați la o ieșire la iarbă verde astfel încât să fie ușor de transportat. Totodată, aveți în vedere timpul pe care îl ocupă montatul și demontatul - trebuie să fie cât mai lejer de instalat și de strâns, odată ce s-a terminat distracția. Mai jos, câteva exemple selectate pe baza acestor criterii.

Mobilier gradina & terasa Acces direct la sortiment

Pe lângă mobilier, asigurați-vă că aveți toate „dispozitivele“ necesare pentru o ieșire de succes la iarbă verde. Veți găsi extrem de utile un felinar solar, o ladă frigorifică, o canistră pentru apă sau chiar un aragaz portabil, cu alimentare pe gaz.

Grătare și accesorii

O alegere inspirată vă ajută să economisiți spațiu și timp. Alegeți-vă grătarul pentru o ieșire la iarbă verde luând în calcul două aspecte importante: trebuie să fie compact, dar în același timp ușor de montat și de demontat.

grillen mit elektro

Este adevărat că, atunci când plecați în camping, nu aveți confortul de care beneficiați atunci când faceți grătarul în confortul propriei locuințe. Puteți lua cu dumneavoastră diverse ustensile, dar trebuie să luați în calcul că spațiul este limitat.

Selectați-le, așadar, doar pe cele cu adevărat indispensabile, evitând ocuparea locului cu accesorii de grătar pe care, cel mai probabil, nu le veți folosi.

Accesorii gratar Acces direct la sortiment

Evitați riscul producerii unui incendiu!

Urmați 3 pași simpli:

  • Înlăturați din jurul grătarului toate obiectele care se pot aprinde accidental!
  • Nu lăsați focul nesupravegheat!
  • Asigurați-vă că aveți o rezervă de apă pe care să o folosiți în cazul unei situații de urgență (aceasta nu trebuie să fie neapărat potabilă și poate fi luată dintr-o sursă de apă de la fața locului, nu adusă de acasă, iar astfel nu va ocupa spațiu pe parcursul drumului).

Grijă pentru cei dragi și pentru mediu

Iarba verde înseamnă distracție, dar și țânțari, căpușe și alte insecte nedorite. Interacțiunea cu locuitorii de drept ai spațiilor din aer liber în care am plănuit să petrecem o zi liberă împreună cu prietenii sau familia nu este cea mai plăcută, așa că asigurați-vă că sunteți pregătiți cu soluții de protecție împotriva insectelor.
Chiar dacă ați fost prevăzător și ați consultat prognoza meteo înaintea plecării, luați în calcul că starea vremii poate fi schimbătoare. O pelerină de ploaie de unică folosință este o soluție ieftină, compactă și foarte utilă în caz de nevoie.

Respectați mediul înconjurător! Din păcate, una dintre cele mai întâlnite urmări ale ieșitului la iarbă verde este gunoiul lăsat în urmă. Chiar dacă zonele în care ieșiți în natură nu sunt prevăzute cu pubele pentru colectarea deșeurilor, fiți dumneavoastră cei care vă pregătiți pentru păstrarea curățeniei. Echipați-vă cu saci menajeri pentru a vă asigura că locul unde ați petrecut rămâne la fel ca atunci când ați sosit.

Impotriva daunatorilor casnici Acces direct către sortiment
HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe
x
În sus