Listă favorite 0 Coşul meu 0

Lumea proiectelor - „Stiluri de amenajare“

Lumea proiectelor Stiluri de amenajare septembrie 2020

Noile tendințe sunt aici! Culorile toamnei deschid noi orizonturi pentru amenajările locuințelor. Te invităm în toate magazinele fizice HORNBACH (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara și Sibiu), la prezentarea proiectului „Stiluri de amenajare pentru sezonul toamnă-iarnă“, din 03 septembrie până pe 28 septembrlie 2020.

Timp de lectură 2 min.
Program lumea proiectelor stiluri de amenajare septembrie 2020

Everything Goes

Everything Goes este stilul de amenajare care aduce culorile junglei în locuința ta! Descris drept un stil „sălbatic”, este dominat de verde, culoare ce inspiră o legătură stânsă cu natura. De la tapet și tablouri, până la perdele și covoare, elementele care atrag atenția sunt modele cu frunze, flori și animale. Pe lângă ele, designerii au făcut loc și pentru inserții de catifea, mătase ori alamă.

Tapet Către produse

Coming Home

Dacă vrei un stil unde roșul să fie culoarea dominantă, Coming Home este ceea ce cauți! Nu îi lipsesc nici nuanțele mai deschise, precum rozul și nici accentele de albastru și violet. În combinație cu formele rotunde și materialele moi, oferă o notă de căldură spațiului pe care îl decorează. Un stil puternic și plin de energie, este socotit drept ideal pentru cei care vor să își „încarce bateriile” acasă.

Family Time

„Opusele se atrag”, spune un vechi proverb, iar materializarea sa o reprezintă Family Time, un stil de amenajare bazat pe efectul contrastelor. De la luminos la întunecat, de la tare la moale, de la cald la rece și de la nou la vechi, totul se îmbină ideal pentru a oferi echilibru. Astfel, întreaga familie se poate bucura de confort și de un mediu armonios.

Vopsea gata colorata si vopsea creativa Către produse

Make Space

Creativitatea este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre stilul de amenajare Make Space. Apreciat pentru funcționalitatea sa, dă senzația de libertate, spațiu și lumină și este dedicat celor care vor să-și exerseze fantezia în spațiile mici.

O componentă foarte importantă Make Space este versatilitatea, conferită atât de mobilierul ce poate fi mutat sau strâns cu ușurință, cât și de multitudinea de spații de depozitare. Lemnul este elementul principal și poate fi îmbinat cu piele sau piatră, iar paleta de culori se mulează pe naturelețea oferită de aceste materiale.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x