0 Listă favorite 0 Coşul meu

Program de sărbători: Luni (30.11) și Marți (1.12), magazinele HORNBACH vor avea program normal de lucru.

Lumea proiectelor - „Încălzirea unei încăperi (de la 100 m³ până la 500 m³)“

Lumea Proiectelor Incalzirea unei incaperi 600x400

Toamna și-a intrat în drepturi, iar acum e momentul potrivit să ne preocupăm de confortul pe care ni-l dorim pe timp de iarnă. Nu lăsa temperaturile scăzute să te ia prin surprindere! Te invităm în toate magazinele fizice HORNBACH (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu și Oradea), la prezentarea proiectului „Încălzirea unei încăperi“, din 01 octombrie până pe 30 noiembrie 2020.

Timp de lectură 2 min. Sobe, seminee & focare
Program Lumea Proiectelor Incalzirea unei incaperi

Sobe și șeminee

Sobele și șemineele sunt alternativa perfectă pentru încălzirea centrală. Fie că sunt pe lemne, cărbuni, brichete de rumeguș, brichete de cărbune sau peleți, garantează confortul printr-o încălzire ca la carte și o atmosferă cât se poate de plăcută. Atunci când cumpărați un șemineu sau o sobă, nu uitați să faceți alegerea în funcție de necesarul de căldură al spațiului unde veți amplasa noua achiziție! Astfel, veți fi siguri că energia este suficientă pentru nevoile proprii și că nu este prea multă, economisind prin evitarea risipei.

Poveștile spuse la gura sobei sau a șemineului nu trebuie să rămână doar o amintire. O instalație modernă și combustibilul potrivit vă pot face să vă bucurați de temperaturi plăcute și de atmosfera caldă, atunci când afară ploile reci sau chiar zăpada. O sobă de teracotă este comodă și asigură un transfer uniform al căldurii. Modelele de sobe cu plită pot fi utilizate și pentru gătit. Aerul cald și radiația contribuie la asigurarea unui climat interior sănătos și plăcut.

Incalzire sobe
Arată produsele

Soluții de evacuare

O sobă sau un șemineu pe lemne, peleți sau brichete s-ar putea instala aproape oriunde în locuință, având nevoie doar de o evacuare pentru fum și gazele degajate în timpul arderii, nu și de o sursă de electricitate ori de gaze naturale.

Coșul de fum este un element care nu poate lipsi dintr-un cămin încălzit cu ajutorul unei sobe sau al unui șemineu. Sistemul de evacuare trebuie să fie potrivit corpului de încălzire ales.

Cosuri & tubulatura evacuare Către produse

Accesorii pentru sobe și șeminee

Nu neglijați întreținerea sobei și a șemineului! Depunerile de funingine pot cauza probleme serioase, iar pentru a evita accidentele sau alte situații nedorite este necesar să acordați atenție curățării periodice.

De asemenea, la instalarea unui șemineu aveți în vedere și montarea unei protecții pentru pardoseală, atât contra căldurii, cât și a reziduurilor care se pot împrăștia.

Veți avea nevoie, de asemenea, de accesorii pentru curățarea cenușei, a geamului șemineului sau a coșului de fum. Nu în ultimul rând, în funcție de tipul de sobă sau șemineu de care dispuneți, poate fi necesar și un suport de lemne.

Accesorii sobe & seminee & cazane Către produse

Foc pe terasă și în grădină

Încălzitoarele de terasă sau bolurile de foc sunt soluția perfectă pentru dumneavoastră. Încălzitoarele de terasă reprezintă sursa de căldură perfectă în aer liber și vor crea pur și simplu o atmosferă confortabilă pentru petrecerea unei seri frumoase de toamnă în aer liber.

Indiferent dacă este mare sau mic, din oțel, fier, ceramică sau lut, există un vas de foc potrivit pentru fiecare grădină. Bolurile de foc reprezintă o soluție practică, ușor de poziționat și de manevrat. Aspectul lor este asemănător unui bol prevăzut cu picioare.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x