0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 07.06.2023 la ora 02:32. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Prezentare proiect

Lumea proiectelor - „Construirea terasei și montarea pavajului“

Timp de lectură 5 min.
Lumea proiectelor - „Construirea terasei și montarea pavajului“

Proiectul tău: o terasă nouă sau o alee de grădină. La HORNBACH ai o mulțime de posibilități și produsele potrivite. Te invităm în toate magazinele fizice HORNBACH (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca și Constanța), la prezentarea proiectului „Construirea terasei și montarea pavajului“, din 04 mai până pe 29 mai 2023.

Construirea terasei si montarea pavajului program mai 2023

Terasa - proiect de amploare

Dacă vine vorba despre terase, varietatea materialelor din care sunt realizate este destul de mare. Ai de ales dintre lemn, WPC, piatră, gresie porțelanată sau chiar dale, plăci poligonale sau dale pentru grădină, realizate din WPC. Mai departe, există diferite moduri în care pot fi amenajate.

Avem pregătite câteva ghiduri și îndrumări potrivite pentru fiecare tip de terasă pe care visezi să o ai. Urmărește-le, vezi ce ai de făcut și ce ți-ar trebui, apoi cumpără materialele și uneltele necesare și treci la treabă!

Construirea terasei din lemn

Vă place atât de mult lemnul, însă aveți nevoie de ajutor la construirea terasei? Cu HORNBACH beneficiați de instrucțiuni optime pas cu pas pentru construirea terasei dumneavoastră din lemn. În plus, avem pentru dumne ...citește mai mult

Treaba nu se încheie odată cu finalizarea construcției. Curățarea și întreținerea terasei reprezintă o etapă la fel de importantă precum realizarea ei. Apoi, munca poate continua: poți monta (sau înlocui, după caz) ușile de terasă, ori îți poți proteja terasa (la fel de bine și balconul) cu folie cu capse și bride pe care să o montezi singur. Mai departe, amenajarea și asigurarea umbrei necesare confortului pe care îl cauți sunt alte etape pe care nu ar trebui să le sari.

Balustrade

Pentru un plus de siguranță, la marginea terasei poate fi montată o balustradă sau mână curentă, așa cum mai este denumită. La HORNBACH găsiți produsele mărcii Pertura, care oferă, pe lângă incontestabilele avantaje practice, o estetică deosebită. Potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior, balustradele Pertura pot fi combinate individual pentru o frumusețe durabilă, fără nevoia unei îngrijiri deosebite.

Alei de grădină

În curte sau în grădină, accesul către punctele de interes trebuie să fie cât mai ușor. Altfel, cum poți ajunge de la poartă până la ușa casei? Sau la magazia de scule, căsuța de grădină sau locul unde este amplasat grătarul?

În acest scop, construirea sau reamenajarea unei alei reprezintă soluția ideală. Avem și aici informațiile care se vor fi cu siguranță utile unui meșter care este gata să își suflece mânecile și să treacă la treabă pentru proiectul care îi va ghida pașii prin propria curte.

Sisteme de umbrire pentru terasă și balcon

Să nu neglijăm importanța umbrei pe balcon sau pe terasa nou construită! În zilele fierbinți, în care soarele arde nemilos, nu trebuie să fim constrânși să rămânem în casă, la adăpost. Umbra oferită de o marchiză, o copertină sau o umbrelă de soare ne poate asigura momente plăcute, la aer.

Umbrele

Nu vă faceți griji dacă bate vântul! Umbrelele de la HORNBACH sunt rezistente la vânt și la razele ultraviolete. În plus, sunt hidrofuge, iar, culorile, formele și dimensiunile variază. În funcție de spațiul disponibil, aveți de ales între modelecu picior lateral sau central, cu parasolar suspendat și mecanism de deschidere cu manivelă.

Toate au un numitor comun: eficiența în asigurarea protecției solare. Veți descoperi și că raportul calitate-preț este unul excelent.

Copertine

O pânză a cărui sistem de prindere nu ocupă mult spațiu este o soluție ideală pentru cei care vor să petreacă pe balcon sau pe terasă momente răcoroase, ferite de razele arzătoare, chiar și în zilele în care soarele strălucește puternic. Copertinele de la HORNBACH sunt ideale pentru asigurarea umbreimult dorite. Fie că este vorba despre una fixă, de o pergolă sau paravan vertical ori apărătoare, materialele din care sunt realizate rezistă la intemperii și la rupere, chiar dacă vântul este puternic. Produsele sunt potrivite pentru toate buzunarele, iar noul configurator pentru copertine este extrem de util: puteți alege dimensiunile, forma și materialul din care să fie realizată cea pe care o veți cumpăra.

Alegeți culoarea și tipul de material, forma și dimensiunile dorite, finalizați procedura și comandați! Este atât de simplu!

Marchize

Cu motor și telecomandă sau acționată manual, cu braț articulat, o copertină retractabilă - denumită și marchiză - este o protecție foarte bună împotriva soarelui, pe timp de vară. Balconul sau terasa vor fi ferite, astfel, de razele fierbinți, iar momentele de relaxare vor fi și mai ușor de savurat la umbră. Marchiza poate fi instalată și la intrarea în casă, iar culorile plăcute facilitează integrarea în orice decor.

Unele modele de marchize electrice au și iluminare LED, pentru ca funcționalitatea lor să nu se oprească după apusul soarelui, fără pregătiri suplimentare.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus