Lumea proiectelor - „Plăci ceramice & încălzirea prin pardoseală“

ps 2400x1600

Pentru oamenii calculați, pregătirile pentru anotimpul friguros încep în plină vară. HORNBACH îți oferă ideile și materialele necesare pentru un proiect atât de important. Te invităm în magazinele noastre (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu), la prezentarea proiectului „Plăci ceramice & încălzirea prin pardoseală“, din 03 iulie până pe 04 august 2019.

timp de lectură 3 min. Plăci ceramice în magazinul online
ps program 735x218

Încălzirea prin pardoseală ține picioarele calde și oferă un climat plăcut, atunci când este montată în interior. Puteți opta și pentru montarea în exterior, dacă vreți să scăpați de gheață pe terasă, pe alee sau în parcare.

Fie că este vorba despre construcții noi sau de clădiri vechi - indiferent că sunt spații de locuit, comerciale ori birouri - încălzirea prin pardoseală este confortabilă și oferă o căldură plăcută. Poate fi așezată pe aproape orice suprafață și combinată cu o varietate de tipuri de podea. În această lună, în magazinele HORNBACH puteți observa diversele sisteme de încălzire prin pardoseală și modul lor de montare și utilizare.

Incalzire in pardoseala & accesorii Acces direct la sortiment

Sistem hidraulic de încălzire prin pardoseală

Cu Veria AquaMat, nu a fost niciodată mai ușor să instalați sistemul de încălzire hidraulică prin pardoseală, iar acum puteți să transformați imediat vechiul radiator într-un sistem eficient și confortabil de încălzire prin pardoseală.

Instalare rapidă

Veria AquaMat este o conductă de încălzire prin pardoseală de 8 mm, fixată cu plasă autoadezivă. Aceasta înseamnă că nu mai trebuie să calculați distanța corectă a conductei de încălzire sau să vă faceți probleme legate de fixarea pe podea. După ce ați desfășurat covorul și l-ați încorporat într-un compus flexibil turnat, conectați-l la sistemul existent de încălzire centrală prin intermediul unui robinet de retur.

Sistem electric de încălzire prin pardoseală

Înălțimea de instalare redusă

Când renovați o baie, o bucătărie sau altă încăpere existentă, descoperiți adesea că aveți la dispoziție prea puțin spațiu pentru instalarea încălzirii prin pardoseală. Cu o înălțime de instalare de numai 2,5 mm, modelul Veria Quickmat cu conductor monofilar este perfect pentru instalarea directă peste podeaua existentă și peste o podea nouă cu suprafață din dale, lemn, laminată etc.

Instalare simplă

Cablul de încălzire este fixat pe plasa autoadezivă, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să vă faceți probleme pentru distanța adecvată dintre cabluri sau pentru instalarea acestora pe podea. Nu trebuie decât să vă desfășurați covorul de încălzire, să îl apăsați pe substrat și să îl fixați peste covorul de încălzire cu un material de tencuială adecvat și flexibil.

Incalzire electrica prin pardoseala Acces direct la sortiment

Sistem de degivrare pentru exterior - terase, alei, parcări

Sistemele de degivrare vă asigură confortul de a fi scăpat de neplăcerile provocate de zăpadă și gheață, dar în același timp vă protejează investiția de daunele pe care procesul îngheț-dezgheț le produce prin fenomenul de erodare. Printre aplicațiile principale se regăsesc:

  • degivrare rampă auto;
  • degivrare rampă și acces pietonal;
  • degivrare trotuar și scări de acces.

Sistemele sunt concepute să funcționeze automat, total independent de acțiunea unui operator, ceea ce face ca energia consumată să fie optimizată la maximum doar pentru situațiile în care condițiile o impun.
Sistemul este flexibil și ușor de instalat. Fiind încastrat în stratul de șapă sau beton, nu influențează în niciun fel înălțarea cotei finale. Cablurile electrice încălzitoare sunt dispuse uniform pe toată suprafața degivrată, asigurând topirea zăpezii și împiedicând formarea gheții.

Cabluri de incalzire Acces direct la sortiment

Sistem de încălzire prin pardoseală - țeavă + placă nut și feder

Sistemele de încălzire în pardoseală au cunoscut în ultimii ani o dezvoltare deosebită atât din punct de vedere tehnologic, cât și comercial. Sunt din ce în ce mai des folosite pentru încălzirea de locuințe, hale industriale, spații comerciale și clădiri de mari dimensiuni. Această dezvoltare se datorează câtorva caracteristici fundamentale:

  • Confort termic ridicat;
  • Avantaj estetic
  • Igienă
  • Consum de căldură mai redus față de sistemele tradiționale.

Dispozitive de actionare & accesorii incalzire prin pardoseala Acces direct la sortiment
HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe
x
În sus