Listă favorite 0 Coşul meu 0

Lumea proiectelor - „Încălzirea unei încăperi (de la 100 m3 până la 500 m3)“

Lumea proiectelor Încălzirea unei încăperi

Nu lăsa frigul să te ia prin surprindere! Sobele și șemineele sunt întotdeauna soluții la îndemână la HORNBACH, unde găsești o gamă largă de produse. Te invităm în magazinele noastre (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu), la prezentarea proiectului Încălzirea unei încăperi (de la 100 m3 până la 500 m3) , din 02 octombrie până pe 01 decembrie 2019.

Timp de lectură 2 min. Sobe, seminee & focare
ps program 735x218

Sobe și șeminee

Sobele și șemineele sunt alternativa perfectă pentru încălzirea centrală. Fie că sunt pe lemne, cărbuni, brichete de rumeguș, brichete de cărbune sau peleți, garantează confortul printr-o încălzire ca la carte și o atmosferă cât se poate de plăcută.

Atunci când cumpărați un șemineu sau o sobă, nu uitați să faceți alegerea în funcție de necesarul de căldură al spațiului unde veți amplasa noua achiziție! Astfel, veți fi siguri că energia este suficientă pentru nevoile proprii și că nu este prea multă, economisind prin evitarea risipei.

Poveștile spuse la gura sobei sau a șemineului nu trebuie să rămână doar o amintire. O instalație modernă și combustibilul potrivit vă pot face să vă bucurați de temperaturi plăcute și de atmosfera caldă, atunci când afară ploile reci sau chiar zăpada. O sobă de teracotă este comodă și asigură un transfer uniform al căldurii. Modelele de sobe cu plită pot fi utilizate și pentru gătit. Aerul cald și radiația contribuie la asigurarea unui climat interior sănătos și plăcut.

Mai multe informații și un ghid detaliat puteți vedea în proiectul nostru: „Alegerea șemineului potrivit”.

Soluții evacuare - coșuri de fum

O sobă sau un șemineu pe lemne, peleți sau brichete s-ar putea instala aproape oriunde în locuință, având nevoie doar de o evacuare pentru fum și gazele degajate în timpul arderii, nu și de o sursă de electricitate ori de gaze naturale.
Coșul de fum este un element care nu poate lipsi dintr-un cămin încălzit cu ajutorul unei sobe sau al unui șemineu. Sistemul de evacuare trebuie să fie potrivit corpului de încălzire ales. Nu vă faceți griji dacă nu ați păstrat special pentru acest lucru un spațiu încă de când ați construit încăperea. Coșul de fum se poate construi sau instala cu ușurință și noi vă prezentăm ghiduri cu toți pașii necesari în 3 pagini de proiect.

cosuri de fum
Arată produsele

Accesorii pentru sobe și șeminee

Nu neglijați întreținerea sobei și a șemineului! Depunerile de funingine pot cauza probleme serioase, iar pentru a evita accidentele sau alte situații nedorite este necesar să acordați atenție curățării periodice.
De asemenea, la instalarea unui șemineu aveți în vedere și montarea unei protecții pentru pardoseală, atât contra căldurii, cât și a reziduurilor care pot fi rămâne în urmă.
Veți avea nevoie și de accesorii pentru curățarea cenușei, a geamului șemineului sau a coșului de fum. Nu în ultimul rând, în funcție de tipul de sobă sau șemineu de care dispuneți, poate fi necesar și un suport de lemne.

Accesorii sobe & seminee Către articole
În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x