0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.03.2023 la ora 14:31. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Lazură pentru lemn Plus nuc 2,5 l-thumb-0
Lazură pentru lemn Plus nuc 2,5 l-thumb-1
Lazură pentru lemn Plus nuc 2,5 l-thumb-2
Lazură pentru lemn Plus nuc 2,5 l-0
Poza 1 din 3
Hornbach

Lazură pentru lemn Plus nuc 2,5 l

139,00 lei * / buc.
(55,60 lei * / l)

Dimensiune ambalaj0,75 l2,5 l5 l
Cod produs: 5509573
 • Ideal pentru: Echipamente de jucărie, Sageac, Căsuţe de grădină, Placări, Elemente de protecție vizuală, Terase, Garduri
 • Tip vopsire: Cu lazură
Livrare oriunde în țară
Timp de livrare aprox. 1-2 zile lucrătoare
Ridicare din magazinul Domnesti, jud. Ilfov
Serviciu gratuit
Poate fi ridicat din magazin în 2 ore
6 buc. pe stoc în magazin
culori, Culoar 13
Indicații suplimentare privind pericolele (codare EUH)

(EUH211) Avertizare! Se pot forma picături respirabile periculoase la pulverizare. Nu respirați prin pulverizare sau ceață.
(EUH210) Fişa cu date de securitate disponibilă la cerere.
(EUH208) Conţine 1,2-benzisotiazol-3(2H)-onă. Poate provoca o reacţie alergică.

Detalii produs

 • Tip produs Lazură
 • Model Lazură universală
 • Ideal pentru Echipamente de jucărie, Sageac, Căsuţe de grădină, Placări, Elemente de protecție vizuală, Terase, Garduri
 • Potrivit pentru suprafaţa Lemn
 • Culoare de bază Nuc
 • Nuanţă Nuc
 • Culoare lemn Nuc
 • Nuanţabil în centrul de mixare culori HORNBACH Da
 • Tip vopsire Cu lazură
 • Număr de straturi recomandate 2
 • Rezultate (aprox.) după vopsirea cu un strat 15 m²/l
 • Indicaţie cu privire la consum Consumul depinde puternic de modul de aplicare. Recomandarea producătorului este de a aplica materialul în strat subțire. Suprafața de acoperire depinde și de alți factori: capacitatea de absorbţie, structura (de ex. striații, rugozitate), tipul de lemn și gradul de degradare al suprafeței afectate de intemperii. Din acest motiv, specificațiile noastre referitoare la suprafața de acoperire reprezintă doar valori aproximative.
 • Dimensiune ambalaj 2,5 l
 • Proprietăţi Rezistent la blocare, Protecţie deosebit de ridicată la intemperii şi UV
 • Bază Diluabil în apă
 • Blauer Engel Da
 • Reglează umezeala Da
 • Timp de uscare aprox. 8 h
 • Rezistent la intemperii şi raze UV Da
 • Locație de utilizare Exterior
 • Protecţie pe termen lung 7 ani
 • Aplicare Cu pensula, Cu trafaletul, Pulverizare
 • Informații suplimentare Curățați uneltele cu apă și săpun imediat după utilizare.
 • Indicaţie cu privire la tratarea suprafeţei Pretratați în funcție de suprafața suport. (Vezi fișa tehnică de produs din secțiunea Fişe tehnice) Suprafața suport trebuie să fie curată, uscată, degresată și rezistentă. Umiditatea lemnului nu trebuie să depășească 15%. Recondiționare: Îndepărtați straturile vechi de vopsea, desprinse și exfoliate și șlefuiți până la lemnul sănătos. Lemnul de la exterior trebuie tratat cu grund pentru o protecție suficientă împotriva petelor albastre. Șlefuiți straturile vechi intacte. Aplicați 2 straturi de lazură pentru lemn în direcția fibrei lemnului. Strat nou de acoperire: Pretratați lemnul brut și impregnat sub presiune, din spațiul exterior, cu un grund corespunzător pentru protecția împotriva putregaiului, ciupercilor și petelor albastre. Aplicați minimum 2 straturi de lazură pentru lemn în direcția fibrei lemnului. Aplicați 3 straturi în cazul suprafețelor expuse intens la intemperii.
 • Grund recomandat Da
 • Indicații suplimentare privind pericolele (codare EUH) (EUH211) Avertizare! Se pot forma picături respirabile periculoase la pulverizare. Nu respirați prin pulverizare sau ceață., (EUH210) Fişa cu date de securitate disponibilă la cerere., (EUH208) Conţine 1,2-benzisotiazol-3(2H)-onă. Poate provoca o reacţie alergică.
 • Cod de produs al furnizorului 14757, 28161
 • EAN 4306517180003, 4306517204679, 4306517202453, 4306517206949, 4306517200183

Fișe de date

Descriere

Lazură pentru lemn inovativă, pentru exterior, îmbogăţită cu poliuretan, ecologică, ce reunește toate avantajele unei lazuri cu conținut de solvenți și a uneia pe bază de apă, și care este potrivită atât pentru elemente din lemn care își păstrează dimensiunile inițiale cât și pentru cele care și le modifică.

Informații despre lazura pentru lemn Holzlasur Plus
Lazura este potrivită pentru toate elementele constructive exterioare din lemn cu sau fără stabilitate dimensională, de ex. ferestre, uși, mobilier de grădină, pergole, căsuțe de grădină, echipamente de joacă și alte suprafețe din lemn. În sistem cu un aditiv anti-alunecare Hornbach, este potrivită și pentru pardoselile din lemn. Lazura pentru lemn Plus oferă o protecție îndelungată pentru o perioadă de 7 ani, grație celei mai noi tehnologii. Micro-pigmenții rezistenți la lumină asigură protecție UV ridicată. Lazura este elastică, rezistentă, are capacitatea de reglare a umidității și o capacitate ridicată de difuzie, este extrem de hidrofobă și de rezistentă la intemperii. Nu se exfoliază, nu apar microfisuri și are proprietăți optime de aplicare.
Omogenizați bine înainte de utilizare. Suprafața suport trebuie să fie curată, uscată, degresată și rezistentă. Umiditatea lemnului nu trebuie să depășească 15%. Eliminați rășinile și reziduurile de grăsime cu un diluant universal. Recondiționare: Îndepărtați straturile vechi de vopsea, desprinse și exfoliate și șlefuiți până la lemnul sănătos. Șlefuiți straturile vechi intacte. Aplicați două straturi de lazură hibrid pentru lemn în direcția fibrei lemnului. Strat nou: Aplicați 2 - 3 straturi de lazură pentru lemn Plus în direcția fibrei lemnului. Aplicați 3 straturi în cazul suprafețelor expuse intens la intemperii. Lemnul brut și impregnat sub presiune, cu risc de albăstrire (conifere, alburn), trebuie mai întâi tratat la exterior cu grundul pentru lemn HORNBACH. Sfat: Verificați periodic suprafețele și reparați imediat micile defecte apărute în peliculă. Pentru aplicare folosiți o pensulă pentru lacuri acrilice, un trafalet pentru lacuri sau un pulverizator. 1 litru de lazură este suficient pentru cca. 15 m² la aplicarea într-un singur strat. Curățați ustensilele cu apă și săpun imediat după utilizare.

- Protecție extrem de mare împotriva intemperiilor și a razelor UV
- Extrem de hidrofobă, cu efect de perlare
- Nu se exfoliază, nu apar microfisuri
- Capacitate de difuzie
- Protecție îndelungată de până la 7 ani

Ce mai trebuie să știți despre lazura pentru lemn Holzlasur Plus
Să începem cu rezultatul final. Dacă ați tratat un obiect, precum un gard din lemn, o pergolă sau un paravan, vă veți bucura de o textură a lemnului cu o strălucire mai expresivă și mai calitativă decât v-ați fi așteptat. Aveți opțiunea de a scoate în evidență aspectul natural sau de a-l accentua cu nuanțe decorative. HORNBACH vă oferă o paletă selecționată de lazuri precolorate sau vă mixează o nuanță după dorință. Adresați-vă angajaților noștri de la centrul de mixare a culorilor, care vă vor consilia cu plăcere.

Concluzie: Cu lazura pentru lemn Plus de la HORNBACH vă protejați lemnul împotriva factorilor de influență permanenți, cum ar fi umezeala, soarele etc., oferindu-i totodată un aspect minunat. Astfel îmbinați utilul cu esteticul!

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus