0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2022 08:00 - 21:00
01.12.2022 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 27.11.2022 la ora 13:51. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Priză simplă cu împământare Legrand Valena Life with Netatmo, albă, conexiune ZigBee-thumb-0
Priză simplă cu împământare Legrand Valena Life with Netatmo, albă, conexiune ZigBee-thumb-1
Priză simplă cu împământare Legrand Valena Life with Netatmo, albă, conexiune ZigBee-thumb-2
Priză simplă cu împământare Legrand Valena Life with Netatmo, albă, conexiune ZigBee-thumb-3
Priză simplă cu împământare Legrand Valena Life with Netatmo, albă, conexiune ZigBee-thumb-4
Priză simplă cu împământare Legrand Valena Life with Netatmo, albă, conexiune ZigBee-0
Poza 1 din 5
Legrand

Priză simplă cu împământare Legrand Valena Life with Netatmo, albă, conexiune ZigBee

355,00 lei * / buc.

Cod produs: 10556290
 • Codul de produs al producătorului: Legrand Valena Life 752130
 • Culoare: Alb
 • Tip de montaj: Sub tencuială
Livrare oriunde în țară
Timp de livrare aprox. 4 zile lucrătoare
Ridicare din magazinul Domnesti, jud. Ilfov
Serviciu gratuit
Poate fi ridicat din magazin în 2 ore
4 buc. pe stoc în magazin
Electrice, Culoar 4

Detalii produs

 • Tip produs Priză curent electric
 • Model Priză curent electric
 • Locație de utilizare Interior
 • Serie Valena
 • Codul de produs al producătorului Legrand Valena Life 752130
 • Potrivit pentru Priză cu împământare
 • Tip de montaj Sub tencuială
 • Culoare Alb
 • Caracteristici Dispozitiv Smart Home (parte dintr-un sistem)
 • Locație conexiune prin aplicații De oriunde
 • Compatibilitate Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Netatmo
 • Mod transmisie date ZigBee
 • Informații suplimentare priza conectată 16A (inteligentă) poate controla on/off o putere de maxim 3680W, priza conectată monitorizează consumul instant zilnic și lunar, borne cu terminale automate, se poate instala în locul unei prize existente într-o doză cu 1 post adâncă de 40mm, se poate asocia cu întrerupătoare fără fir pentru control local, se configurează și controlează din aplicația Home + Control, din aplicația Home + Control se poate programa funcționarea în funcție de un orar stabilit de utilizator, funcționează doar împreună cu un controller, folosită pentru comandă de la distanță a aparatelor electrice, poate fi asociată cu unul sau mai multe întrerupătoare fără fir pentru iluminat pentru crearea unei prize comandate, întrerupere securizată a curentului electric 16 A pentru prevenirea suprasarcinilor, compatibilă cu orice aparate electrice sau electrocasnice mari, măsoară consumul instant și monitorizează consumul zilnic și lunar, trimite notificări configurabile (defecțiune, consum etc.), se poate instala în locul unei prize existente, într-o doză cu 1 post, adâncă de 40 mm, livrată cu suport cu gheare și capace de protecție, fixare cu șuruburi sau gheare, funcție personalizabilă de indicator cu LED, livrată complet cu suport și placă
 • Mod de alimentare Alimentare la rețeaua electrică
 • Categorie Smart Home Lumină, Energie
 • Posibilități de comandă & control Amazon Alexa, Aplicația producătorului (pentru iOS & Android), Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Manual direct pe dispozitiv
 • EAN 3414971154438
 • Cod de produs al furnizorului L752194

Fișe de date

Descriere

Nu-ți trebuie superputeri
UȘOR DE INSTALAT
Orice priză sau întrerupător standard poate fi înlocuit(ă) ușor cu o priză sau un întrerupător conectat(ă). Fără renovare, fără alte cabluri. Poți aplica întrerupătoarele fără fir oriunde, pentru că adezivul permite repoziționarea. Apoi le configurezi pe toate într-o clipă cu aplicația Home + Control de pe telefon sau tabletă. Cu o casă din secolul trecut ori abia construită, viața ta poate deveni mai simplă și mai intuitivă.
UȘOR DE UTILIZAT
Lumini, căldură, storuri... Tot confortul casei se va supune vocii și atingerii tale, pe elemente individuale sau toate laolaltă. Posibilitățile sunt nelimitate. Vrei un duș relaxant după ce se termină un episod din serialul tău preferat? Atinge ca să crească temperatura în baia de la etaj, fără să te ridici de pe canapea. Apoi, la genericul filmului, spui pur și simplu: “Ok Google, turn off the television and lower the lights” și mergi la etaj fără să mai ai altceva de făcut.
UȘOR DE CONTROLAT
Când ai brațele ocupate, când ești în duș, în curte sau la celălalt capăt al lumii. Oricând, ai controlul asupra casei dintr-o atingere sau un cuvânt. Și când nu ești acasă, o monitorizezi constant. Dacă apare vreo problemă, să zicem o pană de curent sau supraconsum, telefonul te alertează.

Casa se supune vocii și atingerii tale
VORBEȘTE
Și mai simplu, îți controlezi casa din voce, cu asistentul Google, Alexa sau Siri. Controlerul cu priza se conectează la routerul de Internet prin Wi-Fi.
GLISEAZĂ
Prin aplicația Home + Control îți controlezi casa de oriunde, din vârful degetelor, de pe tabletă sau telefonul mobil.
ATINGE
Nu doar orice întrerupător vechi. Cu atingere ușoară, silențios, iluminat, repoziționabil... dar conectat și la dispoziția atingerii tale.

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus