0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 01.10.2023 la ora 01:55. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Test apă JBL Proaquatest K-thumb-0
Test apă JBL Proaquatest K-thumb-1
Test apă JBL Proaquatest K-thumb-2
Test apă JBL Proaquatest K-thumb-3
Test apă JBL Proaquatest K-thumb-4
Test apă JBL Proaquatest K-thumb-5
Test apă JBL Proaquatest K-thumb-6
Test apă JBL Proaquatest K-thumb-7
Test apă JBL Proaquatest K-0
Poza 1 din 8
JBL

Test apă JBL Proaquatest K

84,99 lei*/ buc.

Cod produs: 10139187
Livrare oriunde în țară
 •  
Ridicare din magazinul Domnesti, jud. Ilfov
 • Poate fi comandat doar în magazinul fizic
 • Timp de livrare aprox. 8 zile lucrătoare

Detalii produs

 • Conţinut
  1 Bucati
 • Tip produs
  Tester
 • Model
  Test apă
 • Locație de utilizare
  Interior
 • Utilizare
  Măsurare
 • Domeniu de utilizare
  Acvariu
 • Potrivit pentru
  Apă dulce
 • Cod de produs al furnizorului
  2413000
 • EAN
  4014162241306

Descriere

JBL ProAqua Test K este un test de turbiditate ușor de utilizat pentru pentru controlul de rutină al conținutului de potasiu în apă dulce și în apă marină.

De ce să testați?
Potasiul este unul dintre macroelementele care este absorbit extrem de eficient, în decurs de câteva ore și depozitat temporar de plantele de apă dulce.
Pentru plantele în creștere, nevoia de potasiu este mai mare comparativ cu nevoia de alte elemente. În ciuda unei fertilizări regulate a apei din acvariu, potasiul poate fi redus la minim, iar plantele pot fi stagnate din creștere.
Deficitul de potasiu conduce mai întâi la părți clorotice pe marginea frunzelor, care se măresc treptat și apoi se transformă în necroze de culoare gri-maro. Frunzele se pot îndoi sau se pot încreți. În apa de la robinet din Europa Centrală, potasiul este de obicei un element deficitar în comparație cu biotopurile naturale, în special în raport cu concentrațiile de calciu și magneziu.
Pentru o creștere bună a plantelor, conținutul de potasiu ar trebui să fie de aproximativ 10 mg/l, pentru acvariile cu iluminare puternică (de ex. așa-numitele scapes) poate fi până la 30 mg/l. Nivelurile mai mari de potasiu din apa din acvariu favorizează creșterea algelor verzi filamentoase. Potasiul este prezent în apa de mare într-o concentrație de aproximativ 380–400 mg/l, dar este consumat numai în cantități mici.
Pentru animale sensibile, cum ar fi de exemplu creveții, un conținut prea mare de potasiu poate deveni periculos.
Mai întâi, conținutul de potasiu al apei din acvariu trebuie măsurat zilnic.
Astfel, pot fi determinate nevoile plantelor iar dozarea îngrășământului poate fi făcută în mod corespunzător. Ulterior, măsurătorile de rutină pot fi efectuate la intervale mai lungi.

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus