0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 05.03.2024 la ora 16:23. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Politica de confidențialitate HORNBACH

Politica de confidențialitate HORNBACH

Siguranţa datelor dumneavoastră este importantă pentru noi. De aceea, HORNBACH respectă în mod voluntar principii proprii care sunt mai stricte decât dispoziţiile legale privind protecţia datelor.

Dorinţa de a colecţiona? Nici vorbă!

La HORNBACH se colectează doar acele date obligatorii care sunt necesare pentru un anumit proces sau pe care ni le comunicaţi dumneavoastră în mod voluntar. Niciun fel de alte date.

Din uşă în uşă? Nu la noi!

Primiţi de la noi doar informaţiile pe care le-aţi solicitat. Fără oferte nesolicitate, fără e-mailuri de tip spam, fără neplăceri.

Transmiterea datelor? Este exclusă!

Acces la datele dumneavoastră personale deţin exclusiv angajaţii HORNBACH şi companiile externe (de ex. transportatori), care au nevoie de acestea pentru un anumit proces. Nimeni altcineva.

Nu există desigur nicio îndoială asupra faptului că noi, cei de la HORNBACH, respectăm toate reglementările legale privind protecția datelor. Le puteţi citi aici:

În sus