0 Listă favorite 0 Coşul meu

Politica de confidențialitate HORNBACH

Politica de confidentialitate

Siguranţa datelor dumneavoastră este importantă pentru noi. De aceea, HORNBACH respectă în mod voluntar principii proprii care sunt mai stricte decât dispoziţiile legale privind protecţia datelor.

Timp de lectură 1 min.

Dorinţa de a colecţiona? Nici vorbă!

La HORNBACH se colectează doar acele date obligatorii care sunt necesare pentru un anumit proces sau pe care ni le comunicaţi dumneavoastră în mod voluntar. Niciun fel de alte date.

Din uşă în uşă? Nu la noi!

Primiţi de la noi doar informaţiile pe care le-aţi solicitat. Fără oferte nesolicitate, fără e-mailuri de tip spam, fără neplăceri.

Transmiterea datelor? Este exclusă!

Acces la datele dumneavoastră personale deţin exclusiv angajaţii HORNBACH şi companiile externe (de ex. transportatori), care au nevoie de acestea pentru un anumit proces. Nimeni altcineva.

Nu există desigur nicio îndoială asupra faptului că noi, cei de la HORNBACH, respectăm toate reglementările legale privind protecția datelor. Le puteţi citi aici:

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x