0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.09.2023 la ora 20:59. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cabine de duș simple


599 Rezultate(1204 variante)
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 72 din 599 rezultate
Pagina 1 din 9
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Cabine de duș simple

Alege cabine de duș de la HORNBACH

Cabine de dus simple

Aspectul practic, dar și cel estetic, sunt foarte importante atunci când vine vorba despre amenajarea și decorarea întregii locuințe. Însă, când vine vorba despre amenajarea băii, atenția la detalii și orientarea către confort reprezintă aspectele esențiale pentru a asigura un rezultat excelent. Dacă doriți să achiziționați o cabină de duș, indiferent dacă vă confruntați cu lipsa spațiului sau este vorba despre o preferință personală, la HORNBACH veți găsi ceea ce căutați! Cu o gamă variată și cu prețuri mereu mici, vă veți putea amenaja, fără mare bătaie de cap, o baie așa cum ați visat întotdeauna! Pe această pagină veți găsi produsele disponibile, împreună cu specificațiile tehnice și detalii despre prețul cabinelor de duș.

Cabine de dus simple la Hornbach

Cabine de duș moderne la prețuri mereu mici, într-o gamă variată

În funcție de cum vă doriți să arate baia dumneavoastră, puteți face alegerile în ceea ce privește dimensiunea cabinei de duș, dar și cu privire la design-ul acesteia. La HORNBACH, există modele de cabine de duș semirotundă, cabine de duș walk in, dar și cabine de duș de tip U, iar decizia o puteți lua în conformitate cu spațiul pe care îl aveți la dispoziție. În ceea ce privește design-ul, în primul rând, puteți opta pentru cabine de duș cu cădiță sau pe pardoseală. Cea cu cădiță este potrivită pentru familiile cu copii, pentru că oferă o siguranță sporită în timpul băii. Pe de altă parte, cabina de duș fără cădiță are un impact estetic inedit, specific stilului minimalist. Referitor la întreținerea celei din urmă, curățenia se face ușor, rapid și se poate păstra un timp îndelungat. În al doilea rând, un alt aspect la care trebuie să vă gândiți este forma. În magazinul online HORNBACH, sunt disponibile diferite modele, precum cabine de duș rectangulare sau asimetrice. În cazul unora dintre acestea, vă puteți folosi de pereții existenți ai băii, iar în acest fel, veți economisi spațiu prețios în această încăpere. Al treilea aspect pe care trebuie să îl aveți în vedere este modalitatea de acces în dușul dumneavoastră. Printre opțiunile cu care sunt dotate cabinele de duș, puteți alege între ușa batantă, rabatantă sau glisantă. Încă o dată, în această alegere va trebui să țineți cont atât de aspectul practic, cât și de nevoile personale. Nu în ultimul rând, o altă alegere în ceea ce privește cabina de duș este materialul pereților și al ușii. Cele mai multe dintre cabinele de duș disponibile în oferta noastră sunt confecționate din sticlă securizată, iar ca aspect, puteți alege între sticlă decorativă, satinată, reflectorizantă sau transparentă.

Iată care sunt modalitățile de achiziționare ale cabinelor de duș din magazinul HORNBACH

După ce v-ați hotărât asupra unei cabine de duș, ținând cont de spațiul pe care îl aveți la dispoziție, dar și de aspectul estetic pe care vreți să îl oferiți încăperii, este timpul să mai luați o ultimă decizie referitoare la modalitatea prin care vreți să achiziționați produsul. Dacă optați pentru comanda din magazinul online, cu livrare la domiciliu, puteți face plata cu cardul, iar cumpărăturile vor ajunge la dumneavoastră în cel mai scurt timp. Puteți beneficia, însă, și de o altă cale, prin intermediul serviciului „Rezervare și ridicare din magazin”. Acest lucru înseamnă că vă puteți rezerva cabina de duș dorită pe site-ul HORNBACH și puteți ridica personal produsul din magazinul fizic.

În sus