0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 07.06.2023 la ora 01:29. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cabine de duş complete


51 Rezultate(54 variante)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 51 din 51 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Cabine de duş complete

Cabină duș - obiectul sanitar obligatoriu pentru o viață activă

Cabine de dus complete

Cabina de duș este concepută pentru persoanele cu stil de viață mai alert, care nu au timp de pierdut, dar și pentru cei care vor să facă economie de apă și de energie. HORNBACH pune la dispoziția dumneavoastră o gamă largă de modele de calitate superioară, la prețuri mereu mici, în așa fel încât să vă bucurați de toate avantajele utilizării lor.

Cabine de duș dreptunghiulare, pătrate și semirotunde de la HORNBACH

În oferta online de la HORNBACH veți descoperi cabine de duș simple și complete, ideale pentru spații limitate în baie, cu forme și dimensiuni variate, ce diferă în funcție de materialul din care sunt confecționate (acril sau plastic), dotate cu uși glisante, culisante, pivotante, cu sau fără cădiță de duș.

Designul modern, culorile ușor de armonizat cu celelalte obiecte sanitare din interiorul băii și funcțiile numeroase reprezintă garanții în plus că produsele se potrivesc indiferent de stilul de amenajare pe care l-ați adoptat în încăpere. În funcție de forma dorită, puteți alege cabine de duș rectangulare, semirotunde, tip U, de dimensiuni mici sau mari.

Dintre accesoriile cabinelor de duș merită menționate duzele de hidromasaj, radioul, ventilatorul, etajerele de sticlă, iluminarea cu LED, cădiță de duș înaltă sau joasă etc. De asemenea, veți găsi aici produse simple, clasice, dușuri walk-in, pe colț, cu trei laturi sau închise complet. Alegeți cabina de duș potrivită și nu uitați să achiziționați și un set de covorașe de baie potrivite.

Cabine dușuri moderne, din sticlă și alte materiale de calitate

Pe site-ul HORNBACH există produse la prețuri mici, confortabile, fabricate din materiale de calitate, eficiente și elegante pentru orice baie cu stil. Verificați modelele numeroase și alegeți ce vi se potrivește!

Teme care v-ar mai putea interesa

Montarea duşului la nivelul pardoselii: sifonul pentru scurgere

Puteţi monta chiar dumneavoastră un duş la nivelul pardoselii cu sifonul de scurgere, urmărind indicaţiile HORNBACH.

În sus