0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 20:34. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Uşi pliante


5 Rezultate
Ușă pliantă PVC 205x81 cm albă
(4)
189,00 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Instrucțiune
Montarea ușilor pliante

Montarea ușilor pliante

Doriți să separați două încăperi și căutați în acest sens o soluție cu economie de spațiu? Cu o ușă pliantă, care nu necesită o zonă de rabatare pentru foaia de ușă, economisiți spațiu. Vă arătăm cum se efectuează mon ...mai mult

Ușă pliantă PVC 205x81 cm gri
(1)
239,00 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ușă pliantă PVC 205x81 cm fag
340,00 lei * / buc.
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 5 din 5 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Filtre populare în categoria Uşi pliante

Design modern în casa dumneavoastră cu ușa pliantă de la HORNBACH!

Pentru cei care își doresc să iasă din tipare și să creeze un design modern și funcțional, HORNBACH a creat o gamă de uși pliante din PVC potrivite pentru toate locuințele. Dacă vă doriți un decor ieșit din comun, nu trebuie să apelați la trucuri complicate sau la accesorii costisitoare. Este important doar să alegeți elementele de finisaj potrivite cum sunt ușile, ferestrele și formele acestora, dar și parchetul și gresia.

Cum alegeți ușa pliantă potrivită?

Chiar dacă atunci când amenajați o locuință, aveți tendința să nu acordați o importanță atât de mare tâmplăriei, alegerea ușii pliante poate să influențeze uneori radical designul casei. Atunci când trebuie să alegeți ușa pliantă, cel mai important lucru de care trebuie să țineți cont este dimensiunea acesteia, ca să se poată potrivi în locuința dumneavoastră. HORNBACH vă pune la dispoziție uși pliante de diferite dimensiuni cum sunt cele de 205x81 cm și 205x86 cm. Cel de-al doilea aspect foarte important în alegerea unei astfel de uși este culoarea, deoarece acesta influențează cel mai mult designul, așa că în gama noastră găsiți ușă pliantă albă, în nuanțe de salcâm argintiu, cu inserții de sticlă, gri sau în nuanța fagului. Cea din urmă se potrivește cel mai bine în decorurile în care predomină lemnul sau în care se dorește crearea unui design bazat pe nuanțe naturale. Dacă vreți să folosiți și alte tipuri de uși în amenajarea locuinței dumneavoastră, vizitați secțiunile de uși de interior, uși glisante sau pe cele PVC cu geam termopan.

Cum puteți comanda o ușă pliantă de la HORNBACH?

Dacă doriți să achiziționați unul dintre aceste produse, trebuie doar să plasați o comandă care poate fi livrată la adresa de domiciliu, sau ridicată din cel mai apropiat magazin fizic.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus