0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 17.05.2022 la ora 00:06. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Tablouri lemn


4 Rezultate
Sortare după:
Tablou lemn Ceașcă de cafea 40x60 cm
The Wall
Tablou lemn Ceașcă de cafea 40x60 cm
79,90 lei * / buc.
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Tablou lemn What you Love, 29x29 cm
The Wall
Tablou lemn What you Love, 29x29 cm
36,90 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Tablou lemn Life Moments, 29x29 cm
The Wall
Tablou lemn Life Moments, 29x29 cm
36,90 lei * / buc.
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Tablou lemn Love & Laugh, 29x29 cm
The Wall
Tablou lemn Love & Laugh, 29x29 cm
36,90 lei * / buc.
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1

Descoperiți tablourile din lemn de la Hornbach, la prețuri mici, potrivite unei bucătării moderne!

Fiecare se gândește să-și decoreze într-un mod inedit locuința, indiferent de dimensiuni, achiziționând diverse obiecte ornamentale care să sporească frumusețea spațiului și care să atragă privirile oricui intră. Puține persoane reușesc să facă acest lucru cu succes, deoarece mulți nu au gusturi și nici simț artistic. Din fericire, Hornbach vine în ajutorul tuturor cu tablouri de lemn la prețuri accesibile, care să aducă un plus de prospețime locuințelor, fără ca proprietarii să-și facă griji cu privire la partea estetică, din simplul motiv că toate aceste produse sunt atractive și captează atenția oricui. Alegerea pieselor de decor ideale nu presupune existența unor ample cunoștințe artistice, ci ține doar de propriile gusturi. Bucătăria este cel mai ușor spațiu pe care îl puteți modela după personalitatea dumneavoastră, așa că încercați să alegeți un tablou special pentru acest spațiu, ținând cont de dimensiunea sa, dar și de cât de îngust sau de larg este peretele pe care vreți să-l agățați. Deși, în general, nimic nu poate da greș în alegerea dumneavoastră, în cazul în care aveți nelămuriri cu privire la tipul de tablou dorit, la dimensiunile sale sau la forma pe care o aveți în minte, întrebări cu privire la preț sau alte lucruri, cea mai simplă modalitate de aflare a răspunsurilor corecte este să solicitați sprijinul specialiștilor noștri.

De ce să cumpărați tablouri pe lemn de la Hornbach?

În primul rând, prețul este atractiv pentru orice tip de buget, astfel încât veți putea găsi cu ușurință tabloul din lemn pe care vi-l doriți. Produsele au culori principale diferite, ceea ce vă ușurează alegerea. Orice tip de perete poate fi decorat lejer cu ajutorul pieselor în format vertical, orizontal sau pătrat, nu este nevoie decât de puțină imaginație și de bun-gust.

Comanda dumneavoastră de tablouri din lemn la preț mic de la Hornbach

Un astfel de produs poate fi comandat ușor în mediul online, dar puteți și să îl ridicați personal din cel mai apropiat depozit, fără să mai așteptați câteva zile lucrătoare sosirea curierului. Plata se face foarte ușor, cu ajutorul cardului, online, totul fiind absolut sigur. Creați o atmosferă deosebită în locuință prin prezența unor tablouri realizate pe lemn, de calitate superioară!

În sus