0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 26.03.2023 la ora 21:14. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Copertină compatibilă cu sistemul de tensionare cu cablu, albă, 330x200 cm-thumb-0
Copertină compatibilă cu sistemul de tensionare cu cablu, albă, 330x200 cm-0
Poza 1 din 1
Floracord

Copertină compatibilă cu sistemul de tensionare cu cablu, albă, 330x200 cm

312,00 lei * / buc.

Cod produs: 8698549
Livrare oriunde în țară
Timp de livrare aprox. 4 săptămâni
Ridicare din magazinul Domnesti, jud. Ilfov
Poate fi comandat doar online

Detalii produs

 • Tip produs Copertine cu tensionare cu frânghie
 • Model Dreptunghiular
 • Dimensiuni 330x200 cm
 • Material Poliester (PES)
 • Culoare Alb
 • Fixare Fixare pe plafon, Fixare pe perete
 • Accesorii incluse 26 de cârlige culisante speciale, Șuruburi din oțel inoxidabil, Instrucțiuni de montaj
 • Informații suplimentare Pentru fixarea cu o garnitură de tensionare ca în imagine, aveți nevoie de setul de montaj universal pentru copertina cu sistem de tensionare cu cablu!
 • Caracteristici Cu protecție împotriva ploii
 • Greutate suprafaţă 140 g/m²
 • Cod de produs al furnizorului 03-77-01-00P
 • EAN 4260040150301

Descriere

Chiar dacă preferați soarele în viața dumneavoastră, în unele situații veți tânji totuși după puțină umbră. Când soarele arde puternic întreaga zi pe balcon sau pe terasă, dacă plantele dumneavoastră de balcon sau de terasă seamănă cu vegetația din deșert sau doriți pur și simplu să vă relaxați când este căldură toridă – cel puțin atunci trebuie să existe o protecție solară.

Caracteristicile copertinei compatibilă cu sistemul de tensionare cu cablu de la Floracord, 330x200 cm
De aceea nu ar trebui să ezitați: copertina albă are dimensiunile de 330x200 cm și protejează cu ajutorul poliesterului hidrofug și care respinge murdăria.

Copertina practică compatibilă cu sistemul de tensionare cu cablu vă protejează de lumina și căldura excesivă și, cu o protecție UV de 95%, reține în mod sigur și radiațiile nocive. Cu proprietățile sale hidrofuge și de respingere a murdăriei își va păstra frumusețea vreme îndelungată. Și dacă totuși se întâmplă să se murdărească, spălați-o simplu la mașină la 40 °C.

Copertina este fabricată din poliester 100% și este stabilă, rezistentă la raze UV și durabilă. Materialul țesut dens permite o protecție uniformă împotriva soarelui pe suprafața întregii copertine.

Copertina se livrează cu cârlige culisante, ca să o puteți monta rapid și simplu.

Copertina compatibilă cu sistemul de tensionare cu cablu vă protejează nu doar de soare, ci și de ploaie: materialul este hidrofug, astfel încât ploaia cel mult va pătrunde puțin prin ea. Dacă doriți să utilizați copertina și ca protecție împotriva ploii, ar trebui să o montați ușor înclinată de sus în jos, pentru ca apa să se poată scurge mai ușor. Astfel nu se vor forma pungi de apă, care ar putea deteriora copertina. În cazul în care copertina este protejată de un acoperiș din sticlă, de exemplu în grădina de iarnă, ea poate fi montată și orizontal.

În concluzie: protecție solară în format mare – copertina dreptunghiulară compatibilă cu sistemul de tensionare cu cablu de la Floracord vă oferă o protecție UV sigură și nu vă lasă nici în ploaie – lavabilă la mașină și pliabilă

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus