0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.03.2023 la ora 23:51. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Ghid de cumpărături

Cea mai bună căsuță de grădină

Timp de lectură 12 min.
Cea mai bună căsuță de grădină

Vreți să aveți un loc acoperit, ferit de soare, ploi, vânt, în apropierea locuinței? Vreți să adăpostiți aici unelte și scule pentru reparații diverse sau pentru grădinărit, să puteți depozita mobilierul de grădină pe timp de iarnă sau să aveți un loc în care să vă relaxați departe de griji?

În continuare, veți descoperi un top al celor mai bune căsuțe de grădină, indiferent că este vorba despre cele pentru recreere, de vacanță, de joacă pentru cei mici sau despre cele adecvate pentru depozitarea diferitelor lucruri necesare pe lângă orice gospodărie.

Cea mai bună căsuță de grădină - Clasificare TOP 3

O căsuță de grădină este un spațiu acoperit, de mici dimensiuni, care se utilizează în diferite scopuri, precum depozitarea uneltelor, a ghivecelor de plante, păstrarea mobilierului de grădină pe timpul sezonului rece, loc de joacă pentru cei mici, recreerea adulților. Pe piață există o diversitate mare de astfel de produse, dintre care ies în evidență căsuțele de grădină fabricate din lemn, metal sau plastic. Cea mai rezistentă dintre ele trebuie să facă față cu succes la diferitele condiții de mediu, acțiunea razelor UV, vânt, umiditate, zăpadă, ploaie, îngheț-dezgheț, așa că este important de ținut cont în alegerea sa de multe aspecte esențiale.

Produs Gheretă SPACEMAKER 247,7x174,6 cm antracit Căsuţă de grădină Konsta Blockhaus Modus cu podea 181x175 cm natur Căsuţă de grădină Konsta Blockhaus cu podea 181x239 cm natur
Caracteristici Căsuța de grădină este fabricată din metal.

Are dimensiunile exterioare de 253,6 x 181 x 201 cm.

Se montează pe o suprafață de 4,1 m².

Grosimea peretelui este de 0,3 mm.

Are ușă glisantă ublă.

Are o greutate de 65 kg.
Căsuța de grădină oferă un stil englezesc de necontestat.

Are verandă, ferestre, uși cu baghetă și sticlă securizată.

Dimensiunea exterioară este de 214 x 305 cm, iar cea interioară de 198 x 204 cm.

Este o casă de vacanță pentru recreere.

Are o greutate de 300 kg.
Căsuța de grădină cu dimensiunile 181 x 239 cm.

Grosimea peretelui este de 19 mm.

Este fabricată din lemn și are elemente din alte materiale.

Are greutatea de 230 kg.

Poate fi utilizată pentru depozitarea uneltelor, a bicicletelor, a mobilierului de grădină etc.
Argumente pro Este excelentă pentru depozitarea mașinilor de grădinărit, a mobilierului de grădină și a uneltelor.

Este fabricată din materiale de calitate.

Oferă rezistență și durabilitate în timp.
Este dotată cu pardoseală, ferestre, copertină și terasă.

Oferă robustețe și un design deosebit.

Este spațioasă.

Raportul calitate - preț este bun.
Este multifuncțională.

Este suficient de încăpătoare.

Materialul rezistă la intemperii.

Are o fereastră și ușă dublă.
Argumente contra Nu are ferestre. Suprafața lemnului nu este prelucrată. Suprafața nu este tratată.

Cea mai bună căsuță de grădină pentru recreere

Unii oameni doresc să aibă alături de locuință o căsuță de grădină potrivită pentru a se relaxa după zilele obositoare de lucru, așa că vor alege o căsuță de grădină spațioasă, în care să poată aduce un mic mobilier, un televizor, un playstation sau alte lucruri care le oferă timp liber petrecut excelent. Acest tip de căsuță are dimensiuni mari, terasă pentru mobilierul de grădină și poate costa mai mult.

Căsuță de grădină Konsta Baltrum 2 cu acoperiș extern 566x289 cm, lemn

Căsuța de grădină are dimensiunile 566 x 289 cm și este fabricată din lemn. Peretele are grosimea de 18 mm, acoperișul are înclinare de 1,8 grade, iar ușa are încuietoare cu butuc cilindric.

Avantaje Dezavantaje
 • este ideală pentru păstrare, depozitare și recreere
 • are spațiu generos
 • poate fi încuiată pentru o mai mare siguranță
 • are terasă ce poate fi utilizată excelent în perioadele toride ale verii
 • are greutate destul de mare
 • suprafața generoasă poate fi un impediment pentru cei care au o curte mică

Căsuță de grădină Bertilo She Shed Arley cu podea 202x292 cm, lemn natur

Căsuța de grădină are podea, este fabricată din lemn natur, iar acoperișul are grosimea de 19 mm. Este dotată cu terasă, ferestre și copertină. Greutatea căsuței este de 300 kg.

Avantaje Dezavantaje
 • are un aspect deosebit
 • greutatea este mică poate fi montată lejer, chiar și de către proprietar
 • are spațiu exterior acoperit
 • suprafața nu este tratată

Căsuță de grădină Bertilo Cubo 3 cu podea și terasă 558x234 cm, natur

Căsuța de grădină are dimensiunile 558 x 234 cm, este fabricată din lemn și are pardoseală, ferestre și acoperiș lateral. Poate fi folosită pentru home office, pentru depozitarea uneltelor de grădină, a mașinii de grădinărit, a mobilierului de grădină și a vehiculelor pe două roți.

Avantaje Dezavantaje
 • este rezistentă și durabilă în timp
 • are terasă pentru a sta în aer liber
 • are pardoseală
 • greutatea este mai mare

Cea mai bună căsuță de grădină pentru depozitare

Cele mai populare căsuțe de grădină sunt cele destinate depozitării diferitelor obiecte utile de pe lângă casă sau chiar a bicicletelor. Este important ca interiorul să fie dotat cu cârlige, sertare sau rafturi, chiar să se poată instala o masă, un banc de lucru sau o lampă pentru iluminare suplimentară.

Căsuță de grădină Bertilo Design HPL 2 345x228 cm, antracit/alb

Căsuța de grădină are dimensiunile 345 x 228 cm, plăci de fațadă din HPL de calitate înaltă, grosimea peretelui de 6 mm, grosimea acoperișului de 12 mm, încuietoare cu butuc cilindric și 3 ferestre simple.

Avantaje Dezavantaje
 • are un design deosebit
 • este ideală pentru a depozita diferite echipamente de dimensiuni variate
 • are ferestre pentru a primi în interior lumina naturală
 • unii clienți au mărturisit că produsul are foarte multe piese ce se pot încurca ușor și că e nevoie de un meșter priceput pentru asamblare

Căsuță de grădină Bertilo 226x234 cm, antracit

Produsul are dimensiunile 226 x 234 cm, culoare antracit, perete de grosime 19 mm, încuietoare cu butuc cilindric, ușă dublă, greutate de 367 kg.

Avantaje Dezavantaje
 • are design și funcționalitate într-o formă perfectă
 • profilul este elegant
 • toate elementele sunt prefabricate, inclusiv pardoseala
 • se montează ușor și rapid
 • nu are ferestre

Căsuță de gradină Blockhaus XL 19 mm cu podea 244x239 cm, lemn

Produsul are dimensiunile 244x239 cm și greutatea de 289 kg. Căsuța este prevăzută cu pardoseală, ușă dublă, ferestre.

Avantaje Dezavantaje
 • se asamblează foarte simplu
 • construcția este foarte stabilă
 • ferestrele oferă lumină practică în căsuță
 • vine cu o garanție de 5 ani
 • raportul calitate - preț este foarte bun
 • pachetul livrat nu conține grinzi de susținere bază, șindrilă, lazură lemn

Cum alegeți cea mai bună căsuță de grădină

Oferta de astfel de produse pe piață este una extrem de bogată, iar această diversitate ar putea să pună în dificultate pe oricine. Înainte de a achiziționa o căsuță de grădină, este indicat să se facă puțină cercetare în acest sens, să se țină cont de părerile specialiștilor, de sfaturile altor clienți și de unele aspecte esențiale.

 • Dimensiunile potrivite. Trebuie să se aibă în vedere felul în care proprietarul are de gând să o utilizeze. Dacă vrea ca aceasta să aibă rol de magazie pentru depozitarea câtorva unelte de grădinărit, poate să opteze pentru o căsuță de mici dimensiuni, dar dacă vrea să adăpostească mașina de tuns iarba, bicicletele familiei, motocicleta sau alte lucruri voluminoase, atunci trebuie să se orienteze obligatoriu către un produs cu dimensiuni generoase. Dacă spațiul permite prezența unei căsuțe de grădină mari, atunci este mult mai bine să se opteze pentru aceasta, pentru că întotdeauna va fi nevoie de un loc în plus pentru depozitarea diferitelor obiecte;

 • Tipul de căsuță de grădină. În comerț există diferite tipuri de astfel de produse: pentru depozitare (cele mai populare sunt căsuțele bine compartimentate și dotate cu cârlige, sertare sau rafturi), pentru recreere (atât pentru adulți, cât și pentru cei mici), pentru cultivarea plantelor sau pentru punerea în practică a unor proiecte legate de hobby-ul personal;
 • Materialul. Căsuțele de grădină pot fi fabricate din lemn, metal sau plastic. Cele din metal sunt foarte rezistente și durabile zeci de ani, pe când cele din plastic se pot deteriora mult mai rapid. Lemnul este printre cele mai populare materiale, aspectul său deosebit fiind unul dintre avantajele de necontestat. Totuși, dacă nu este îngrijit corespunzător, acesta ar putea avea o durată de viață scăzută;

Casute de gradina

 • Existența ușilor și ferestrelor. În funcție de nevoi, se poate opta pentru căsuțe de grădină cu ferestre sau fără, cu ușă simplă sau dublă. Dacă proprietarul dorește să aibă un loc de recreere, este important să aleagă un produs dotat cu ferestre pentru a se putea bucura de lumina naturală, dar dacă spațiul este destinat doar depozitării, atunci nu va fi nevoie de prezența ferestrelor, care ar urca prețul căsuței;
 • Unele accesorii. Căsuțele de grădină pot fi dotate sau nu cu diferite accesorii, așa că trebuie să se țină cont și de acest aspect în alegerea produsului potrivit. Astfel, unele modele au bază, sistem de securitate sau diferite rafturi.

Mărci recomandate de Hornbach.ro

Magazinul Hornbach.ro vine în întâmpinarea tuturor cu produse de calitate superioară, rezistente și durabile, fabricate de producători renumiți în domeniu, cum ar fi Bertilo, Konsta sau Duramax.

Marca Bertilo

Compania este tot mai populară în preferințele clienților, care sunt încântați de designul deosebit, de culorile plăcute și inedite. Produsele Bertilo sunt fabricate din materiale de calitate, robuste, reușesc să reziste în timp fără probleme și pot fi asamblate lejer, chiar și fără ajutor de specialitate.

Marca Konsta

Brandul Konsta se remarcă prin zeci de ani de experiență în proiectarea și dezvoltarea produselor sale, fiind apreciat datorită numeroaselor avantaje: diversitate, calitate, design deosebit, prelucrarea de calitate a suprafeței, utilizarea de elemente de îmbinare din oțel inoxidabil, raport calitate - preț foarte bun etc.

Marca Duramax

Compania pune la dispoziția clienților căsuțe de grădină ce pot fi cele mai bune spații de depozitare sau de recreere, chiar și garaje pentru motociclete. Printre elementele caracteristice pot fi menționate durabilitatea îndelungată, rezistența la intemperii, materialele de înaltă calitate și prețurile accesibile.

Cum se montează cea mai bună căsuță de grădină și alte detalii utile

Imediat ce căsuța de grădină a venit livrată acasă, trebuie să fie montată corespunzător, așa că mai întâi de toate se vor citi cu atenție instrucțiunile producătorului. Modelele de dimensiuni mici se pot asambla chiar de către proprietar, cu puțină îndemânare și răbdare, însă modelele mari sunt mai dificil de montat de unul singur, așa că ar fi mult mai bine să se apeleze la ajutorul de specialitate, adică la un meșter calificat.

Montarea căsuței debutează cu alegerea locului în care va fi amplasată. Acesta trebuie să fie drept, lipsit de denivelari sau diferite obiecte mici, care ar putea să aducă probleme la montaj. De asemenea, este important de verificat dacă este nevoie de autorizație de construcție eliberată de Primărie pentru a putea ridica și a nu fi obligat mai apoi să dezasamblezi căsuța. Fiecare piesă are un număr și cu ajutorul acestui număr se vor putea citi instrucțiunile în mod corect. Practic, nu este nevoie decât de aceste informații și de câteva unelte adecvate pentru a reuși în scurt timp să se construiască clădirea.

Casuta de gradina Konsta 01

Îngrijirea și curățarea căsuței de grădină trebuie realizate periodic, pentru că totul trebuie să fie bine organizat și aranjat, în așa fel încât să nu se aglomereze inutil. Se va mătura sau se va aspira podeaua, se vor șterge ferestrele și ușile și se va aerisi permanent pentru a nu avea surpriza apariției unor mirosuri neplăcute.

În concluzie, dacă vreți să vă bucurați de timp plăcut într-un loc doar al dumneavoastră, dacă vreți să le faceți copiilor o bucurie mare sau dacă vreți doar să adăpostiți uneltele, sculele, mașinile de tot felul, bicicleta, motocicleta etc., tot ce trebuie să faceți este să alegeți din mulțimea de modele existente pe piață acea căsuță de grădină care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre cele mai bune căsuțe de grădină

Este nevoie de autorizație pentru căsuța de grădină?

În unele cazuri nu este nevoie de autorizație, dar dacă va fi efectuată și o fundație, atunci se va schimba situația. Cel mai bine ar fi să se întrebe de la început instituția abilitată și să se obțină avizul necesar pentru a nu trebui să dezasamblezi căsuța.

Cum alegeți cea mai bună căsuță de grădină?

Cea mai bună căsuță de grădină poate să fie aleasă în funcție de următoarele aspecte: tip, dimensiuni, materiale, prezența ușilor și ferestrelor, accesorii, preț, producător.

Care este cea mai bună căsuță pentru grădină: cea din lemn sau cea din PVC?

Căsuța de grădină din lemn este mai durabilă, oferă o izolație termică mai bună, dar este mai scumpă, pe când cea din plastic este mai ieftină, include și dușumeaua, necesitând mai puțină îngrijire.

Câte tipuri de căsuțe de grădină există pe piață?

În comerț există mai multe tipuri de căsuțe de grădină: pentru depozitare, recreere, pentru hobby-uri sau pentru cultivarea plantelor.

Cum se stabilește locul în care se va plasa căsuța de grădină?

Zona trebuie să fie bine nivelată, cu suprafață tare și uscată, mai puțin expusă la soare direct. Trebuie să fie accesibilă din orice direcție pentru a o putea întreține și să fie în apropiere de casă dacă are nevoie de lumină artificială.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus