0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 22.03.2023 la ora 12:45. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Contoare de apă


3 Rezultate
Contor monojet 1/2" apă rece
68,90 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Contor multijet de curte 3/4”
155,00 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Contor monojet 1/2" apă caldă
68,90 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 3 din 3 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Filtre populare în categoria Contoare de apă

Descoperiți apometrele la prețuri mici de la HORNBACH!

Apa este indispensabilă în locuință, fie că avem nevoie de ea la bucătărie, la baie sau pentru irigarea gazonului în grădină, iar de cele mai multe ori, avem nevoie să știm care este consumul apei. Dacă sunteți în căutare de apometre, HORNBACH vă pune la dispoziție produsele de care aveți nevoie, la prețuri mereu mici. Orice locuință conectată la utilități, fie că este o casă la curte sau un apartament, are nevoie de un contor de apă pentru a putea monitoriza consumul și pentru a putea determina cheltuielile aferente.

Aflați ce tipuri de contoare de apă și apometre găsiți la HORNBACH

Produsele noastre sunt ușor de montat, sunt făcute să reziste în timp, sunt eficiente și de mare precizie, astfel că pot fi achiziționate la prețuri mereu mici. Fie că aveți nevoie de apometru monojet pentru apă caldă, apometru pentru apă rece sau contor multijet de curte, în oferta HORNBACH găsiți. Pentru că ne dorim să finalizați proiectul alături de noi, puteți vedea și gama de accesorii pentru contoarele de apă unde veți găsi racorduri și valve care să vă ajute în montarea apometrelor în casa dumneavoastră.

Apometrele de la HORNBACH sunt ușor de citit, astfel că modelele din gamă au cadranele suficient de mari ca să permită citirea cu ușurință a informațiilor afișate.

Comanda dumneavoastră de apometre cu prețuri mici de la HORNBACH

Produsele pentru locuința dumneavoastră sunt ușor de achiziționat din mediul online sau direct din magazinul nostru. Dacă aveți nevoie de apometre, puteți alege dintr-o gamă variată de modele: contor de apă rece sau caldă, monojet sau multijet, suficient de precise pentru nevoile dumneavoastră. Comandați online, iar curierul va livra apometrele în cateva zile lucrătoare, fără să vă deplasați de acasă. Sau puteți veni în cel mai apropiat magazin HORNBACH de dumneavoastră și să le achiziționați direct din magazin.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus